Ατοξικές Απεντομώσεις Έργων Τέχνης

Μετά το 2000 κατόπιν οδηγιών από την ΕΟΚ πραγματοποιείται μια ανάπτυξη των απεντομώσεων για την χρήση περισσοτέρων οικολογικών μεθόδων. Η εταιρία μας σεβόμενη το περιβάλλον εκεί που είναι δυνατόν πραγματοποιεί Ατοξικές απεντομώσεις χωρίς φάρμακα.

Εισαγωγή παρόμοιας μεθόδου.

H Alpha Απολυμαντική εισήγαγε την Ατοξική Μέθοδο Kill Box System στην Ελληνική αγορά. Η διαφορά είναι ότι το σάκο απεντόμωσης από σταθερές διαστάσεις του σάκου απεντόμωσης  Kill Box System τον προσαρμόζουμε στο προϊόν. Φτιάχνουμε σάκους μέχρι 400 κυβικά από κοινό νάιλον των Ελληνικών Εργοστασίων από 75 – 400 micra.

Η μέθοδος αυτή αφορά τις  ατοξικές απεντομώσεις

Ατοξικές ΑπεντομώσειςΗ μέθοδος αυτή αφορά τις  ατοξικές απεντομώσεις υλικών που είναι κατασκευασμένα από οργανικά υλικά δηλαδή  Ξύλο – Ύφασμα, Δέρμα Χαρτί, Βιολογικά Προϊόν στη Γεωργία, Κηρόσκορου στη Μελισσοκομία και τα οποία μπορούν να μετακινηθούν.

Ατοξικές Απεντομώσεις, Εφαρμογή:

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται ως εξής: Παίρνουμε ένα φύλλο νάιλον 150 micra και το τοποθετούμε στο δάπεδο. Πάνω από το νάιλον τοποθετούμε το αντικείμενο προς απεντόμωση. Στη συνέχεια πάνω από το αντικείμενο προς απεντόμωση τοποθετούμε ένα δεύτερο νάιλον και σ’ένα σημείο του νάιλον προσβάσιμο σε εμάς τοποθετούμε τη βαλβίδα. Το πάνω νάιλον θα πρέπει να έχει τις ίδιες διαστάσεις με το κάτω. Το αντικείμενο προς απεντόμωση θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο. Αυτό ώστε να έχουμε περιθώριο να ενωθούν οι άκρες του κάτω νάιλον με το πάνω. Με το συγκολλητικό νάιλον κολλάμε τις άκρες του κάτω νάιλον με το πάνω, δημιουργώντας έτσι έναν ευρύ θάλαμο, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται το αντικείμενο προς απεντόμωση.

Ατοξικές Απεντομώσεις, Εξάγουμε τον αέρα από το σάκο.

Παίρνουμε την αντλία κενού και στην άκρη του σωλήνα της τοποθετούμε το ανάλογο στόμιό της, το οποίο κατασκευάζουμε σε τόρνο, προκειμένου να εφάπτεται τέλεια με τη βαλβίδα. Έπειτα με την αντλία κενού αντλούμε τον αέρα από τον σάκο μας και μ’αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε μέσα του κενό αέρος.

Ατοξικές Απεντομώσεις, Εισαγωγή του ατοξικού αεριού

Σε μια μπουκάλα μεταφοράς αερίου έχουμε διοξείδιο του άνθρακα ή άζωτο. Σ’ αυτήν αρχικά συνδέουμε τον θερμαστή αερίου. Πάνω σε αυτόν συνδέουμε το ρυθμιστή 300 bar. Πάνω στο ρυθμιστή συνδέουμε τον σωλήνα υψηλής πίεσης μεταφοράς αερίου, στην άκρη του οποίου τοποθετούμε ένα στόμιο κατασκευασμένο σε τόρνο, το οποίο εφάπτεται με τη βαλβίδα εισαγωγής αερίου. Ενεργοποιούμε τον θερμαστή (τον θερμαστή τον χρησιμοποιούμε γιατί το διοξείδιο του άνθρακα κατά την έξοδο από μια μεγάλη 50 bar πίεση σε μια πιο μικρή 1 bar δημιουργεί χαμηλές θερμοκρασίες). Με τον ρυθμιστή αερίου ρυθμίζουμε την πίεση έως 10 bar. Ανοίγουμε το διακόπτη αερίου και εισάγουμε το αέριο του διοξειδίου του άνθρακα ή του αζώτου στο θάλαμο. Εισάγουμε τόσο αέριο, ώστε να σχηματίσουμε έναν φουσκωμένο σάκο σε μορφή μπάλας,

Ο όγκος και η ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα ή αζώτου.

Ατοξικές Απεντομώσεις, Ο όγκος και η ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα  που εισάγουμε στο θάλαμο ρυθμίζετε ανάλογα με το προϊών προς απεντόμωση. Κατά αυτό τον τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε θάλαμο μέχρι 400 κυβικά. Έτσι ολοκληρώνεται η εφαρμογή μας και ξεκινάει η απεντόμωση του αντικειμένου, η διάρκεια της οποίας κυμαίνεται από 5 έως 21 ημέρες ανάλογα τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.  Στο διάστημα αυτό έχει σκοτωθεί κάθε έντομο σε οποιαδήποτε μορφή, δηλαδή αυγό, προνύμφη, νύμφη και ώριμο έντομο.

H Alpha Απολυμαντική  μπορεί να αναλάβει να απεντόμωση  κάθε αντικείμενο από Ξύλο – Ύφασμα, Δέρμα, Χαρτί, Βιολογικά Προϊόν στη Γεωργία, Κηρόσκορου στη Μελισσοκομία που έχει προσβληθεί από έντομα, ανεξαρτήτου μεγέθους και αξίας του αντικειμένου, ενώ η απεντόμωση γίνεται στον χώρο του πελάτη και με την παρουσία του πελάτη χωρίς να χρειασθεί να μεταφερθεί ο πελάτης ή να επηρεασθεί η εργασία του δεδομένου ότι είναι απόλυτα Ατοξική μέθοδος και με 100% επιτυχή αποτελέσματα.

 

 

Διττέ τα νέα μας site.