Απολυμάνσεις σπιτιών τιμές

Με τη λέξη “Απολυμάνσεις σπιτιών, τιμές” εννοούμε  την τιμή της απολύμανσης σε σχέση με την επιφάνεια του σπιτιού. Οι απολυμάνσεις σπιτιών έχουν τις ίδιες διαδικασίες όπως οι πολυκατοικίες. Με την απεντόμωση για τα έντομα κάνουμε και μια απολύμανση στο σπίτι. Οι απολυμάνσεις στοχεύουν στη μείωση των μικροβίων αλλά και στην καταπολέμηση των εντομών. Η απολύμανση σπιτιού πρέπει να γίνετε σε περίπτωσης που έχουμε προσβολή τρωκτικών άλλα και αν έχουμε πέραση Covid 19. Γενικά η απολύμανση σπιτιού καλά είναι να γίνετε μια φορά το χρόνο.

Απολυμάνσεις σπιτιών, τιμές. Πώς τις κάνουμε τις κλασικές απολυμάνσεις σπιτιών;

Η απολύμανση σπιτιού ξεκίνα από το  υπόγειο και συνεχίζουμε με τους κοινόχρηστους χώρους καταλήγουμε στην ταράτσα. Εάν θέλει ο πελάτης μπαίνουμε στα διαμερίσματα ψεκάζουμε και τα μπαλκόνια.

Το ψεκασμό αυτό τον κάνουμε για τις μεγάλες κατσαρίδες των αποχετεύσεων,  αράχνες, ενώ για τα μυρμήγκια και τα κουνούπια κάνουμε  ειδικές  εφαρμογές .

Απολυμάνσεις σπιτιών, τιμές για το μικρό κατσαριδάκι.

Απολυμάνσεις σπιτιών τιμέςΤις απολυμάνσεις σπιτιών για το μικρό κατσαριδάκι την κάνουμε με Gel τροφοελκυστικό. Οι τεχνίτες το τοποθετούν σε μικρές ποσότητες σε κρυφά σημεία της κουζίνας, του μπάνιου το  και  σε αλλά σημεία του σπιτιού. Σιγά σιγά τρώγοντας το τζελ οι μικρές κατσαρίδες πεθαίνουν.  Τις πιο πολλές εργασίες για το μικρό κατσαριδάκι τις κάνουμε στην Αθηνά, Πειραιά, Περιστέρι, Καλλιθέα. Οι τιμές και το κόστος της απολύμανσης είναι ανάλογα το επίπεδο μόλυνσης και την επιφάνεια του σπιτιού.

Απολυμάνσεις σπιτιών, τιμές για μυρμήγκια.

Οι απολυμάνσεις σπιτιών για μυρμήγκια τις κάνουμε με τροφοελκυστικό Gel. Την τοποθετήσει του  το  Gel σε σημεία της κουζίνας ή του σπιτιού οπού περνάνε τα μυρμήγκια το κάνουμε με ειδικό σωληνάριο. Τα μυρμήγκια το περνούν και μέσο τροφάλαξης το μεταδίδουν στα μωρά τους και στη βασίλισσα. Έτσι καταστρέφεται όλη η φώλια.

Εάν έχουμε περιπτώσεις που τα μυρμήγκια ανεβαίνουν από το κήπο και η προσβολή είναι μεγάλη τότε προετοιμάζουμε τροφοελκυστικό μείγμα  με εντομοκτόνο και ψεκάσουμε τις επιφάνειες με μυρμήγκια στον κήπο, στο μπαλκόνι, στις γλάστρες καταστρέφοντας πάλι μέσο τροφάλαξης. Τις περισσότερες εφαρμογές για απεντόμωση μυρμηγκιών της κάνουμε στα προάστια Νέα Ερυθρεά, Κηφισιά, Μελησία Βριλήσσια, Χαλάνδρι. Νότια ανατολικά προάστια Άλιμος, Γλυφάδα Βούλα. Οι τιμές και το κόστος είναι ανάλογα με το είδος καταπολέμησης μυρμήγκια στη κουζίνα ή στο σπίτι, ή μυρμήγκια στο κήπο και στα μπαλκόνια.

Απολυμάνσεις σπιτιών για κουνούπια.

Οι επιφάνειες του κήπου πολλές φορές είναι μεγάλες και είναι αδύνατο με ένα μικρό ψεκαστήρα που ψεκάζουμε για την κλασική απεντόμωση της πολυκατοικίας να καλύψουμε την  επιφάνεια του κήπου. Για την καταπολέμηση των κουνουπιών χρησιμοποιούμε το Cold Fogger  ή Απεντομώσεις  Νεφελοψεκασμού (Fogging). Ψεκάζουμε τα πάντα στο κήπο, το χώμα τα πλακάκια, τους τοίχους. Το εντομοκτόνο έχει τρεις δράσεις:

  • Καταπολεμά τα ενήλικα  κουνούπια
  • Καταπολεμά τις προνύμφες των κουνουπιών
  • Απωθεί τα κουνούπια.

Η διαδικασία απεντόμωσης  σπιτιού για σκνίπες είναι ίδιες με τα κουνούπια.

