Υγεία και ασφάλεια στις απολυμάνσεις 

 Στις απολυμάνσεις πριν ακόμα κλείσουμε ραντεβού έχουμε σχηματίσει μια εικόνα προς την υγεία και ασφάλεια του πελάτη. Την εικόνα τη σχηματίζουμε  με τις βοηθητικές ερώτησης που κάνουμε στο πελάτη.
Υγεία και ασφάλεια στις απολυμάνσειςΟ πελάτης που απευθύνετε σε εμάς θα πρέπει να μας ενημέρωση αναλυτικά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει – αυτό και η συνεργασία μαζί μας επιφέρει οφέλη που σχετίζονται με την υγιεινή και την ασφάλεια.
Ακόμα ρωτάμε για την οικογενειακή κατάσταση του πελάτη.

Υπάρχουν ασθενής ή ασθενής από αλλεργίες στο σπίτι, αν υπάρχουν παιδιά, αν υπάρχουν κατοικίδια ζώα.
Προπαντός για τα σκυλιά, μικρόσωμα, μεγαλόσωμα.
Γνωρίζοντας το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε, αποφασίζουμε το πιο ήπιο φάρμακο για το άνθρωπο και τα κατοικίδια ταυτόχρονα θανατηφόρο για τα έντομα προστατεύοντας την Υγιεινή και Ασφάλεια του πελάτη.
Ανάλογα περνούμε τα κατάλληλα μετρά για την Υγιεινή και Ασφάλεια του πελατών ή του προσωπικού σε επιχείρησης με πολλαπλές εγκατάστασης.
Μετριάζονται οι παρασιτολογικοί κίνδυνοι και οι κίνδυνοι λόγω της μετάδοσης ασθενειών, μειώνεται η επικίνδυνη πρόκληση ζημιών στα κτίρια και στις ηλεκτρικές καλωδιώσεις από τα τρωκτικά, επίσης εξαλείφονται τα προβλήματα που προκαλούν οι ακαθαρσίες και η προβλήματα που επιφέρουν τα πτηνά και πολλά αλλά προβλήματα έλεγχου Υγεία και ασφάλεια.

 

 

Δείτε τα νέα μας site.