Οικολογικές Απεντομώσεις Οικιών

Εστάνομε  την ανάγκη να αναφερθώ και να αναλύσω τη διαφήμιση που κάνουν μερικές εταιρίες για της Οικολογικές Απεντομώσεις Οικιών. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούν χημικά φάρμακα.
Οικολογικές Απεντομώσεις ΟικιώνΟι απεντομώσεις είναι η διαδικασία επέμβασης στο αστικό η υπεραστικό περιβάλλον, εσωτερικά ή εξωτερικά της οικίας με χημικά που προορίζονται για την ενδεδειγμένη χρήση.
Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιούνται φάρμακα δεν λέγονται απεντομώσεις αλλά ερασιτεχνική επέμβαση (αιθέρια έλαια).

Υπενθυμίζουμε ότι η συσκευές και  ουσίες  προσελκύστηκες εντομών είναι μια οικολογική μέθοδο αντιμετώπισης εντομών. Δεν είναι ώμος  αρκετή να μας λύση το πρόβλημα οτιδήποτε είναι αυτό.

Εάν λέμε ότι εφαρμόζουμε «Οικολογικές Απεντομώσεις Οικιών» ενημερώνουμε τον πελάτη ότι:

Οι ενδεδειγμένη και σωστή χρήση φάρμακου, για τον ίδιο τους γύρο και το περιβάλλον μειώνει το κίνδυνο σε μηδέν.
Οικολογικές Απεντομώσεις Οικιών με φάρμακα δεν είναι οικολογικές.

Τα φάρμακα εσωτερικών χορών είναι στο μεγαλύτερο φάσμα πυρεθροειδή εντομοκτόνα.  Η πυρεθρινη από πού πήραν και το όνομα βρίσκετε στο άνθος του χρυσάνθεμου. Φυσικό προϊόν προστασίας του φυτού από τα έντομα. Ώμος αυτό δεν το κανί «βιολογικό» φάρμακο. Παραδείγματι: Η οχιά έχει δηλητήριο αλλά δεν είναι βιολογικό δηλητήριο.

Επειδή το παράγει ένα ζωντανό ων, δεν θα πάνα πι ότι είναι βιολογικό φάρμακο, είναι «φάρμακο της οχιάς», δηλητήριο.)

Η επιστήμονες  με την τεχνολογία παρήγαν πολλά παράγωγα πυρεθρινων συνθετικά. Πολλές δραστικές ουσίες με διαφορετικό μηχανισμό δράσης χρησιμοποιούνται στη γεωργία αλλά και για την δημοσιά υγεία.

Ο υπεύθυνος επιστήμονας της Alpha Απολυμαντικής με φιλικές ερώτησης, απευθυνόμενος στο πελάτη, ενημερώνετε από τον πελάτη για το πρόβλημα. Εάν υπάρχει εγκυμονούσα, παιδιά, ιστορικό αλλεργίας, ιστορικό άσματος, οικιακά ζώα, επιλεγούμε το κατάλληλο φάρμακο, το τονίζουμε για την ενδεδειγμένη χρήση.

(ΓΚΙΟΚΑΣ Λ.)