Οι πελάτες, οι απολυμάνσεις μας και ο καταναλωτής

Οι πελάτες, οι απολυμάνσεις μας και ο καταναλωτής, Για κάθε περίπτωση προσβολής στις απολυμάνσεις χωρών δίδεται λύση ασφαλής, επιστημονικά τεκμηριωμένη, σύγχρονη και αποτελεσματική.
Χρησιμοποιούμε χημικές και οικολογικές μεθόδους απολυμάνσεις με χρήση εγκεκριμένων ουσιών υψηλής τεχνολογίας και πάντοτε φιλικές προς το περιβάλλον.

Για το σαράκι του ξύλου και τα έντομα αποθηκών,

Οι πελάτες, οι απολυμάνσεις μας και ο καταναλωτήςΟι πελάτες, οι απολυμανσεις μας και ο καταναλωτήςΓια το σαράκι του ξύλου και τα έντομα αποθηκών, το προσωπικό μας διαθέτει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, αποδεδειγμένη εμπειρία κάντε κλικ εδώ: και σύγχρονο εξοπλισμό ειδικά στη χρήση Fumigants (υποκαπνιστικών ουσιών).
Απεντομώνουμε σιλό, αποθήκες τροφίμων, βιομηχανίες τροφίμων, εισαγόμενα και εξαγόμενα containers, κενά ή με εμπόρευμα, πλοία, κ.τ.λ.
Ενημερώνουμε τους επισκέπτες του site ότι η νομοθεσία για τις απολυμάνσεις έχει  εξελίχθη προς όφελος του καταναλωτή.  Με τις εργασίες μυοκτονίας θωρακίζουμε το χώρο από τα τρωκτικά.
• Στους οικιακούς πελάτες και στις επιχείρησης χρησιμοποιούμε φάρμακα τα όπια είναι ακίνδυνα για την ενδεδειγμένη χρήση.
• Στις επιχειρήσεις εγκαθιστούμε το φάκελο έλεγχου παρασίτων, θωρακίζουμε την επιχείρηση για την διατήρηση της φήμης και εφαρμογής της νομοθετικές υποχρεώσεις απέναντι στο καταναλωτή.

 

Διττέ τα νέα μας site.