Οι εφαρμογές μας στις Απεντομώσεις

Οι κυριότερες εφαρμογές μας και το πελατολόγιο

Οι εφαρμογές μας στις Απεντομώσεις. Μια από τις πολλές εργασίες που κάναμε είναι η εκκλησία του Άγιου Γεωργίου Ρεπανιδιού στη Λήμνο.Οι εφαρμογές μας στις Απεντομώσεις Στην εκκλησία αντιμετωπίσαμε το σαράκι του ξύλου και τερμίτες ξύλου. Η αντιμετώπιση του σαράκι ξύλου έγινε με την μέθοδο του υποκαπνισμού – fumigation. Το έργο που μας δόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού με απευθείας ανάθεση για τα βυζαντινά μνημεία,  εκκλησιές,  με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Η εκκλησία κατασκευαστικέ το 1820.

Υπάρχει στο αρχείο μας, (δεν τα δημοσιεύουμε για δεοντολογικούς λογούς) στην διάθεση σας μεγάλος αριθμός πελατών μας με εφαρμογές υποκαπνισμού για σαράκι,τερμίτες (fumigation) σε τέμπλα εκκλησιών, σε κότερα, πλοία, ξύλινα έργα τέχνης και ζωγραφική, συλλογές εικόνων, διατηρητέα σπίτια. Επίσης δίνουμε λύση σε προσβολές ξύλινων κατασκευών από ξηρές και υγρές σήψεις , σαπίσματα ξύλου, πλοίων.

  • Πλέον είμαστε  η κορυφαία εταιρία στην αντιμετώπιση προβλημάτων σε ναούς και έργα τέχνης.

Οι εφαρμογές μας στις Απεντομώσεις. Μια άλλη μεγάλη  εκκλησία είναι η εφαρμογή στη Καστέλλα της Εύβοιας.

Η εκκλησία είχε 2 προβλήματα :

Οι εφαρμογές μας στις Απεντομώσεις

  • Σαράκι στο τέμπλο και σε αλλά σημεία του ναού.
  • Τερμίτες σε όλο το τέμπλο, και σε όλο το ναό.

Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα με επιτυχία και για τους τερμίτες δώσαμε 10 χρόνια εγγύηση.

  • Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία. Έχουμε κερδίσει μια μεγάλη πείρα στην προστασία των ευγενών μετάλλων που είχαν οι ζωγραφιές.

 

 


Θαλαμηγό ωκεανών διαστάσεων.

  • Θαλαμηγό του ωκεανού  διαστάσεων 170 μ  (για δεοντολογικούς λογούς, μας το ζήτησαν η ίδιοι δεν την ονομάζουμε) στη οποία το 2014 αντιμετωπίσαμε σαράκι σε μια βιβλιοθήκη και σε οροφή ενός DECK.apolymanseis ploion
  • Το 2016 στο ίδιο πλοίο αντιμετωπίσαμε τη μύγα φρεατίων στο σύστημα αποχετεύσεως στο πλοίο. Μια πολύ δύσκολη εργασία και με σοβαρά προβλήματα  λύσαμε το πρόβλημα με πολύ επιτυχία.

Απεντομώσεις  με διοξείδιο του άνθρακα  CO2 και άζωτο N2 στο αρχείο της τράπεζας Πειραιώς

Η Alpha Απολυμαντική πλέον εφαρμόζει με επιτυχία βιολογικές εφαρμογές με Διοξείδιο του άνθρακα CO2 άζωτο N2 από ένα μικρό αντικείμενο οπός ένα έπιπλο, βιολογικές εφαρμογέςξυρούς καρπούς για βιολογικό προϊόν, κυψέλες μελισσοκομιών ή οτιδήποτε προϊόν προς απεντόμωση που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φάρμακα.
Πιο πάνω στην εικόνα είναι μια από της μεγάλες δουλείες που κάναμε με την μέθοδο αυτή στο αρχείο της Τράπεζας Πειραιώς.

Απεντόμωση πλοίου ‘’Corosol’’. Αποθήκες και Deck

Οι εφαρμογές μας στις Απεντομώσεις

 

Απολύμανση  για Covid 19 πλοίου “THESEUS”

Απολύμανση σε Ακομοδέσιο, Γέφυρα, Αίθουσα ελέγχου, Μηχανοστάσιο

Απολύμανση πλοίου ‘’THESEUS’’

Απεντόμωση Μουσείου Ηγουμενίτσας

Μουσείου Ηγουμενίτσας την απεντόμωση 51 ξύλινων φορητών εικόνων και λοιπών εκκλησιαστικών κειμηλίων με ανοξική μέθοδο απεντόμωσης με άζωτο (Ν 2 ), για θεραπεία και πρόληψη από ξυλοφάγα έντομα.

Απεντόμωση με άζωτο, ατοξική

Πελατολόγιο

Αφαιρέσαμε  από την δημοσίευση  στο site τις  επιχειρήσεις  που συνεργαζόμαστε για δεοντολογικούς λογούς.

Η ALPHA Απολυμαντική είναι μια εταιρία που έχει ένα καλό μερίδιο στην αγορά το  οποίο το στήσαμε με πολύ δουλειά, συνέπεια και επιστημονικές λύσεις .

Οι περισσότεροι πελάτες είναι:

  • Ιδιώτες, – 6500 πελάτες
  • Ιδιωτικές επιχειρήσεις – 800
  • Δημόσιος τομέας

Ο στόχος της επιχείρησης μας στην  σχέση με τους πελάτες δεν είναι να πάρουμε ένα ποσό χρημάτων μέσω απάτης, αλλά μια σχέση σταθερή ώστε να βοηθάμε και να τον στηρίζουμε για να  λύσουμε το πρόβλημα του με εγγύηση (πράγμα πολύ σπάνιο στη αγορά, πολλές φορές την έλλειψη εντιμότητας από πολλές επιχειρήσεις, την αισθανόμαστε και εμείς)

Ειδικές απεντομώσεις σε σαράκι και τερμίτες

 

Δείτε τα νέα μας site.

1 reply

Comments are closed.