Απολυμάνσεις σε μεταφορικές εταιρείες

Απολυμάνσεις σε Μεταφορικές εταιρείες.  Τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε με τις απολυμάνσεις μυοκτονίες σε Μεταφορικές εταιρείες;

Οι επιχειρήσεις όπως, αποθήκες, logistics και γενικότερα χώροι αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων είναι επιχειρήσεις όπου η λειτουργία τους απαιτεί τον αυστηρό έλεγχο των χώρων παραγωγής και αποθήκευσης αλλά και του περιβάλλοντος χώρου. Οι προληπτική μέθοδοι για τις απολυμάνσεις, μυοκτονίες σε Μεταφορικές εταιρείες είναι υποχρεωτική ανάγκη για αποφυγή επικίνδυνων εστιών μόλυνσης για τους εργαζόμενους αλλά και τους παραλήπτες των εμπορευμάτων.

Απολυμάνσεις σε Μεταφορικές εταιρείες  και τα Προβλήματα

Απολυμάνσεις σε μεταφορικές εταιρείεςΤα κύρια προβλήματα των χώρων αυτών είναι ο έλεγχος των τρωκτικών και των εντόμων υγειονομικής σημασίας όπως οι κατσαρίδες άλλα και εν δυνάμει προβλήματα, οπός εμφάνιση ψύλλων και άλλον προβλημάτων που εμφανίζονται σε διαφορές περιοχές της Αττικής. Το πρόβλημα συνήθως εστιάζεται στην πρόκληση επιμόλυνσης. Δημιουργία επικίνδυνων εστιών μόλυνσης για τους εργαζόμενους αλλά και τους παραλήπτες των εμπορευμάτων.

Απολυμάνσεις σε Μεταφορικές εταιρείες και Λύση προβλημάτων

Η Alpha Απολυμαντική αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας και εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων. Χρησιμοποιούνται σκευάσματα και προϊόντα που εφαρμόζονται από έμπειρους επιστήμονες. Παρέχεται πλήρης φάκελος τήρησης αρχείων απεντόμωσης-μυοκτονίας που μπορεί να προσαρμοσθεί σε κάθε πιστοποιήσιμο σύστημα ποιότητας ISO 9001.

Έχουμε εφαρμόσει σε πολλές περίπτωσης απεντόμωσης μυοκτονίας σε εταιρίες μεταφοράς.
 

 

Διττέ τα νέα μας site.