Απολυμάνσεις πλοίων και σκαφών

Απολυμάνσεις πλοίων, σκαφών και κότερων δεν κάνουμε μονό με την ευρεία λέξη «απολυμάνσεις» που καλύπτει την διαδικασία της απεντόμωσης, αλλά και απολυμάνσεις πλοίων σε περιπτώσεις που έχουν βρεθεί ποντίκια, είτε είναι αυτό εμπορικό πλοίο, κρουαζερορόπλοιο, θαλαμηγό, η κότερο.

Πότε κάνουμε απολυμάνσεις πλοίων;

 • Σε περίπτωση που από τον γιατρό του πλοίου έχει διαπιστώσει ψώρα.
 • Έχουν διαπιστωθεί ποντίκια
 • Γρίπη έμβολα
 • 1.Γρίπη των πτηνών
 • 2. Γρίπη των χοίρων
 • Τύφος
 • Μηνιγγίτιδα
 • Απολυμάνσεις για κορονοϊό, Covid 19

Και άλλες μολυσματικές αρρώστιες.

Απολυμάνσεις πλοίων

Οι απολυμάνσεις των πλοίων τις κάνουμε με ειδικά σκευάσματα και ειδικό εξοπλισμό.

Απεντομώσεις πλοίων και σκαφών

Προβλήματα παρασίτων μπορούν να συμβούν σε σκάφη οποιουδήποτε μεγέθους. Τα κυρία προβλήματα είναι τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες, ειδικά οι ψιλές, οι κοριοί είναι συχνό πρόβλημα για τα τουριστικά σκάφη  σε πολλές μαρίνες. Επιπλέον, οι τερμίτες ξηρού ξύλου, διάφορα κολεόπτερα και είδη σαρακιού, σκαθάρια μπορεί να έχει το σκάφος. Έχουμε αναπτύξει προγράμματα που αντιμετωπίζουν τα παράσιτα και ταυτόχρονα σέβονται το προσωπικό και τους πελάτες. Θα θέλαμε να εκτιμήσετε την πολύχρονη εμπειρία μας στην καταπολέμηση των παρασίτων στα πλοία σας να το κάνουμε το έργο και εσείς μπορείτε να απολαύσετε μια ωραία βαρκάδα.

Τι είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών στα πλοία και έλους χώρους;

Υπάρχουν πολλοί ορισμοί της IPM (IPM Integrated Pest management) για συντομία, η δική μας είναι μια στρατηγική που βασίζεται στην προσεκτική μελέτη, το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός συστήματος που ταιριάζει στις ανάγκες των πελατών μας για μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη στρατηγική, απαλλαγμένη  από επιβλαβείς οργανισμούς.

Είναι προσαρμοσμένη στις εγκαταστάσεις των οποίων η εφαρμογή λαμβάνει χώρα μέσω της χρήσης ενός συνδυασμού χημικών και μη χημικών μεθόδων, όπως ο βιολογικός έλεγχος. Επίσης, την εκπαίδευση μέσω της προσαρμογής των πολιτιστικών πρακτικών για την προώθηση της,  ένα περιβάλλον που δεν αφήνει  καταφύγιο σε παράσιτα.

Η παρακολούθηση είναι επίσης ένα κρίσιμο στοιχείο της στρατηγικής αυτής χρησιμεύει για την αξιολόγηση των επιπτώσεων της θεραπείας μας και τονίζοντας για τη διατήρηση βιώσιμων αποτελεσμάτων.

IPM (IPM Integrated Pest management) για μας στα πλοία. 

 • Προσεκτική επιθεώρηση και αξιολόγηση των εγκαταστάσεων, καθώς και την παρατήρηση της υγιεινής και των αποβλήτων της πολιτικής διαχείρισης.
 • Επιτυχής αναγνώριση των σημερινών και των δυνητικών παράσιτων  εκτός από περιοχές που προσελκύουν τα παράσιτα και τα ευάλωτα σε προσβολή.
 • Σχηματίζοντας μια κατάλληλη στρατηγική για την καταπολέμηση των παρασίτων μέσα από την προσεκτική εξέταση των τεχνικών και ασφαλή εγκεκριμένα φάρμακα που ταιριάζουν καλύτερα στα παράσιτα.
 • Προγραμματισμός θεραπειών σε  χρόνο και την εγκατάσταση των κατάλληλων μέτρων ελέγχου.
 • Οικολογικές Απεντομώσεις Θαλαμηγών, Κότερων.

  Οικολογικές Απεντομώσεις Θαλαμηγών, ΚότερωνΟι οικολογικές απεντομώσεις θαλαμηγών, κότερων πλοίων είναι οι απεντομώσεις με ασφυξιογόνα αέρια. Την καταπολέμηση εντομών την κάνουμε με ασφυξιογόνα αέρια  διοξείδιο του άνθρακά CO2 ή άζωτό N2. Αυτή την εφαρμογή την κάνουμε αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον υποκαπνισμό.

  Ωστόσο, οι μοναδικοί που έχουμε κανί εφαρμογές τέτοιου είδους. Έχουμε κερδίσει σχετική πείρα για την επιτυχία της απεντόμωσης σε χώρο και χρόνο με δεδομένες θερμοκρασίες.

  Για δεοντολογικούς λογούς δεν δημοσιεύουμε τα στοιχειά των πελατών.

   

   

  Δείτε τα νέα μας site.