Οι εφαρμογές μας

Οι εφαρμογές μας

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕΠΑΝΙΔΙΟΥ ΛΗΜΝΟ

Μια από της πολλές εργασίες που κάναμεΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕΠΑΝΙΔΙΟΥ ΛΗΜΝΟ

Αντιμετώπιση σαρακιού & τερμιτών  (ΑΓΙΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕΠΑΝΙΔΙΟΥ ΛΗΜΝΟ)  με την μέθοδο υποκαπνισμού-fumigation. Έργο που μας δόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού με απευθείας ανάθεση για τα βυζαντινά μνημεία,  εκκλησιές,  με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. 

Απευθείας ανάθεση.(κάντε κλικ εδώ).

Οι εφαρμογές μας με Υποκαπνισμό – Fumigation για σαράκι και καταπολέμηση τερμιτών σε Εκκλησία, Μνημείο Αρχαιοτήτων – Μια από τις πιο Υπεύθυνες δουλειές μας (κάντε κλικ εδώ).

Υπάρχει στην διάθεση σας μεγάλος αριθμός πελατών μας με εφαρμογές υποκαπνισμού για σαράκι,τερμίτες (fumigation) σε τέμπλα εκκλησιών, σε κότερα, πλοία, ξύλινα έργα τέχνης και ζωγραφική, συλλογές εικόνων, διατηρητέα σπίτια. Επίσης δίνουμε λύση σε προσβολές ξύλινων κατασκευών από ξηρές και υγρές σήψεις , σαπίσματα ξύλου, πλοίων.


Πλέον είμαστε  η κορυφαία εταιρία στην αντιμετώπιση προβλημάτων σε ναούς και έργα τέχνης.

 

Οι εφαρμογές μας -Η εκκλησία που βλέπετε πιο κάτω είναι η εκκλησία στη Καστέλλα της Εύβοιας.  

Η εκκλησία είχε 2 προβλήματα :

 • Σαράκι στο τέμπλο και σε αλλά σημεία του ναού.
 • Τερμίτες σε όλο το τέμπλο, και σε όλο το ναό.

Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα με επιτυχία και για τους τερμίτες δώσαμε 10 χρόνια εγγύηση.

 • Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία και έχουμε κερδίσει μια μεγάλη πείρα στην προστασία των ευγενών μετάλλων που είχαν οι ζωγραφιές.


 • Θαλαμηγό του ωκεανού  διαστάσεων 170 μ  (για δεοντολογικούς λογούς, μας το ζήτησαν η ίδιοι δεν την ονομάζουμε) στη οποία το 2014 αντιμετωπίσαμε σαράκι σε μια βιβλιοθήκη και σε οροφή ενός DECK.
 • Το 2016 αντιμετωπίσαμε τη μύγα φρεατίων στο σύστημα αποχετεύσεως στο πλοίο. Μια πολύ δύσκολη εργασία και με σοβαρά προβλήματα  λύσαμε το πρόβλημα με πολύ επιτυχία.
Απεντομώσεις  με διοξείδιο του άνθρακα  CO2 και άζωτο N2
 • Η Alpha Απολυμαντική πλέον εφαρμόζει με επιτυχία βιολογικές εφαρμογές με Διοξείδιο του άνθρακα CO2 άζωτο N2 από ένα μικρό αντικείμενο οπός ένα έπιπλο, ξυρούς καρπούς για βιολογικό προϊόν, κυψέλες μελισσοκομιών ή οτιδήποτε προϊόν προς απεντόμωση που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φάρμακα.
  Πιο κάτω στην εικόνα είναι μια από της μεγάλες δουλείες που κάναμε με την μέθοδο αυτή στο αρχείο της Τράπεζας Πειραιώς.

Πελατολόγιο

Αφαιρέσαμε  από την δημοσίευση  στο site της   επιχείρησης  που συνεργαζόμαστε για δεοντολογικούς λογούς.

Η ALPHA Απολυμαντική είναι μια εταιρία που έχει ένα καλό μερίδιο στην αγορά το  οποίο το στήσαμε με πολύ δουλειά, συνέπεια και επιστημονικές λύσεις .

Οι περισσότεροι πελάτες είναι:

Διαβάστε περισσότερα:
Ξυλοφάγα Έντομα
Καταπολέμηση σαράκι του ξύλου
Καταπολέμηση τερμιτών στην Ελλάδα
Υποκαπνισμός
 • Ιδιώτες, – 6500 πελάτες
 • Ιδιωτικές επιχειρήσεις – 700
 • Δημόσιος τομέας – έχουμε συνεργασίες

Ο στόχος της επιχείρησης μας στην  σχέση με τους πελάτες δεν είναι να πάρουμε ένα ποσό χρημάτων μέσω απάτης, αλλά μια σχέση σταθερή ώστε να βοηθάμε και να τον στηρίζουμε για να  λύσουμε το πρόβλημα του με εγγύηση (πράγμα πολύ σπάνιο στη αγορά, πολλές φορές την έλλειψη εντιμότητας από πολλές επιχειρήσεις, την αισθανόμαστε και εμείς)

Ειδικές απεντομώσεις σε σαράκι και τερμίτες

 

 

Διττέ τα νέα μας site.