Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Μυοκτονίες, Fumigation

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις μυοκτονίες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας και έχουν στόχο την βελτίωση συνθηκών διαβίωσης  των πελατών. apolymanseiw apentomoseiwΤις υπηρεσίες όπως απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες πολυκατοικιών, σπιτιών, κτιρίων, γραφείων, πλοίων, εκκλησιών, μουσείων, βιβλιοθηκών τις εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία. Εντωμεταξύ ο υποκαπνισμός – Fumigation για σαράκι ξύλου, σιλό και κοντέινερ είναι ειδικότητα μας. Ακόμη, κάνουμε και καταπολέμηση ψύλλων, κοριών, για τερμίτες και σαράκι ξύλου κλπ. Η Alpha Απολυμαντική είναι μια δυναμική, κορυφαία ειδική εταιρεία απολύμανσης αλλά και εταιρεία απεντόμωσης με έδρα την Αθήνα. Τις απολυμανσεις Αθήνα αλλά και τις απεντομώσεις, μπορούμε να τις υλοποιούμε μέσα στην ημέρα, σε συντονισμό με το πρόγραμμα του πελάτη. Για απεντομώσεις στην Αθηνά προτείνουμε για τις πολυκατοικίες μια με δυο εφαρμογές το χρόνο. Αξίζει να τονιστεί ότι η Alpha Απολυμαντική είναι και εταιρία απολυμάνσεις χώρων για Covid 19. Η εταιρεία εφαρμόζει απολύμανση χώρων για κορονοϊό με νεφελοποίηση από ψυχρό εκνεφωτή Cold fogger.

Η ALPHA Απολυμαντική είναι Εταιρεία ειδικών απολυμαντικών εφαρμογών.

  • Δωρεάν διάγνωση με φωτογραφία μέσω email (info@alphaapolymantiki.gr), Whatsapp ή Viber (0030 6974305574).
  • SOS!!! Λύνουμε το πρόβλημα οριστικά με την μικρή κατσαρίδα σε οποιοιδήποτε χώρο. Σε όλα τα εστιατόρια, φούρνους και σουβλατζίδικα που έχουν ζέστη και η καταπολέμηση της μικρής κατσαρίδας είναι πολύ δύσκολη. Σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, με δυο εφαρμογές. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
  • Έχουμε λύσει σοβαρά προβλήματα μα μικρές κατσαρίδες σε Super Market στην Αθηνά και γενικά σε όλη την Αττική.

Υπηρεσίες που προσφέρει η Alpha Απολυμαντική

Τι είναι οι απολυμάνσεις;

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ονομάζονται οι πράξης που διενεργούμε για την μύωση των πληθυσμών του βακτηριών, μυκήτων και ιόν σε έναν χώρο που είναι επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία.
Απολύμανση όμως γενικότερα ονομάζουμε και την απεντόμωση, καταπολέμηση εντομών ή την μυοκτονία, καταπολέμηση τρωκτικών. Εντωμεταξύ στην απολύμανση τα σκευάσματα και η χρήση αυτόν με ψυχρώ εκνεφωτή Cold Fogger είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συγκεκριμένα είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τι είναι η απεντόμωση;

Απεντόμωση είναι η μέθοδος για την καταπολέμηση των έρποντων και βαδιστικών εντόμων όπως ψύλλοι, κοριοί, κατσαρίδες, τσιμπούρια, μυρμήγκια αλλά και ιπτάμενων εντόμων όπως σφήκες, μύγες, σκνίπες, κουνούπια, που είναι επικίνδυνα για τη Δημόσια Υγεία. Την απεντόμωση την πραγματοποιούμε   εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους με σκευάσματα εγκεκριμένα ανάλογα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τι είναι η μυοκτονία;

Μυοκτονία είναι ο έλεγχος των τρωκτικών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η αποτελεσματική και επιτυχημένη μέθοδος καταπολέμησης τρωκτικών έχει να κάνει με την εμπειρία της εταιρείας αλλά και του υπευθύνου επιστήμονα για την αντιμετώπιση του διαφορών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστή.apolymanseis apentomoseis

