23 Χρόνια ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, 23 Χρόνια ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ, διαμορφώνουμε τον χάρτη της Ποιότητας στην Ελλάδα.

Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, πελάτες και επισκέπτες του site.

Στην παρούσα δυσμενή συγκυρία είναι δύσκολο να μείνει κανείς ανεπηρέαστος από τις πρωτοφανείς εξελίξεις που παρατηρούμε.

Απαιτείται δύναμη, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ορθή σκέψη και σταθερές κινήσεις. Οι άνθρωποι της ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, με υπευθυνότητα και όραμα για το μέλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και το απόσταγμα της εμπειρίας 23 χρόνων εργασίας ολοκληρώνουμε με επιτυχία δύσκολα έργα, στην Ελλάδα.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια συνέπεια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών επιθεώρησης και εφαρμογής σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο χώρο, στους τομείς της Ποιότητας υπηρεσιών, της Ασφάλειας του πελάτη, και την προστασία του Περιβάλλοντος.
Πιστά προσανατολισμένοι στις ηθικές αξίες του υγιούς «επιχειρείν» και με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει όλα τα τμήματα του Οργανισμού, θα διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε, πλησιάζοντας ωστόσο τα νέα οικονομικά δεδομένα στο κόστος των υπηρεσιών μας.

Λαμπρός Γκιόκας
Γενικός Διευθυντής ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ

21 Χρόνια ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