Επιπτώσεις από ποντίκια και αρουραίους

Επιπτώσεις από ποντίκια και αρουραίους, η μόλυνση από ποντίκια  και αρουραίους, είναι πόλη επικίνδυνη μπορεί και θανατηφόρα , αυτό γιατί τα ποντίκια μεταφέρουν πολλές μολυσματικές αρρώστιες.

Το προσωπικό της Alpha Απολυμαντικής είναι έτοιμο και έμπειρο επαγγελματικά να αντιμετωπίσει τις περιπτώσεις με ποντίκια και αρουραίους.

Οικονομικές επιπτώσεις από ποντίκια και αρουραίους.

Η ζημία σε αποθηκευμένα προϊόντα σε όλων το κόσμο ανάγεται σε πολλά εκατομμύρια.

Επιπτώσεις από ποντίκια και αρουΕπιπτώσεις από ποντίκια και αρουραίουςραίους

Τα διάφορα είδη ποντικών και αρουραίων είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών, η αποθήκη για μεταδοτικές ασθένειες όπως:
Πανώλη, τυφοειδής πυρετός (Rickettsia mooseri), τριχονέλωση (Trichinella spiralis), σαλμονέλωση (Salmonella Typhimurium ), λεπτοσπείρωση ή νόσος του Weil (Leptospira icterohaemorrhagiae), Rat–bite-fever (Spirillum minus και Streptobacillus moniliformis, ασθένεια από δάγκωμα ποντικού και αρουραίου)
Πρόκειται για θανατηφόρες αρρώστιες για τον άνθρωπο που προκαλούνται από βακίλους της οικογένειας Spirocetales, γνωστούς σαν σπειροχαίτης. Προσβάλλουν κυρίως το συκώτι του ανθρώπου, προκαλώντας μολυσματικό ίκτερο με πολλές υπότροπες.

Επιπτώσεις από ποντίκια και αρουραίους από μολυσμένα  γένη Spirocetales:
• Το γένος βορέλια – Μεταδίδεται με τις ψείρες, τους ψύλλους (ποντικού και αρουραίου) και τις κατσαρίδες και προκαλεί τον υπόστροφο πυρετό
• Το γένους Τρεπόνημα: Είναι φορέας της σύφιλης
• Το γένος Λεπτόσπειρα: Προκαλεί λεπτοσπείρωση η οποία εμφανίζεται στην Ελλάδα με τέσσερις μορφές.
• Ικτεροαιμορραγική (Leptospira icterohemorragiae): πολύ επικίνδυνη, γνωστή σαν νόσος του Weil.
• Γριποτυφώδης: Γνωστή σαν πυρετός των ελών ή νόσος της λάσπης. Οφείλεται στην L. Gripotyphosa.
• Κυνικών καυμάτων και Νόσος των χοιροβοσκών
Όλα τα είδη Leptospira εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα δια των βλεννογόνων αδένων ή από πληγές ή αμυχές του δέρματος.
Γενικά τα διάφορα είδη Rattus είναι οι ξενιστές της λεπτοσπείρωσης η οποία μεταδίδεται με το δάγκωμα και τα ούρα από τους ποντικούς και αρουραίους.
Γενικά οι ποντικοί είναι έξυπνο είδος τρωκτικών και αντιμετωπίζονται με σκευάσματα τα οποία δεν προκαλούν δολοματοφοβία.
Προφανώς οι επιπτώσεις από ποντίκια και αρουραίους σε μια μόλυνση τις οικίας η της επιχείρησης  εφόσον εξουδετερώσαμε το πρόβλημα, σε ειδικές περίπτωσης, εκτός την καθαριότητα που πρέπει να κάνουμε με απολυμαντικά, θα χρειαστεί και επαγγελματική απολύμανση γιατί διατρέχετε πιθανός κίνδυνο μόλυνσης εσείς και το προσωπικό σας.

Δολωματικοί Σταθμοί ποντικών και αρουραίων

 

Διττέ τα νέα μας site.