Τι είναι η απεντόμωση με Gel;

Το Gel είναι ένα σκεύασμα σε μορφή γέλης για το μικρή κατσαρίδα με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Σε δεκαπέντε μέρες το σπίτι θα είναι καθαρό. Εντωμεταξύ, το τοποθετούμε σε κρυφά σημεία της κουζίνας και όλου του σπιτιού. Ένα άλλο μορφής Gel είναι και για τα μυρμήγκια, το τοποθετούμε σε κρυφά σημεία του χώρου και έχει αποτελέσματα 100%.

Είναι ασφαλές η απεντόμωση;

Η απεντόμωση από την Alpha ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ είναι ασφαλές. Τα φάρμακα προς εφαρμογή είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων. Παράλληλα ο πελάτης πρέπει να τηρεί της οδηγίες που του δίνουμε για την ασφάλεια των ανθρώπων αλλά και των κατοικίδιων ζώων. Σε μερικές περιπτώσεις αφήνουμε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά για μια ώρα. Σε άλλες περιπτώσεις το σπίτι θα πρέπει να είναι κλειστό για 3 ώρες. Ωστόσο στις δυο περιπτώσεις μετά την απεντόμωση κάνουμε εξαερισμό του χώρου.

Χρειάζεται να απουσιάσουμε κατά την διάρκεια της απεντόμωσης;

Στις εσωτερικές άπλες απεντόμωσης ο πελάτης παρατηρεί την απεντόμωση. Αν είναι Gel δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλα αν είναι σπρέι θα πρέπει να μηνούν οι πόρτες και τα παράθυρα ανοικτά για περίπου μισή με μια ώρα. Ωστόσο, σε άλλες απεντόμωσης το σπίτι θα μείνει κλειστό από τρις ώρες μέχρι δέκα μέρες ανάλογα την απεντόμωση. Για όλες της απεντόμωσης δίνουμε οδηγίες.

Χρειάζεται κάποια προετοιμασία για την απεντόμωση διαμερίσματος ή πολυκατοικίας;

Στη πολυκατοικία αλλά και στο διαμέρισμα θα πρέπει να γίνει κάλος καθαρισμός πριν την απεντόμωση και μην σφουγγαρίζουμε η να ρίχνουμε νερά το ελάχιστο για πέντε ήμερες.

Κάθε πότε θα πρέπει να κάνουμε απεντόμωση;

Απεντόμωση και απολύμανση κάνουμε κάθε πότε έχουμε πρόβλημα. Εντωμεταξύ, στις πολυκατοικίες κάνουμε δυο φορές το χρόνο Ανοίξει, μετά το Μάρτιο αλλά και φθινόπωρο, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος
Ωστόσο, στις επιχείρησης κάνουμε τρις – τέσσερις μέχρι 12  φορές τον χρόνο.

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες σε αυτές τις περιοχές.

