Απολυμάνσεις στην Αθήνα

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις και μυοκτονίες  στην Αθήνα και γύρου περιοχές είναι υπηρεσίες που προσφέρουμε με μεγάλη επιτυχία. Πολλές φορές κατά τις απολυμάνσεις μας έχουν καλέσει να λύσουμε προβλήματα όπως απολύμανση, απεντομώση, μυοκτονία σε μαγαζιά άλλα και στα σπίτια και δημοσίους φορείς.

Τι προβλήματα απολύμανσης, απεντόμωσης αντιμετωπίζουμε με στην Αθήνα;

Συνηθισμένο πρόβλημα είναι οι κοριοί, οι ψύλλοι, κατσαρίδες. Πολλά προβλήματα έχουν τα καταστήματα εστίασης αλλά και γενικά πολλά καταστήματα παρουσιάζουν προβλήματα από τα τρωκτικά.

Αντιμετώπιση προβλημάτων από τερμίτες στη Αθηνά.

Ένα άλλο πρόβλημα που έχουμε αντιμετώπιση στις περιοχές της Αθηνάς είναι οι τερμίτες. Η αντιμετώπιση των  προβλημάτων με τους τερμίτες γίνεται άπω εμάς με μεγάλη επιτυχία. Τις τιμές και το κόστος για την καταπολέμηση των τερμιτών  τις  καθορίζουμε κατόπιν επιτόπιου έλεγχο. Η απεντομώση για τερμίτες γίνεται από εκπαιδευμένο συνεργείο με την παρουσία του γεωπόνου.

Αντιμετώπιση προβλημάτων απεντόμωσης για σαράκι.

Η αντιμετώπιση του σαράκι ξύλου εστιάζετε σε προβλήματα που παρουσιάζονται σε πατώματα, έπιπλα, βιβλιοθήκες και σε λιγότερο στη στεγή.

Τι αντιμετωπίζουμε.

Προβλήματα που χρειάζονται απολυμάνσεις παρουσιάζονται κατά την φράξει των αποχετεύσεων. Μετά την εταιρία απόφραξης χρειάζεται απολύμανση του χώρου με ειδικό εξοπλισμό για τη με τα λύματα αναπτύσσονται τρομερές αρρώστιες.

Στην Αθήνα έχουμε αντιμετώπιση προβλήματα με απολυμάνσεις:

Απολυμάνσεις Αθήνα

  • σκολειά, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, προβλήματα με κρούσματα μηνιγγίτιδας.
  • Σε περίπτωση που είχαμε εισβολή τρωκτικών σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία σκολειά ή και σε οικίες – σπίτια.

Τονίζουμε και μια φορά ότι στη Αθήνα μετά από μια μυοκτονία πρέπει να  εφαρμόζουμε οπωσδήποτε απολύμανση. Γιατί στη Αθηνά μετά από μια μυοκτονία χρειάζεται οπωσδήποτε μια απολύμανση; Στην Αθηνά τα τρωκτικά βγαίνουν από τις αποχετεύσεις με μεγάλο φορτίο μικρόβιον. Μέτα το 2020 είναι ανάγκη εάν έχουμε κρούσμα apo κορονοϊό να κάνουμε απολύμανση για Covid 19.

Αυτά είναι τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίσουμε στην Αθήνα, εκτός που στις περιπτώσεις που χρειάζονται, απολυμάνσεις και απεντομώσεις.

 

 

Δείτε τα νέα μας site