Καταπολέμηση κοριών στρωμάτων

Αν έχετε τσιμπήματα από κοριούς τηλεφωνήστε σε μια υπεύθυνη εταιρία έλεγχου παρασίτων.
-Πώς μπορούμε να κάνουμε καταπολέμηση κοριών;, πια είναι καλύτερη λύσει η χημική ή οικολογική μέθοδος απεντόμωσης; πιες είναι οι τιμές της καταπολέμησης; είναι οι ερώτησης που σας απαντάμε σε αυτό το άρθρο. 

Η χημική αντιμετώπιση των κοριών είναι η καλύτερη λύση.

Άπαξ και διαπιστώσετε κοριούς στο σπίτι η λύση είναι καταπολέμηση κοριών με χημικά υγειονομικής σημασίας εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για εσωτερικούς χώρους. Η βιολογική και θερμική μέθοδοι που προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε για την καταπολέμηση κοριών είχαμε αποτυχία.

Πηγές Προσβολής Κοριών

Η πιο συνηθισμένη πηγή προσβολής από κοριούς είναι τα ξενοδοχεία στα οποία υπάρχουν εστίες κοριών.  Οι κοριοί ή τα αυγά τους μεταφέρονται στην οικία με τα ρούχα ή τις αποσκευές.

Στην περίπτωση που διανυκτερεύσετε σε κάποιο ξενοδοχείο και την επόμενη μέρα έχετε πολλαπλά τσιμπήματα και κνησμό στη περιοχή των τσιμπημάτων, απευθυνθείτε σε έναν δερματολόγο.

Μετρά προστασίας για την καταπολέμηση κοριών στρωμάτων

Καταπολέμηση κοριών στρωμάτωνΤα ρούχα που είχαμε σε ένα ταξίδι και τις αποσκευές στη συγκεκριμένη περίπτωση, καλό είναι να τα αφήνουμε στο μπαλκόνι ή να τα απομονώσουμε σε σακούλες ναύλων στο μπάνιο και να τηλεφωνήσουμε σε μια υπεύθυνη εταιρία έλεγχου παρασίτων. Ενδεχομένως. να χρειαστεί τα ρούχα ή και αποσκευές να πλυθούν και να υποβληθούν σε κάποια άλλη εφαρμογή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλή από την μόλυνση.

Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί  στο χώρος των αποσκευών σε  αεροδρόμια  ή σε  πλοία  να έχει κοριούς. Έτσι, οφείλουμε να δίνουμε προσοχή στο χώρο άλλα και στο είδος της αποσκευής. Οι αποσκευές ταξιδιού καλό είναι να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερο ραφές. Στο ξενοδοχείο οι αποσκευές να παραμένουν κλειστές και κατά την αποχώρηση από το ξενοδοχείο είναι σημαντικό να ελέγχονται καλά.

Μέθοδοι καταπολέμησης κοριών

  • FUMIGATION – Υποκαπνισμός

Είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος με εγγυημένη αποτελεσματικότητα για την εξάλειψη των κοριών. Σε ειδικά σκεδασμένους χώρους όπως τα κοντέινερ μπορούμε να απεντομώσουμε στρώματα μολυσμένα με  κοριούς. Τον υποκαπνισμό – fumigation για τους κοριούς μπορεί να τον εφαρμόσουμε σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους και στο χώρο του πελάτη σε ξενοδοχεία ή σε σπίτια αρκεί να πληρούνται μερικές προϋπόθεσης. Είναι μια από της καλύτερους μεθόδους γιατί καταπολεμά ριζικά τους κοριούς ενήλικους και αυγά αυτών.

  • Καταπολέμηση κοριών με ψυχρό εκνεφωτή (Gold Fogger)

Η καταπολέμηση κοριών γίνεται με επανειλημμένες εφαρμογές υπολειμματικών ψεκασμών σε σημεία που είναι καταφύγια κοριών όπως τα κρεβάτια, οι ραφές των στρωμάτων και όλη η οικία γιατί τα αυγά βρίσκονται παντού στο σπίτι. Γι΄αυτό το λόγο γίνεται Απεντόμωση με υπολειμματικούς ψεκασμούς με ψεκαστήρα χαμηλής πιέσεως ή ψυχρού εκνεφωτή εντός του χώρου-δωματίου με φάρμακο, σκεύασμα δημοσιάς υγείας εγκεκριμένο για τη καταπολέμηση των εντόμων σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους (ωό, προνύμφη, νύμφη, ακμαίο). Οι ψεκασμοί θα πρέπει να εκτελεστούν σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. (Απαιτούνται τουλάχιστον τρεις ψεκασμοί σε διάστημα 7 ημερών).

Υπηρεσίες καταπολέμησης κοριού από την Alpha Απολυμαντική

Η Alpha Απολυμαντική προσφέρει τη χρήση υπηρεσίας Καταπολέμηση κοριών στρωμάτων για την αντιμετώπιση προβλημάτων με όλα τα είδη μυζητικών εντόμων ή άλλα παράσιτα στο σπίτι. Η υπηρεσία μας είναι αποτελεσματική, οικονομική, γρήγορη και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια και τα κατοικίδια σας.
Σε κάθε περίπτωση στη εφαρμογή από γεωπόνο ο υπεύθυνος επιστήμονας κατά την επίσκεψή του θα σας δώσει ανάλογα με την περίπτωση και τις σχετικές οδηγίες για τον χειρισμό του προσβεβλημένου χώρου, των ρούχων κ.λ.π

 

Διττέ τα νέα μας site.