  • Απολυμάνσεις Αττική, απεντόμωση και απολυμανσεις Αθήνα Κέντρο, Κυψέλη, Πατήσια, Κάτω Πατήσια, Άγιου Ελευθέριος, Αμπελόκηποι, Ψυχικό, αλλά και Φιλόθεη, Κολονάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, ακόμη και στα Σεπόλια, Μεταξουργείο, Εξάρχεια, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη.
  • Απεντομωσεις Αθήνα Κέντρο, Κυψέλη, Πατήσια, Κάτω Πατήσια, αλλά και Άγιου Ελευθέριος, Αμπελόκηποι, Ψυχικό, Φιλόθεη, Κολονάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Σεπόλια, Μεταξουργείο, Εξάρχεια, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη.
  • Απολυμάνσεις Βόρεια προάστια, Μαρούσι, Κηφισιά, Μελίσσια, αλλά και Βριλήσσια, Νέα Ερυθραία, Εκάλη Διόνυσος, κλπ.
  • Απολυμάνσεις Ανατολικά προάστια: Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγιά Παρασκευή, Γέρακα, Παλλήνη, αλλά και Ντράφι, Διώνη Παιανία, Καντζά,  Καλλιτεχνούπολη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, μέχρι Λούτσα, Κερατέα, Λαύριο κλπ.
  • Απολυμάνσεις Δυτικά προάστια: Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, αλλά και Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Φυλή, Νίκαια, Αγιά Ανάργυροι, Μέγαρα.
  • Απεντομώσεις νοτιά προάστια: Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο,  Ηλιούπολη, άλλα και  Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Άλιμος, Βάρη, Βάρκιζα,  Καλύβια, Ανάβυσσο, Παλαιά Φώκαια Σαρωνίδα, Σούνιο, κλπ.
  • Απολυμάνσεις Νότια προάστια: Πειραιάς, Καλλιθέα, αλλά και  Κερατσίνι, Πέραμα, Σαλαμίνα, Κρανίδι, Ύδρα, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι, κλπ.
    Όλα τα νησιά.

Ειδικότερες απεντομώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία πραγματοποιεί απολυμάνσεις, απεντομώσεις σε όλη την Ελλάδα, για το  σαράκι, τερμίτες αλλά και σε όλη τη Ελλάδα εφαρμόζουμε και βιολογικές ατοξικές απεντομώσεις με διοξείδιο του άνθρακα CO2 και άζωτο N2.

Στις Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Μυοκτονίες, Fumigation δίνουμε λύση σε πάσης φύσεως προβλήματα όπως από παράσιτα αλλά και τρωκτικά σε οικίες, επιχειρήσεις και σε δημόσια κτήρια (νοσοκομεία, μουσεία, βιβλιοθήκες κλπ. Υποκαπνισμό – Fumigation για σαράκι αλλά και καταπολέμηση τερμιτών σε Εκκλησίες, Μνημεία Αρχαιοτήτων, σπίτια ιδιωτών. Ωστόσο, έχουμε παρουσίαση στο λινκ  Μερικές από τις πιο δύσκολες δουλειές μας που τις αντιμετωπίσαμε με μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο δίνουμε λύση με χημικές ή οικολογικές μεθόδους καταπολέμησης εντομών και τρωκτικών ανάλογα την προτίμηση του εκάστοτε πελάτη για κοριούς, σαράκι, ποντίκια, μυρμήγκια, κατσαρίδες που είναι συχνά προβλήματα και σε κότερα, σκάφη αναψυχής, θαλαμηγούς – Γιοτ (Yacht) σε όλες τις Μαρίνες της Ελλάδας.

 

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Εντωμεταξύ για εξαγωγή πινάκων και για συσκευασίες εμπορευμάτων από ξύλο στο εξωτερικό. Εφαρμόζουμε Υποκαπνισμό σε φόρτια και σε κοντέινερ που προορίζονται για εξαγωγή. Τις απεντομώσεις σε κοντέινερ και φορτία ξύλου τις συνοδεύουμε με πιστοποιητικό εξαγωγών.

Απεντομώσεις Αθηνά

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Αγαπητοί επισκέπτες του site,

Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ είναι μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο των απολυμάνσεων και είναι η μοναδική που παρέχει:

  • Υπηρεσίες Γεωπόνου Π.Ε
  • Εγγύηση εφαρμογής στις εργασίες τις.
  • Εκδίδει το νόμιμο πιστοποιητικό.
  • Χρησιμοποιεί φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
  • Καλύπτει τις απαιτήσεις ελέγχου παρασίτων παράλληλα εφαρμόζει υπηρεσίες  σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ, ISO και HACCP σε επιχειρήσεις.
  • Δημοσιεύει όλα τα στοιχεία, Διεύθυνση έδρας, Αδείας απεντόμωσης, όνομα επιστημόνων .
  • Στο ιντερνέτ διαφημίζουν πολύ, ζητήστε τα παραπάνω στοιχεία από τους διαφημίζοντες. Οι απολυμάνσεις είναι μια υπεύθυνη εργασία και πρέπει να γίνεται από ειδικούς για την ασφάλεια σας.

