Απεντομώσεις Νεφελοψεκασμού (Fogging)

Απεντομώσεις νεφελοψεκασμού, τι είναι η απεντομώσεις νεφελοψεκασμού, η Alpha

Απολυμαντική προσφέρει υπηρεσίες αντιμετώπισης και καταπολέμησης εντομών με ειδικές απεντομώσεις νεφελοψεκασμού στο σπίτι σας, απαλλάσσοντας κύριος από τις σκνίπες και τα κουνούπια ή στην επιχείρηση σας από έντομα αποθηκών και αλλά έντομα .

Απεντομώσεις Νεφελοψεκασμού (Fogging) και η χρήση τους.

Σε περιπτώσεις (κυρίως βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους) που ο ψεκασμός δεν συνιστάται λόγω του ότι δεν έχει αποτέλεσμα ή αυξάνεται η υγρασία του χώρου, η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με τον νεφελοψεκασμό.
Εφόσον έχουμε διαπιστώσει προσβολή γίνεται η απεντόμωση και επεμβαίνουμε με διάφορα εντομοκτόνα (οργανοφωσφορικά, πυρεθροειδή), με φορητές συσκευές δημιουργίας ομιχλώδους νεφελώματος (chemical fοg applicators) σε ποσότητες που επιτρέπει η νομοθεσία για τα υπολείμματα του σκευάσματος ).

Απεντομώσεις Νεφελοψεκασμού (Fogging) και του εξοπλισμού.

Απεντομώσεις Νεφελοψεκασμού (Fogging)Στις απεντομώσεις με αυτή τη μέθοδο το εντομοκτόνο τοποθετείται σε ειδικό μηχάνημα το οποίο το καπνοποιεί και σε μορφή καπνού διοχετεύεται και καταλαμβάνει όλο τον όγκο του χώρου προς απεντόμωση. Ο καπνός μπορεί και διεισδύσει σε όλα σημεία και επικάθεται σε όλες τις επιφάνειες.
Η επιλογή του εντομοκτόνου θα πρέπει να γίνει αφού ληφθούν υπόψη πολλοί παράμετροι.
Οι απεντομώσεις νεφελοψεκασμού (Fogging) δίνουν προσωρινή και όχι αποτελεσματική λύση στη καταπολέμηση εντομών.
Χρειάζεται ολοκληρωμένη καταπολέμηση και διαχείριση, έλεγχος και αν χρειαστεί επεμβαίνουμε με ψεκασμό, νεφελοψεκασμό, ή κάποιο τρόπο υποκαπνισμού.

 

 

Διττέ τα νέα μας site.