Απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων

Απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, κτιρίων, είναι η διαδικασία εξοντώσεως μικροβίων και εντόμων. Τη διαδικασία για απολυμάνσεις, απεντομώσεις των πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, σπιτιών, κτιρίων την ξεκινάμε από το υπόγειο. Ελέγχουμε όλα τα φρεάτια και τα ψεκάζουμε. Στην απεντόμωση που κάνουμε στα φρεάτια μιας πολυκατοικίας βλέπουμε το επίπεδο μόλυνσης από κατσαρίδες και ενημερώνουμε τον διαχειριστή. Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει το λεβητοστάσιο, αποθήκες κ.λπ. Αν υπάρχει κήπος, θα ψεκαστεί και αυτός περιμετρικά. Ψεκάζεται το κλιμακοστάσιο και η ταράτσα. Δεν ψεκάζουμε τους φωταγωγούς από την ταράτσα. Τοποθετούμε φάρμακο για ποντίκια και αρουραίους στο λεβητοστάσιο, στη δεξαμενή πετρελαίου και στο θάλαμο του ασανσέρ.Απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων

Γιατί την απεντόμωση πολυκατοικίας την αναφέρουμε ως απολύμανση πολυκατοικίας

Όταν αναφερόμαστε στην απολύμανση πολυκατοικίας ή διαμερίσματος συνήθως εννοούμε την καταπολέμηση των εντόμων και των τρωκτικών. Αυτό γίνεται γιατί τα παράσιτα είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών. Οι απολυμάνσεις για κατσαρίδες είναι απαραίτητα ανάγκες. Τα ποντίκια και οι κατσαρίδες μεταφέρουν με το σώμα βακτήρια και ιούς στους χώρους της πολυκατοικίας. Οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να μολύνουν τα τρόφιμα στις αποθήκες της πολυκατοικίας. Κατά την απεντόμωση της πολυκατοικίας ή διαμερίσματος καλά είναι να προσθέτουμε στο ψεκαστήρα και ένα απολυμαντικό για απολύμανση. Έτσι μειώνουμε το μικροβιοτικό φορτίο στα φρεάτια άλλα και σε όλη την πολυκατοικία.

Σημείωση: Με τον λέξις απολύμανση πολυκατοικίας αναφερόμαστε λανθασμένα στην καταπολέμηση των κατσαρίδων και των ποντικιών. Η εργασία για την καταπολέμηση των κατσαρίδων λέγεται απεντόμωση. Ενώ η εργασία για την καταπολέμηση των ποντικιών λέγεται μυοκτονία.

Η απολύμανση για της κατσαρίδες σε ένα σπίτι ή σε ένα διαμέρισμα συνήθως γίνεται από την νοικοκυρά. Μπορεί να χρησιμοποίηση  με χλωρίνη ή άλλα καθαριστικά. Τα συνεργεία μπορεί να αναλάβουν την απολύμανση και ταυτόχρονα την απεντόμωση σε ένα σπίτι ή π.χ. σε ένα διαμέρισμα εγκαταλειμμένο.

Τιμές και κόστος για απολύμανση, απεντόμωση πολυκατοικίας.

Η τιμές απολύμανσης και απεντόμωσης πολυκατοικίας εξαρτάτε από το μέγεθος της πολυκατοικίας και από τον αριθμό των διαμερισμάτων.

Τα έντομα που καταπολεμάμε

Σε περίπτωση που στη πολυκατοικία υπάρχει μεγάλη μόλυνση από κατσαρίδες, το πρόβλημα που υπάρχει δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους. Ενημερώνουμε των διαχειριστή.  Προτείνουμε πιο χαμηλές τιμές για την απολύμανση ή και πιο συχνές απολυμάνσεις ώστε να εξολοθρέψουμε τις κατσαρίδες. Εφόσον έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση στο έλεγχο παράσιτων πολυκατοικιών κάνουμε δυο εφαρμογές το χρόνο.

Ποτέ κάνουμε απολυμάνσεις  πολυκατοικιών, διαμερισμάτων

Στις απολυμάνσεις πολυκατοικιών δηλαδή τον έλεγχο, αντιμετώπιση, εξολόθρευση και καταπολέμηση βακτηρίων, μυκήτων, ιών δεν μπορούμε αντιμετωπιστούν όλα μαζί με έναν ψεκαστήρα ταυτόχρονα με την απεντόμωση.

Η απολύμανση γίνεται με ειδικά μέσα και σε ειδικές περίπτωσης:

    • αν έχουν εμφανιστεί τρωκτικά
    • έχουμε διαρροή λυμάτων στο υπόγειο κ.α

Αν έχουμε διαρροή λυμάτων, μετά την απόφραξη χρειάζεται απολύμανση του χώρου με ειδικά μηχανήματα όπως το Fogger. Το Fogger καλύπτει όλη την επιφάνεια δάπεδα, τοίχους, ταβάνι. Αυτή η απολύμανση είναι μια ειδική εφαρμογή. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας πρέπει να αναθέσει την απολύμανση σε εξειδικευμένη εταιρία απολυμάνσεων. Με την διαρροή λυμάτων έχουμε να κάνουμε με μια εστία μόλυνσης. Με την τηλεφωνική επικοινωνία με το διαχειριστή του δίνουμε την πρόσφορα για απολύμανση και μυοκτονία, καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων. Οι τιμές είναι η πιο χαμηλές της αγοράς.

Εφαρμόζουμε απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, Σπίτια – Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές κατοικίες στις περιοχές:

Μυοκτονία, καταπολέμηση τρωκτικών (ποντικών και αρουραίων).

Εφαρμόζουμε μυοκτονίες σε Σπίτια – Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές κατοικίες στις περιοχές που περιγράφουμε πιο πάνω αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 


 

Δείτε τα νέα μας site.