 

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Πρόσφορα για επαγγελματικούς χώρους

Απολυμάνσεις Αθηνά, 50€+ΦΠΑ για απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων Αθήνα, έως 100 τ.μ. (χώροι μαζικής εστίασης, καταστήματα, κ.α.). 30+ ΦΠΑ για γραφεία. Έτσι αμέσως μετά την εφαρμογή χορηγείται πιστοποιητικό ελέγχου παρασίτων.

Εγγύηση εφαρμογών

Η εταιρεία δίνη Εγγύηση εφαρμογών στους Πελάτες.

Ωστόσο, στις Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, η εταιρεία έχει επιστημονικές βάσεις.
Είμαστε πλάι στο πελάτη, στο πρόβλημα που έχει και σε καμιά περίπτωση δεν τον αφήνουμε στην τύχη με δικαιολογίες.

 

Πιστοποίηση

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις

Αγαπητοί επισκέπτες!

Οτιδήποτε στα κείμενα είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα και παρουσιάζουν την θεωρητική και πρακτική εμπειρία μας εμπλουτισμένη στη διάρκεια των ετών, άλλα και επιλεγμένη Ελληνική και Παγκόσμια βιβλιογραφία .
Έτσι σταδιακά έχουμε εμπλουτίσει το «βιβλίο μας» με βιολογικούς κύκλους και καταπολέμηση των παράσιτων.

 

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Η εξυπηρέτηση πελατών.

Η επιτυχία της απεντόμωσης είναι η πιο οικονομική λύση στο πρόβλημα σας .

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Κυριότερα έντομα

Παρουσιάζουμε σε αυτά τα λινκ οτιδήποτε από τα κυριότερα έντομα του αστικού περιβάλλον.
Επειδή η απολυμάνσεις, απεντομώσεις σε: Κατσαρίδες, Κοριοί, Ψύλλοι, Σαράκι, Τερμίτες, Σκόρος, Έντομα αποθηκών, Μυοκτονίες – Τρωκτικά, Μυρμήγκια, Κουνούπια, Σκνίπες, Μύγες, Μαύρα Μυγάκια, Σφήκες, Αράχνες, Ψαράκια, Μαύρα Σκουλήκια, Σκορπιοί, Ακάρεα, Τσιμπούρια, Σαρανταποδαρούσες, Φίδια, Σαμιαμίδια.

Σε ποιον απευθυνόμαστε για Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις και Συνεργασία – λύση

Οπωσδήποτε για κάθε περίπτωση προσβολής δίδεται λύση ασφαλής, επιστημονικά τεκμηριωμένη, σύγχρονη και αποτελεσματική.
Χρησιμοποιούμε χημικές μεθόδους με χρήση εγκεκριμένων ουσιών υψηλής τεχνολογίας και πάντοτε φιλικές προς το περιβάλλον.
Εντούτοις για το σαράκι του ξύλου και τα έντομα αποθηκών, το προσωπικό μας διαθέτει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, αποδεδειγμένη εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό.  (Οι εφαρμογές μας)
Ωστόσο σας απαλλάσσουμε οριστικά από το σαράκι του ξύλου σε ξύλινες σκεπές, έπιπλα, εικόνες, ξύλινα έργα τέχνης, σκάφη αναψυχής, χώρους αποθήκευσης, κ.τ.λ.
Οπωσδήποτε απεντομώνουμε και σιλό, αποθήκες τροφίμων, βιομηχανίες τροφίμων, εισαγόμενα και εξαγόμενα containers, κενά ή με εμπόρευμα, πλοία, κ.τ.λ.

