Δολωματικοί σταθμοί ποντικών 

Αρχικά, οι Δολωματικοί σταθμοί ποντικών και αρουραίων είναι η πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο καταπολέμησης τρωκτικών. Η χρήση τους είναι τα σπίτια, σε επιχείρησης τροφίμων άλλα και σε όλες της επιχείρησης μαζικής εστίασης.

Διαθέτουμε δολωματικούς σταθμούς για όλα τα είδη τρωκτικών και αρουραίων.

Επιπλέον, η ALPHA Απολυμαντική διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία ανθεκτικών δολωματικών σταθμών για την αποτελεσματική καταπολέμηση των αρουραίων και των ποντικών. Παράλληλα, να τονιστεί, ότι οι δολωματικοί σταθμοί ποντικών και αρουραίων οι οποίοι δοκιμάστηκαν από την εταιρεία μας, προστατεύουν το μυοκτόνο δόλωμα από της καιρικές συνθήκες και τα ζώα.

Οφέλη των Δολωματικών σταθμών ποντικών και αρουραίων

    • Αρχικά, μειώνει την απώλεια κερδών και δυσφήμιση.
    • Διασφαλίζει ότι τα μέτρα για την καταπολέμηση των τρωκτικών είναι σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τον τροφίμων .
    • Επίσης, προφυλάσσει το προσωπικό της επιχείρησης, τους πελάτες και το κοινό απο το  να υποστούν ζημιά από αμέλεια ή απροΔολωματικοί σταθμοί ποντικών και αρουραίωνσεξία.
    • Δολωματικοί σταθμοί ποντικών και αρουραίων. Επίσης, προστατεύουν το μυοκτόνο από καιρικές συνθήκες.
    • Προστατεύουν τα κατοικίδια και άλλα ζώα από την δηλητηρίαση.
    • Οι σταθμοί ποντικών και αρουραίων,  έχουν περάσει όλες τις δοκιμασίες. Επίσης, είναι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι εφικτή η πρόσβαση στο εσωτερικό τους από τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα. Το υλικό τους είναι  πλαστικό ή μέταλλο. Είναι κατάλληλοι για χρήση σε διάφορα σημεία και μπορούν να μπουν στον τοίχο ή στο έδαφος.
    • Ακόμη, δολωματικοί ποντικών και αρουραίων έχουν προδιαγραφές και  για διαφορές περίπτωσης καταπολέμησης τρωκτικών

Πολλές φορές καθορίζετε και η τιμή που θα δώσουμε για την μυοκτονία .

Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Καταρχάς, είναι ασφαλές για ένα κατοικίδιο ζώο αν έρθει σε επαφή ή φάει  ένα ποντίκι ή αρουραίο που έχει πεθάνει από τρωκτικοκτόνο δόλωμα;
Α: Ωστόσο, αν και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, είναι ασφαλές για το κατοικίδιο ζώο σας που θα έρθει σε επαφή, ακόμα και αν φάει  ένα τρωκτικό που έχει πεθάνει ,ως αποτέλεσμα του τρωκτικοκτόνο δόλωμα. Να τονιστεί , ότι το δραστικό συστατικό σε τρωκτικοκτόνο δόλωμα έχει πέψη και απορρόφηση εντός του ιστού των τρωκτικών. 

 Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι η θανατηφόρος δόση, σύμφωνα με το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Υλικού, είναι σημαντικά χαμηλότερη για τα ποντίκια και αρουραίους.

 

Δείτε τα νέα μας site.