Ατοξικές Απεντομώσεις Έργων Τέχνης

Τι είναι η ατοξικές, βιολογικές απεντομώσεις έργον τέχνης; Μετά το 2000 κατόπιν οδηγιών από την ΕΟΚ εφαρμόζουμε ανάπτυξη των απεντομώσεων για την χρήση περισσοτέρων οικολογικών μεθόδων. Ωστόσο, η εταιρία μας σεβόμενη το περιβάλλον εκεί που είναι δυνατόν πραγματοποιεί Ατοξικές απεντομώσεις χωρίς φάρμακα.

Εισαγωγή παρόμοιας μεθόδου.

H Alpha Απολυμαντική εισήγαγε την Ατοξική Μέθοδο Kill Box System στην Ελληνική αγορά. Εντωμεταξύ, η διαφορά είναι ότι το σάκο απεντόμωσης από σταθερές διαστάσεις του σάκου απεντόμωσης  Kill Box System τον προσαρμόζουμε στο προϊόν. Ωστόσο, φτιάχνουμε σάκους μέχρι 400 κυβικά από κοινό νάιλον των Ελληνικών Εργοστασίων από 75 – 400 micra.

Η μέθοδος αυτή αφορά τις  ατοξικές απεντομώσεις

Ατοξικές ΑπεντομώσειςΗ μέθοδος αυτή αφορά τις  ατοξικές απεντομώσεις υλικών που κατασκευασμένα από οργανικά υλικά δηλαδή:  Ξύλο – Ύφασμα, Δέρμα Χαρτί, Βιολογικά Προϊόν στη Γεωργία, Κηρόσκορου στη Μελισσοκομία. Στα προϊών αυτά μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να μετακινήσουμε και να τα βάλουμε πάνω σε νάιλον. 

Ατοξικές Απεντομώσεις, Εφαρμογή:

Τη μέθοδο αυτή εφαρμόζουμε ως εξής: Παίρνουμε ένα φύλλο νάιλον 150 micra και το τοποθετούμε στο δάπεδο. Πάνω από το νάιλον τοποθετούμε το αντικείμενο προς απεντόμωση. Στη συνέχεια πάνω από το αντικείμενο προς απεντόμωση τοποθετούμε ένα δεύτερο νάιλον και σ’ένα σημείο του νάιλον προσβάσιμο σε εμάς τοποθετούμε τη βαλβίδα. Το πάνω νάιλον θα πρέπει να έχει τις ίδιες διαστάσεις με το κάτω. Το αντικείμενο προς απεντόμωση θα πρέπει να βάλουμε  στο κέντρο. Αυτό ώστε να έχουμε περιθώριο να ενώσουμε οι άκρες του κάτω νάιλον με το πάνω. Με το συγκολλητικό νάιλον κολλάμε τις άκρες του κάτω νάιλον με το πάνω, έχουμε δημιουργήσει έτσι έναν ευρύ θάλαμο, στο κέντρο του οποίου έχουμε το αντικείμενο προς απεντόμωση.

Ατοξικές Απεντομώσεις, Εξάγουμε τον αέρα από το σάκο.

Με την αντλία κενού αντλούμε τον αέρα από τον σάκο μας και μ’αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε μέσα του κενό αέρος.

Ατοξικές Απεντομώσεις, Εισαγωγή του ατοξικού αεριού

Σε μια μπουκάλα μεταφοράς αερίου έχουμε διοξείδιο του άνθρακα ή άζωτο. Σ’ αυτήν αρχικά συνδέουμε τον θερμαστή αερίου. Πάνω σε αυτόν συνδέουμε το ρυθμιστή 300 bar. Ενεργοποιούμε τον θερμαστή (τον θερμαστή τον χρησιμοποιούμε γιατί το διοξείδιο του άνθρακα κατά την έξοδο από μια μεγάλη 50 bar πίεση σε μια πιο μικρή 1 bar δημιουργεί χαμηλές θερμοκρασίες). Με τον ρυθμιστή αερίου ρυθμίζουμε την πίεση έως 10 bar. Ανοίγουμε το διακόπτη αερίου και εισάγουμε το αέριο του διοξειδίου του άνθρακα ή του αζώτου στο θάλαμο. Εισάγουμε τόσο αέριο, ώστε να σχηματίσουμε έναν φουσκωμένο σάκο σε μορφή μπάλας,

Ο όγκος και η ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα ή αζώτου.

Ατοξικές Απεντομώσεις, Ο όγκος και η ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα  που εισάγουμε στο θάλαμο ρυθμίζετε ανάλογα με το προϊών προς απεντόμωση. Κατά αυτό τον τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε θάλαμο μέχρι 400 κυβικά. Έτσι ολοκληρώνουμε την εφαρμογή μας και ξεκινάει η απεντόμωση του αντικειμένου, η  οποία μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 21 ημέρες ανάλογα τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.  Στο διάστημα αυτό σκοτώνουμε κάθε έντομο σε οποιαδήποτε μορφή, δηλαδή αυγό, προνύμφη, νύμφη και ώριμο έντομο.

H Alpha Απολυμαντική  μπορεί να αναλάβει να απεντόμωση  κάθε αντικείμενο από Ξύλο – Ύφασμα, Δέρμα, Χαρτί, Βιολογικά Προϊόν στη Γεωργία, Κηρόσκορου στη Μελισσοκομία.  Την απεντόμωση την κάνουμε στον χώρο του πελάτη. Με την παρουσία του χωρίς να χρειασθεί να μεταφερθεί ο πελάτης ή να επηρεασθεί η εργασία του, δεδομένου ότι είναι απόλυτα Ατοξική μέθοδος και με 100% επιτυχή αποτελέσματα.

 

 

Διττέ τα νέα μας site.