Απεντομώσεις 

Οι απεντομώσεις και οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις και απολυμάνσεις με ψεκασμό και Cold fogger, σπόρων οσπρίων σε σαράκι, τερμίτες, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες. Τι είναι ο Ψεκασμό με μηχάνημα πίεσης; Απεντομώσεις με Gel, νεφελοψεκασμός για τα κουνούπια. Μπορούμε να αναφέρομε:

  • Απολύμανση πολυκατοικίας του σπιτιού  η τιμές για κατσαρίδες κυμαίνονται ανάλογα το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε.
  • Η απλή απεντόμωση, μυοκτονία για ποντίκια του σπιτιού  στην Αθήνα η γύρο περιοχές της αττικής γίνετε με φάρμακα. Τα φάρμακα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τις απεντομώσεις λαϊκά τις ονομάζουμε με την ευρεία λέξη απολυμάνσεις, (Απολυμάνσεις, διαβάστε την διάφορα από τις απεντομώσεις), (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ)

Που εφαρμόζουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις;

Εφαρμόζουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  • Αθήνα κέντρο Αττική και περιοχές Θεσσαλονίκης. 
  • Τις προσφορές της δίνουμε όχι μονό τηλεφωνικός αλλά εάν επιθυμεί ο πελάτης και επιτόπιο έλεγχο και διάγνωση προβλήματος.
Ειδικότερες υπηρεσίες σε απολυμάνσεις, απεντομώσεις

Οπός γράφουμε και στο προφίλ της εταιρίας για καταπολέμηση σε τερμίτες, σαράκι επίσης βιολογικές απεντομώσεις με διοξείδιο του άνθρακα CO2 και άζωτο σε σαράκι, βιολογικά προϊόν, μελισσοκομία προσφέρουμε υπηρεσίες σε όλη τη Ελλάδα.

Πιο κάτω αναλύουμε  τις μεθόδους απεντόμωσης, – τι ενώνουμε με απεντόμωση;
Διαβάστε περισσότερα:
με Gel για τις κατσαρίδες
Απεντομώσεις Νεφελοψεκασμού (Fogging)
με υποκαπνισμό
«με μπόμπες καπνού»

Η απεντομώσεις  είναι η εργασία επέμβασης που εφαρμόζουμε με ειδικό εξοπλισμό και φάρμακα για τον έλεγχο των εντομών.
Οι απολυμάνσεις είναι η εργασία επέμβασης από εμάς με ειδικά φάρμακα και εξοπλισμό για τον έλεγχο βακτηρίων, μυκήτων, ιών η αλλά κολλητικά νοσήματα.

ALPHA Μπόνους 

ALPHA Bonus pest είναι η πρόσφορα στις τιμές στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις  στις κλασικές εφαρμογές με μια έκπτωση 5-10% στη δεύτερη εφαρμογή μέσα σε ένα εξάμηνο.

Τιμή και κόστος  στις εφαρμογές

Το κόστος και η τιμή της απεντόμωσης εξαρτάται από:

  • την επιφάνεια που θα ψεκάσουμε,
  • το ποσό του φάρμακου που θα ξοδευτεί και από
  • το είδος του εντόμου που θα αντιμετωπίσουμε.

Οπός γράφουμε πιο πάνω  οι  κοριοί, ψύλλοι, τερμίτες, σαράκι, ανάλογα το σπίτι ή πολυκατοικία προς απεντόμωση έχουνε διαφορετική τιμή.

Άλλη πρόσφορα θα δώσουμε για Απεντομώσεις πολυκατοικίας και διαφορετική πρόσφορα για απεντόμωση κοριών ή ψύλλων. Οι απεντόμωσης των κοριών και ψύλλων είναι δύσκολο έργο που αντιμετωπίζετε με επιτυχία 100% από την Alpha Απολυμαντική

Περιοχές που εξυπηρετούμε.

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις  Αττική: Κέντρο Αθήνα, Αμπελόκηποι, Ψυχικό, Φιλόθεη, Κολονάκι, Παγκράτι, Σεπόλια, Μεταξουργείο, Εξαρχία, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη.

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις  Νοτιά προάστια, (Γλυφάδα, Βούλα, Άλιμος, Βάρη, Σαρωνίδα κλπ.) Βόρεια προάστια, (Κηφισιά, Μαρούσι, Μελίσσια , Νέα Ερυθραία, Εκάλη Διόνυσος κλπ.)

Ανατολικά προάστια ( Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγιά Παρασκευή μέχρι Λούτσα, Μαραθώνα, κλπ.)

