Απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων

Απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, κτιρίων, είναι η διαδικασία εξοντώσεως μικροβίων και εντόμων. Τη διαδικασία για απολυμάνσεις, απεντομώσεις των πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, σπιτιών, κτιρίων την ξεκινάμε από το υπόγειο. Ελέγχουμε όλα τα φρεάτια και τα ψεκάζουμε. Στην απεντόμωση που κάνουμε στα φρεάτια βλέπουμε το επίπεδο μόλυνσης από κατσαρίδες και ενημερώνουμε τον διαχειριστή. Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει το λεβητοστάσιο, αποθήκες κ.λπ. Αν υπάρχει κήπος, θα ψεκαστεί και αυτός περιμετρικά. Ψεκάζεται το κλιμακοστάσιο και η ταράτσα. Δεν ψεκάζουμε τους φωταγωγούς από την ταράτσα.Τοποθετούμε φάρμακο για ποντίκια και αρουραίους.Απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων

Τα έντομα που καταπολεμάμε

Σε περίπτωση που στη πολυκατοικία υπάρχει μεγάλη μόλυνση από κατσαρίδες, (πολλές φορές εξαρτάται από την περιοχή της Αττικής,) το πρόβλημα που υπάρχει δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους, ενημερώνουμε των διαχειριστή,  του προτείνουμε πιο χαμηλές τιμές για την απολύμανση ή και πιο συχνές απολυμάνσεις ώστε να εξολοθρέψουμε τις κατσαρίδες. Εφόσον έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση στο έλεγχο παράσιτων πολυκατοικιών κάνουμε δυο εφαρμογές το χρόνο.

Ποτέ κάνουμε απολυμάνσεις  πολυκατοικιών, διαμερισμάτων

Στις απολυμάνσεις πολυκατοικιών δηλαδή τον έλεγχο, αντιμετώπιση, εξολόθρευση και καταπολέμηση βακτηρίων, μυκήτων, ιών η αλλά κολλητικά νοσήματα δεν μπορούμε αντιμετωπιστούν όλα μαζί με έναν ψεκαστήρα ταυτόχρονα με την απεντόμωση.

Η απολύμανση γίνεται με ειδικά μέσα και σε ειδικές περίπτωσης:

    • αν έχουν εμφανιστεί τρωκτικά
    • έχουμε διαρροή λυμάτων στο υπόγειο κ.α

Αν έχουμε διαρροή λυμάτων, μετά την απόφραξη χρειάζεται απολύμανση του χώρου με ειδικά μηχανήματα όπως το Fogger. Το Fogger το οποίο καλύπτει όλη την επιφάνεια δάπεδα, τοίχους, ταβάνι. Αυτή η απολύμανση είναι μια ειδική εφαρμογή. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας πρέπει να αναθέσει την απολύμανση σε εξειδικευμένη εταιρία απολυμάνσεων. Με την διαρροή λυμάτων έχουμε να κάνουμε με μια εστία μόλυνσης. Με την τηλεφωνική επικοινωνία με το διαχειριστή του δίνουμε την πρόσφορα για απολύμανση και μυοκτονία, καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων. Οι τιμές είναι η πιο χαμηλές της αγοράς.

Εφαρμόζουμε απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, Σπίτια – Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές κατοικίες στις περιοχές:

Μυοκτονία, καταπολέμηση τρωκτικών (ποντικών και αρουραίων).

Εφαρμόζουμε απολυμάνσεις Σπίτια – Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές κατοικίες στις περιοχές που περιγράφουμε πιο πάνω αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 


 

Δείτε τα νέα μας site.