Απολυμάνσεις. 

Οι απολυμάνσεις είναι η καταπολέμηση εντομών και μικροβίων. Αποσκοπούμε στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών. Με ευρεία έννοια, απολυμάνσεις εννοούμε  και την καταπολέμηση εντομών και τρωκτικών, απεντομώσεις, από της εταιρίες απολυμάνσεων.  Η εταιρία μας εφαρμόζει απολυμάνσεις απεντομώσεις με φιλικές  τιμές. Η απολύμανση σπιτιού από ποντίκια, κατσαρίδες, μυρμήγκια με φυσικό τρόπο και η τιμές εξαρτούνται από το είδος απολύμανσης ή απεντόμωσης.

Σε αυτό το άρθρο περιγράφουμε τις απολυμάνσεις και τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής από μικρόβια (μύκητες, βακτήρια, ιούς και οποιουσδήποτε επικινδύνους μικροοργανισμούς) με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας.

Με την απολύμανση, την αντιμετώπιση τον εντομών. Μια αντιμετώπιση εντομών είναι μια απολύμανση στο σπίτι. Τα έντομα  οπός: Κατσαρίδες, Κοριοί, Ψύλλοι, Σαράκι, Τερμίτες, Σκόρος, Έντομα αποθηκών, Μυοκτονίες – Τρωκτικά, Μυρμήγκια, Κουνούπια, Σκνίπες, Μύγες, Μαύρα Μυγάκια, Σφήκες, Αράχνες, Ψαράκια, Μαύρα Σκουλήκια, Σκορπιοί, Ακάρεα, Τσιμπούρια, Σαρανταποδαρούσες, Φίδια, Σαμιαμίδια, αντιμετωπίζονται απο εμάς με μεθόδους απολύμανσης και απεντόμωσης.

Απολύμανση και η εγκυμοσύνη

ΑπολυμάνσειςΣε ένα σπίτι του εικοστό προτού αιώνα η  εγκυμοσύνη είναι το πιο ευχάριστο γεγονός  και  όλη προσέχουμε την εγκυμονούσα, σε περίπτωση που στο σπίτι εμφανίζονται ποντίκια χρειάζεται άμεσος απομάκρυνση του ποντικιού ή του αρουραίου και απολύμανση όλου του σπιτιού, και όχι μονό το σπίτι θα πρέπει να είναι καθαρό και να γίνετε απολύμανση σπιτιού από κατσαρίδες, από ψύλλους, από τσιμπούρια. Στη εγκυμονούσα ο κίνδυνος είναι μεγάλως και υπερέχει η πρόληψη. Η εγκυμονούσα  πολλές φορές δεν μπορεί να πάρει οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση  μιας   μόλυνσης.

Μέθοδοι:

Η απολύμανση γίνετε με ψεκασμό  ή ψυχρό εκνεφωτή σε ολόκληρη την επιφάνεια με ένα κατάλληλο σκεύασμα  για την μείωση των πληθυσμών βακτηρίων, μυκήτων και ιών.

Για την απολύμανση των εντομών γίνετε με ειδικές απολυμαντικές εφαρμογές ανάλογα με το κάθε έντομο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και αντιμετωπίζετε διαφορετικά.

Χρησιμοποιούμενα σκευάσματα:

• Απολυμαντικά
• Αποσμητικά καθαριστικά και απολυμαντικά  ακόμα και σε χώρους όπως τα χειρουργεία.
Τα κύρια σκευάσματα είναι:
• Οινόπνευμα και παράγωγα αυτού.
• Δραστική ουσία FORMALDEHYDE
• ClO2 διοξείδιο του χλωρίου κ.ά παράγωγα του χλωρίου .
• NaClO3 υποχλωριώδες νάτριο
• BETADINΕ povidone lodine
Η απολύμανση  γίνονται με ψεκασμούς  και ψεκασμούς  υπέρ μικρού όγκου με απολυμαντικά σκευάσματα. Η απολύμανση  γίνονται για την καταπολέμηση  μικροβίων, βακτηρίων, μυκήτων και ιών.

Όσον αφορά τα έντομα, τα κύρια σκευάσματα είναι η πυρεθρίνες, η μίγματα αυτών. Στα τσελ για κατσαρίδες χρησιμοποιούνται και άλλες δραστικές ουσίες όπως το fipronil.

Από τα οργανοφωσφορικά χρησιμοποιείται  το pirimifos.  Το pirimifos είναι ένα πολύ καλό σκεύασμα για τα έντομα αποθηκών και για καταπολέμηση εντομών εξωτερικών χώρων .

Τι είναι η απολυμάνσεις σε μούχλες ;

Τους μύκητες τους ονομάζουμε λαϊκά και μούχλες. Έχουμε συναντήσει και έχουμε εφαρμόσει απολύμανση κύριος σε μούχλα του  βιβλίων αρχείων από χαρτί σε τράπεζες στο Ι.Κ.Α , κλπ. Η μούχλα των χαρτιών που την βρίσκουμε κύριος σε αρχεία πολύχρονων εταιριών, σε αρχειοθήκες, τράπεζες, βιβλιοθήκες.  Η μούχλα των χαρτιών είναι κύριος φυκομύκητες του γένους Aspergillus ή Penicillium ή χοντρό μύκητες.