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις και Συστηματική αντιμετώπιση

Η Alpha Απολυμαντική κάνει ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου του χώρου. Ωστόσο στους χώρους παραγωγής τροφίμων και ποτών προσφέρει λύσεις με βάση τις υψηλές απαιτήσεις οι οποίες αναφέρονται στην οδηγία 43/93 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σ’ότι αφορά την διασφάλιση της Υγιεινής και Ποιότητας των Τροφίμων, τις οδηγίες υγιεινής του ΕΦΕΤ, του συστήματος Haccp – ISO 22000, της Ελληνικής και Διεθνής Νομοθεσίας στα θέματα «Insect & Pest Control».
Εντούτοις στις αλυσίδες παραγωγής τροφίμων, διενεργούμε Υγειονομικές Μελέτες, εφαρμόζοντας με την κατάλληλη πάντα προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες, το σύστημα Haccp – ISO 22000.
Οπωσδήποτε τη μελέτη την κάνει επιστήμονας Γεωπόνος η εφαρμογή της από έμπειρα στελέχη της Alpha Απολυμαντικής.

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις Αθήνα, Τεκμηρίωση

Απολυμάνσεις Αθήνα κέντρο εντούτοις έχει προτεραιότητα. Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ είναι εταιρεία απολύμανσης στην Αθήνα. Ωστόσο, εφαρμόζει απολυμάνσεις απεντομώσεις σε όλη την Αττική άλλα ειδικές απεντομώσεις επεκτείνετε σε όλη την Ελλάδα.

  • Έτσι συντάσσει Λεπτομερής, πίνακες εφαρμογών και επιθεωρήσεων,
  • Ολοκληρωμένη Υγειονομική Προστασία μικροβίων εντόμων και τρωκτικών.
  • και ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης

Η Alpha Απολυμαντική επειδή εφαρμόζει Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων (IPM Integrated Pest management). Συντάσσει Υγειονομικές εκθέσεις με πλήρες μηχανογραφικό σύστημα παρακολούθησης και ενημέρωσης του φακέλου απολυμάνσεων. Ωστόσο για κάθε εργασία, σας παρέχουμε  και τις απαραίτητες βεβαιώσεις και γραπτές εγγυήσεις. Επίσης η γνώση, η εμπειρία και η συνεχής κατάρτισή μας σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας επιτρέπει να έχουμε άριστα αποτελέσματα σε όλες τις περιπτώσεις τις οποίες αντιμετωπίζουμε.  Ένα φούρνο άλλα και μια αποθήκη. Ένα σούπερ μάρκετ άλλα και ένα σιλό, πλοία ή βιοτεχνίες υφασμάτων άλλα βιομηχανίες τροφίμων, μεγάλες κλινικές κ.τ.λ.

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις και Ενημέρωση!

Στα πλαίσια της βελτίωσης των υπηρεσιών προσφέρουμε: Ενημέρωση για του κάτοικους εξωτερικού για την ζήτηση των υπηρεσιών απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας, Fumigation στην Ελλάδα. Με ένα τηλεφώνημα στο τηλέφωνο 0030 697 43 055 74 ή viber στον ίδιο αριθμό ή στο e-mail: info@alphaapolymantiki.gr, κλείνετε ραντεβού και σας εξυπηρετήσουμε εντός των δυο ημερών για αυτές τις υπηρεσίες. Κάνουμε αυτή την ενημέρωση γιατί είχαμε πολλά τηλεφωνήματα και e-mail από  Αγγλία, Γερμάνια, Γαλλία, Βέλγιο, ΗΠΑ κ.τ.λ. Αν για παράδειγμα ένας πελάτης θα επισκεφτεί την χώρα μας για μια εβδομάδα και θέλει να τον εξυπηρετήσουν άμεσα.

 


απολυμάνσεις, απεντομώσεις


Πνευματικά Δικαιώματα
Όλο το υλικό του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ και έχει την προστασία  του Ελληνικού και Διεθνές δίκαιου.  Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ LG