Ποντίκια του αγρού – Αρουραίοι

Αρουραίοι και ποντίκια του κήπου και του αγρού.

Οι αρουραίοι και ποντίκια του κήπου και του αγρού είναι παροιμιώδες φίλες με τα ποντίκια και αρουραίους του κτίριον και σπιτιών. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι, του αγρού στον κήπο είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση μία προσβολή από αρουραίους του αγρού στο κήπο ή στο εσωτερικό της οικίας πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα με εφαρμογή μυοκτονίας.

Η ύπαρξη αρουραίων του αγρού στον κήπο και σε άλλους εξωτερικούς χώρους είναι δυνατό να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τα φυτά του κήπου σας. Οι αρουραίοι του αγρού είναι χορτοφάγοι και είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από αυτούς.

Να μειώσετε τον κίνδυνο στις προσπάθειες τους να καταστρέψουν τα φυτά του κήπου σας.Επίσης οι αρουραίοι του αγρού σκάβουν τρύπες και στοές στο χλοοτάπητα.Αρουραίοι και ποντίκια του κήπου και του αγρού

Καταπολέμηση  Αρουραίων του Κήπου – Ένδειξης προσβολής από Αρουραίου του αγρού στο κήπο σας

Οι αρουραίοι του αγρού είναι χορτοφάγοι και οι συνηθισμένες ενδείξεις προσβολής από ένα αρουραίο του αγρού είναι :

  • Τρύπες στο χλοοτάπητα με φαγωμένο γρασίδι περιμετρικά στις άκρες της τρύπας
  • Οι τρύπες έχουν διάμετρο από 5 έως 8cm αλλά επίσης μοιάζουν και με λοφίσκους από τυφλοπόντικα
  • Αβαθής στοές, σκαμμένες ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του εδάφους

Καταπολέμηση  Αρουραίων και ποντίκια του αγρού στο Κήπο – Πώς να απαλλαγείτε από του αρουραίους ποντίκια του αγρού στο κήπο σας

Αν μία προσβολή από αρουραίους του αγρού δεν εάν καταπολεμηθεί, σύντομα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί εστία τρωκτικών. Αν και υπάρχουν αρκετά προϊόντα που διατίθενται στο εμπόριο για την αντιμετώπιση των αρουραίων του αγρού, προτείνουμε επέμβαση με μυοκτονία, με δολωματικούς  σταθμούς.

Ποντίκια του κήπου και του αγρού. Αρουραίοι και ποντίκια στο χωράφι

Ο αρουραίοι και τα ποντίκια στο χωράφι μπορεί να είναι κοινά είδη με αυτά που περιγράφουμε στο άρθρο μυοκτονία άλλα και είδη του τυφλοπόντικα. Η καταπολέμηση γίνετε με επιτυχία από την Alpha Απολυμαντική.

 

 

Επισκεφθείτε τα Site μας.

Α. ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ

ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ PRODUCT