Απολυμάνσεις σε αποθήκες φαρμάκων

Οι Απολυμάνσεις σε αποθήκες φαρμάκων στους χώρους, παραγωγής καλλυντικών και φαρμάκων, ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού, φαρμάκια,  είναι επιχειρήσεις όπου η λειτουργία τους απαιτεί τον αυστηρό έλεγχο των χώρων παραγωγής και αποθήκευσης αλλά και του περιβάλλοντος χώρου. Οι προληπτική μέθοδοι απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας είναι υποχρεωτική ανάγκη για αποφυγή επικίνδυνων εστιών μόλυνσης.

Απολυμάνσεις σε αποθήκες φαρμάκων, Προβλήματα και λύση

 
Απολυμάνσεις σε αποθήκες φαρμάκωνΟι Απολυμάνσεις σε αποθήκες φαρμάκων στους χώρους, που τα κύρια προβλήματα των χώρων αυτών είναι ο έλεγχος των τρωκτικών και των εντόμων υγειονομικής σημασίας όπως οι κατσαρίδες άλλα και εν δυνάμει προβλήματα, οπός εμφάνιση ψύλλων και άλλον προβλημάτων που εμφανίζονται σε διαφορές περιοχές της Αθήνας και ολις της Αττικής. Το πρόβλημα συνήθως εστιάζεται στην πρόκληση επιμόλυνσης και στην δημιουργία επικίνδυνων εστιών μόλυνσης.

Απολυμάνσεις σε αποθήκες φαρμάκων

Πείτε αντίο στα παράσιτα.

Οι ψύλλοι, Τσιμπούρια, Οι κατσαρίδες, Μέλισσες, Μυρμήγκια, Ποντίκια, Αρουραίους, μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από μια ενόχληση. Μπορεί να γίνει μια απειλή για την ιδιοκτησία σας και ενδεχομένως την υγεία σας. Στην πραγματικότητα, ένα νοικοκυριό το  ποντίκι μπορεί να μολύνει δέκα φορές περισσότερο από φαγητό που  τρώει.

Το πλεονέκτημα σε σχέση με Bugs.

  • Περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας του ελέγχου των παρασίτων
  • Εκτεταμένη εκπαίδευση σε όλους τους τομείς του ελέγχου των παρασίτων

Η Alpha Απολυμαντική αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες για τις Απολυμάνσεις σε αποθήκες φαρμάκων στους χώρους, εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων σε συμφωνία με την Υπουργικής Απόφασης 1348. Χρησιμοποιούνται σκευάσματα και προϊόντα που εφαρμόζονται από έμπειρους επιστήμονες. Παρέχεται πλήρης φάκελος τήρησης αρχείων απεντόμωσης-μυοκτονίας που μπορεί να προσαρμοσθεί σε κάθε πιστοποιήσιμο σύστημα ποιότητας ISO 9001.

 

Διττέ τα νέα μας site.