Οι τιμές και το κόστος  είναι ανάλογα την επιφάνεια του κήπου, το φορτίο του κήπου με δέντρα.

Απολυμάνσεις του σπιτιών για κοριούς.

Το πρώτο βήμα στη καταπολέμηση των κοριών είναι να διαπιστώσουμε το είδος του εντόμου. Πολλές φορές οι πελάτες μπερδεύουν τα ενοχλητικά τσιμπήματα από κοριούς με τα τσιμπήματα από ακάρεα ή από ψύλλους. Τα αλλεργικά ακάρεα της σκόνης δεν τσιμπάνε, τα ακάρεα της ψώρας  που είναι παράσιτα του ανθρώπου προκαλούν φαγούρα. Από τα έντομα στο εσωτερικό του σπιτιού τσιμπάνε οι κοριοί και οι ψύλλοι. Όπως και να είναι εμείς δίνουμε την ανάλογη λύσει.

Εάν η μόλυνση από κοριούς είναι μικρή, δύσκολα μπορούμε να τους βρούμε στο κρεβάτι. Οι κοριοί βγαίνουν από τα κρυφά σημεία και από της σχισμές τη νύχτα. Για αυτό το έντομο το προσδιορίζουμε εμπειρικά. Επεμβαίνουμε με εντομοκτόνα. Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ για την καταπολέμηση των κοριών στα σπίτια κάνει τρεις εφαρμογές σε διάρκεια μια εβδομάδα η  μια με την άλλη. Οι τιμές και το κόστος  απεντόμωσης ενδιαφέρουν ανάλογα  από το επίπεδο μόλυνσης και την επιφάνεια του σπιτιού.

Για ψύλλους.

Οι ψύλλοι είναι ένα έντομο που το συναντούμε  στο σπίτι με κατοικίδια αλλά και στο κήπο ή την πυλωτή πολυκατοικίας.  Εφόσον έχουμε διαπιστώσει το είδος του εντόμου από τα τσιμπήματα επεμβαίνουμε με εντομοκτόνα. Κάνουμε μια εφαρμογή αλλά κάποιες φορές  μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη εφαρμογή. Οι τιμές και το κόστος είναι ανάλογη από την επιφάνεια του μολυσμένου χώρου.

Απεντομώσεις σπιτιών για τερμίτες.

Στα σπίτια, σε μονοκατοικίες η εισβολή οι τερμίτες κάνουν συνήθως από υπόγειους τερμίτες. Μια επίσκεψη του ειδικού γεωπόνου εντομολόγου στο σπίτι δεινή την λύσει. Ο γεωπόνος διαπιστώνει το είδος προσβολής και δίνει την προσφορά για την απεντόμωση των τερμιτών. Η τιμή και το κόστος της απεντόμωσης  είναι ανάλογη με το μέγεθος της προσβολής και το πόσο έχει προχωρήσει η μόλυνση από τερμίτες στο εσωτερικό του σπιτιού.

για σαράκι.

Εάν το σαράκι έχει προσβάλει τα έπιπλα εφαρμόζουμε υποκαπνισμό στα έπιπλα είτε στο χώρο του πελάτη είτε στο χώρο μας. Ακόμη ορισμένα αντικείμενα τα κάνουμε υποκαπνισμό στο θάλαμο απεντόμωσης που διαθέτουμε στην εταιρεία. Εάν έχουμε προσβολή από το σαράκι στο πάτωμα κάνουμε μια από τις μεθόδους του άρθρο «καταπολέμηση το σαράκι ξύλου». Το σαράκι στη στέγη εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες  για τους κανόνες ασφάλειας εφαρμόζουμε υποκαπνισμό με φωσφίνη. Σε περιπτώσεις που δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε απεντόμωση με φωσφίνη εφαρμόζουμε οικολογικές, βιολογικές  ατοξικές απεντομώσεις με διοξείδιο του άνθρακα ή άζωτο. Η τιμή και το κόστος στη αντιμετώπιση του σαρακιού στο σπίτι είναι ανάλογα με την προσβολή και από την μέθοδο που θα εφαρμόσουμε.

Οδηγίες για τις απολυμάνσεις.

  • Σε περίπτωση που έχετε κατοικίδια ζώα, θα ήταν καλύτερο να το αναφέρετε και να πράξετε σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
  • Οι εργασίες καθαριότητας, είναι προτιμότερο να γίνουν πριν τη δική μας επίσκεψη.
  • Σύσταση μας είναι να μην βρίσκεστε κοντά στον τεχνικό σε περίπτωση που εφαρμόζει ψεκασμό ή ψεκασμό με Fogger. Εάν κάνει χρήση μόνο τροφοελκυστικού τζελ δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τον χώρο σας.
  • Όταν ολοκληρωθεί ο ψεκασμός είναι καλό να λείψετε για περίπου μια ώρα από το χώρο. Εάν το σπίτι διαθέτει μπαλκόνι μπορείτε να μείνετε στο μπαλκόνι για μια ώρα.
  • Αερίστε το χώρο καλά για τουλάχιστον μια ώρα όταν επιστρέψετε.

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ LG

ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ PRODUCTS