Που είναι απαραίτητες οι απολυμάνσεις ;

Οι απολύμανση είναι οπωσδήποτε απαραίτητες σε:

  1. ΑπολυμάνσεηΠολλές περιπτώσεις πλημμύρας από τα μαύρα νερά στις αποχετεύσεις. Εάν  έχουν φράξει οι σωλήνες αποχετεύσεων πολλές φόρες πλημμυρίζουν τα υπόγεια των  πολυκατοικίων και σπιτιών. Πρώτα γίνετε απόφραξη άπω εταιρείες αποφράξεων   και  εφόσον έχει γίνει καλώς καθαρισμός κάνουμε απαραίτητα μια απολύμανση.
  2. Σε περίπτωση μετά την μυοκτονία σε ένα χώρο διαμερίσματος, καταστήματος τροφίμων ή εστίασης κτλ. Όπως έχουμε επισημάνει στο άρθρο ( Επιπτώσεις από ποντίκια και αρουραίους) τα τρωκτικά μεταφέρουν πολλές αρρώστιες επικίνδυνες, για αυτό η απολύμανση είναι απαραίτητη.
  3. Σε περιπτώσεις που εμφανίζετε μηνιγγίτιδα σε σχολειά και παιδικούς σταθμούς.
  4. Σε περίπτωση εμφάνισης άνθρακα σε  ζώα. (Ο άνθρακας είναι μια ζώο νόσος που προκαλείται από το σπορογόνα Gram θετικά βακτήρια Bacillus anthracis )
  5. Σε περιπτώσεις καραντίνας , από χολέρα, γρυπή των πτηνών, γρυπή έμβολα κλπ.

Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΉ αναλαμβάνει ειδικές απολυμάνσεις στη Αττική και όλη την Ελλάδα. Δίνη λύση κατασταλτική σε καταστήματα , πολυκατοικίες, διαμερίσματα, σπίτια, πλοία , κότερα, εκκλησιές, μούσια, βιβλιοθήκες, νοσοκομεία, σχολεία. Διαθέτη εξοπλισμό και προσωπικό για την αντιμετώπιση οποιαδήποτε μόλυνσης από ιούς, βακτήρια και μύκητες.

Πρόκειται για απολύμανση και υγειονομική απολύμανση που σκοπό έχουν τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών. Τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας.

Απολυμάνσεις Ειδικές – τιμέςΟπουδήποτε υπάρχει υποψία ύπαρξης μικροβίων ικανών να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης – μικροβιοκτονίας,  με μικροβιοκτόνο σκεύασμα ευρείας δράσεως, ατοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου. Επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για τον σκοπό αυτό από απολυμαντές της εταιρείας μας.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε για απολύμανση

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε για απολύμανση  είναι απολυμαντικά, που μπορεί να απολυμάνουμε ακόμα και τα χειρουργεία.

Απολύμανση επιφανίων και εργαλείων από ασθένειες

• Ιογενής μόλυνση
• Μόλυνση από σταφυλόκοκκους ανάλογα τα προβλήματα που υπάρχουν
• Μόλυνση από ψευδομονάδα
• Μεταδοτικές μολύνσεις
• Tuberculosis
• Μυκητοβακτηρίδια και δερματόφυτα

Επιφανές που εφαρμόζουμε απολύμανση

•  Χώρους ομαδικής διαβίωσης .
•  Βιομηχανίες τροφίμων
• Fast Food
• Εργαλεία νοσοκομείων
• Καταστήματα Catering
• Νοσοκομείων, σχόλιον, χοιροστασίων, σφαγίων

Για την ελαχιστοποίηση του αριθμού των οργανισμών στον παγκόσμιο πληθυσμό. Η μέθοδος απολύμανσης χρησιμοποιείται διεθνώς για την ασφάλεια των ανθρώπων, για τη μείωση της κλίμακας μετάδοσης ασθενειών. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην αποστείρωση και απολύμανση στη βιομηχανία τροφίμων, στην εξυγίανση των υδάτων, στην ιατρική περίθαλψη και στα νοσοκομεία. Καθώς αυτές έχουν βρεθεί να είναι οι μεγαλύτερες πληγείσες οργανώσεις με μικροοργανισμούς και τρόπους μετάδοσης μεταξύ του πληθυσμού. Διαφορετικά απολυμαντικά χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες, οι οποίες στοχεύουν στη συγκεκριμένη χλωρίδα.

Σεβόμενοι τον οικιακό σας χώρο, σας εγγυόμαστε την οριστική εξόντωση των ενοχλητικών εντόμων, τρωκτικών και μικρόβιον  χρησιμοποιόντας μόνο επαγγελματικά προϊόντα απολύμανσης, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς αλλά και των κατοικίδιων σας. Η απολύμανση πρέπει να είναι προπάντων αποτελεσματική για τα παράσιτα και εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύμανσης που δε μπορεί να αντιμετωπίσει η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ , γιαυτό αποτελεί την πρώτη σας επιλογή.

 

Διττέ τα νέα μας site.