Απολυμάνσεις Οικολογικές

Διαβάστε περισσότερα:
Απολυμάνσεις
Απολυμάνσεις Αθήνα
Απολυμάνσεις Αττικής
Απολυμάνσεις πλοίων
Απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων
Απολυμάνσεις Οικολογικές

Οι απολυμάνσεις γενικά είναι οικολογικές.  Πολλά απολυμαντικά οικολογικά σκευάσματα κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, έτσι μας δίνουν την ευχέρεια να κάνουμε οικολογικές απολυμάνσεις .
Έχουμε τονίσει και σε αλλά άρθρα δικά μας ότι οι απολυμάνσεις οικολογικές έχουν διάφορα με τις απεντομώσεις τις οικολογικές. Δίστιχος στις απεντομώσεις τις οικολογικές έχουμε πόλη λίγα ή καθόλου σκευάσματα. Μερικά αιθερία έλαια είναι οικολογικά σκευάσματα.  Αιθέρια ελαία απωθητικά μπορεί να βρει κανίς στην αγορά. Πάντα πρέπει να ελέγχονται από τη νοικοκυρά μη  τυχόν μας ξέφυγε κάτι και έχουμε πρόβλημα με τα έντομα που απωθούμε.

Εάν εννοούμε απολυμάνσεις οικολογικές με τις οποίες εξολοθρεύουμε βακτήρια, μύκητες , και ιούς τότε είναι έκφραση σωστή. Εάν έννουν απεντομώσεις οικολογικές που στόχο έχουν την εξολόθρευση των εντομών.

Τότε αναρωτάτε κανίς, σε μια απεντόμωση «τι φάρμακα θα χρησιμοποιήσουμεσε σε μια απεντόμωση, νερό;»

Δεν υπάρχουν σκευάσματα οικολογικά για απεντομώσεις, υπάρχουν οικολογικές εφαρμογές φάρμακων. Η ορθή χρήση φάρμακων είναι μια οικολογική πράξη και υποχρέωση απέναντι στο πελάτη και στο περιβάλλον που ζούμε.
Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ενημερώνει τους πελάτες τις και τους επισκέπτες του σίτε:

Ότι απεντομώσεις οικολογικές που γεννούνται με φάρμακα δεν είναι οικολογικές.  Τα φάρμακα είναι φάρμακα.Απολυμάνσεις Οικολογικές
Ώμος υπάρχει διάφορα ανάμεσα στα φάρμακα που επιλεγούμε για της «απολυμάνσεις». Πολλά φάρμακα είναι φιλικά προς το άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα. Η επιλογή του σωστού φάρμακου έχει να κάνη με πόσο οι «απολυμάνσεις είναι οικολογικές» και φιλικές προς τον άνθρωπο.
Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα αναγνώρισης και καταπολέμησης παρασίτων (I.P.M. Integrated Pest Management) που έχουν ως στόχο την προστασία των χώρων (σπίτια πολυκατοικίες , διαμερίσματα).

Των επιχειρήσεων, των προϊόντων από έντομα και τρωκτικά με τα πιο φιλικά φάρμακα.
Η εταιρεία είναι η μοναδική που σε εσάς έρχεται ο γεωπόνος εντομολόγος. Μας διακρίνει η εμπειρία και η υπευθυνότητα στις εφαρμογές. Κάνοντας τις « απολυμάνσεις οικολογικές», φιλικές προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα.

21/5/2015                                                                                                   ΓΚΙΟΚΑΣ  ΛΑΜΠΡΟΣ – ΓΕΩΠΟΝΟΣ 

                                                                                                                                       (0030) 6974305574