Δυτικά προάστια ( Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Αγιά Ανάργυροι , Μέγαρα, Ελευσίνα, κλπ.)

Νοτιά προάστια ( Πειραιάς, Αιγάλεω, Κερατσίνι , Πέραμα , Σαλαμίνα , Κρανίδι , Ύδρα, Πόρτο Χέλι, κλπ.)
Όλα τα νησιά .

Τα ζωύφια που  εφαρμόζουμε τις απεντόμωσης 

Εφαρμόζουμε απεντόμωση στα έντομα: Κατσαρίδες, Κοριοί, Ψύλλοι, Σαράκι, Τερμίτες, Σκόρος, Έντομα αποθηκών, Μυοκτονίες – Τρωκτικά, Μυρμήγκια, Κουνούπια, Σκνίπες, Μύγες, Μαύρα Μυγάκια, Σφήκες, Αράχνες, Ψαράκια, Μαύρα Σκουλήκια, Σκορπιοί, Ακάρεα, Τσιμπούρια, Σαρανταποδαρούσες, Φίδια, Σαμιαμίδια,  και λοιπά παράσιτα.

Πως εφαρμόζονται  οι απεντομώσεις με την χρήση φαρμάκων.

ΑπεντομώσειςΗ απεντόμωση γίνεται με την διοχέτευση του εντομοκτόνου διαλύματος στις επιφάνειες όπου τα έντομα (υγειονομικής σημασίας) περπατούν, έχουν την φωλιά τους ή άλλων μεθόδων εξοντώσεις με προσέλκυση, με νεφελοψεκασό ή υποκαπνισμό.

Εφαρμόζουμε το κείμενο της  ετικέτας του εντομοκτόνου. Δεν μπερδεύουμε ποτέ τα βιοκτόνα που είναι για εξωτερική χρήση με αυτά που χρησιμοποιούνται για εσωτερική οικιακή  χρήση.

 Τα εντομοκτόνα που έχουν  έγκριση για χρήση σε αποθήκες δεν τα  χρησιμοποιούμε ποτέ εσωτερικά σε οικία. Οι λάθος χρήση των βιοκτόνων θέτει μακροχρονίους μη ορατούς κινδύνους τους κατοίκους, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον .

Τι φάρμακα χρησιμοποιούμε;

Τα χρησιμοποιούμενα υγειονομικής σημασίας εντομοκτόνα εγκεκριμένων ουσιών είναι υψηλής τεχνολογίας. Είναι πάντοτε φιλικά προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα. Έχουν τοξικότητα για τα έντομα και είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμησή τους αρκεί να υπάρχει σωστή χρήση.

Απεντόμωση με Cold fogger

Η απολύμανση με COLD FOGGER (ψυχρός εκνεφωτής μικρού όγκου υπό πίεση) είναι μια μορφή ψεκασμού με αέρα υπό πίεση. Το COLD FOGGER διασπά την σταγόνα 2 μικρών έτσι το φάρμακο διεισδύει παντού.

Απεντόμωση με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης.

Η απεντομώσεις με ψεκαστήρα χρησιμοποιείται για της κατσαρίδες και άλλα έρποντα  έντομα σε πολυκατοικίες, εκκλησιές, καταστήματα, οικίες ανάλογα την περίπτωση. Η πίεση του  ψεκαστήρα δεν πρέπει να περνάει τα 2 bar. Η απόσταση από τον χώρο προς απεντόμωση να είναι μέχρι 50 εκατοστά. Ο στόχος της  απεντόμωσης  αυτή είναι να ψεκάζουμε  σταγονίτσες μικρές και όχι να λεκιάζουμε.

Απεντόμωση  με ψεκασμό με μηχάνημα πίεσης

Γίνεται διοχέτευση του εντομοκτόνου διαλύματος στις επιφάνειες όπου τα έντομα υγειονομικής σημασίας περπατούν ή έχουν την φωλιά τους.

Απεντόμωση  με ψεκασμό με μηχάνημα πίεσης

εφαρμόζουμε απεντομώσεις σε βιομηχανικούς ,  υπαίθριους χώρους όπου η ψεκαζόμενη επιφάνεια είναι μεγάλης έκτασης  και οι ιδιαιτερότητες των χώρων όπως κήποι.
Ανάλογα με χώρο αλλά και το είδος του εντόμου που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε χρησιμοποιούμε επιλεκτικά εντομοκτόνα. Τα επιλεκτικά εντομοκτόνα δεν βλάπτουν τα ωφέλιμα έντομα, αλλά μόνον το έντομο στόχο.

 

Διττέ τα νέα μας site.