Καταπολέμηση Ποντικών

Η καταπολέμηση ποντικών και τρόποι εξολόθρευσης, εξόντωσης  έχει να κάνει με τι τρώνε τα ποντίκια. Τα ποντίκια στο σπίτι τα καταπολεμάμε με δολώματα, με ισχυρό φάρμακο και με δολωματικούς σταθμούς. Άλλος τρόπος είναι οι με βιολογικές μεθόδους οπός παγίδες με κόλλες και φάκες.                                                                                                                                                        Η παρουσία ποντικών έχει  σοβαρό κίνδυνο για την υγεία. Μεταφέρουν ασθένειες σε έναν χώρο που υπάρχουν παιδιά αλλά και ενήλικη. Για αυτό έκτος της καταπολέμησης ποντικών προτείνουμε στους πελάτες και την απολύμανση του χορού μετά την εξόντωση των ποντικών. Η απολύμανση για ποντίκια και η τιμές ή το κόστος  εξαρτύονται από την επιφάνεια προς απολύμανση. Ένα ποντίκι μπορεί επίσης εκτός από τις ασθένειες που μεταφέρει να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο σπίτι. Προκαλεί ζημιές στα τα έπιπλά, στα βιβλία, στα ρούχα,  ροκανίζοντας ξύλινα και πλαστικά αντικείμενα. Τα ποντίκια μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και πυρκαγιά στο σπίτι, ροκανίζοντας ηλεκτροφόρα καλώδια.

Ενδείξεις προσβολής από ποντίκια

 • Οι ενδείξεις προσβολής από ποντίκια είναι: Θόρυβος Ροκανίσματος στους τοίχους πίσω από τις βιβλιοθήκες και άλλα έπιπλα.  Τα ποντίκια κυκλοφορούν ευέλικτα στο χώρο του σπιτιού.

Καταπολέμηση Ποντικών

 • Ένδειξη ότι στη σοφίτα υπάρχουν ποντίκια είναι ήχους από τρεχαλητό ή ξύσιμο. Στην οροφή σας έχουν εγκατασταθεί αρουραίοι ή άλλα είδη άγριας ζωής.
  Οι σοφίτες είναι χώρος που συχνάζουν οι σκίουροι, τα ποντίκια η νυφίτσες. Τα τρωκτικά μπορούν να κάνουν μεγάλες ζημιές σε αντικείμενα που έχετε αποθηκεύσει στη σοφίτα. Διαρκές τους ροκάνισμα μπορεί να γίνει αίτιο φωτιάς αν ροκανίσουν ηλεκτρικά καλώδια.
 • Περιττώματα – Τα ποντίκια αφήνουν μικρού μεγέθους και σκούρου χρώματος περιττώματα, σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Κάτω από τον νεροχύτη, κάτω από τούς καναπέδες, πίσω από τα έπιπλα.
 • Η μυρωδιά – Τα ποντίκια αφήνουν μυρωδιά της αμμωνίας. Το ροκάνισμα σε ξύλα οι σε πλαστικά, οι φωλιές με νεογνά, σημαίνει ότι τα ποντίκια έχουν γίνει νοικοκύρης στο σπίτι. Το σπίτι ήταν ακατοίκητο και θα χρειαστεί μια ριζική καταπολέμηση του ποντικών. Μετά από μερικές μέρες εφόσον τελείωση το πρόβλημα με τα ποντίκια χρειάζεται οπωσδήποτε μια απολύμανση στο χώρο.

Μετρά προστασίας στο σπίτι σας από εσάς για τα ποντίκια.

Μία πρώτη ενέργεια ενάντια σε μία προσβολή από ποντίκια είναι να προφυλάσσεται, με τις απαραίτητες μονώσεις, το σπίτι σας. Ένα ποντίκι είναι δυνατών να πέραση σε μια χαραμάδα μέχρι ένα εκατοστό. Ο σκελετός του ποντικών είναι πολύ ευέλικτος. Είναι σημαντικό οι πόρτες ναι είναι πολύ καλά εφαρμοσμένες ώστε τα ποντίκια να μην εισχωρήσουν μέσα στο σπίτι.

Εάν έχετε δη ποντίκια στον κήπο μην αφήνετε τις πόρτες του σπιτιού σας ανοιχτές, καλέστε μας να τοποθετήσουμε δολωματικούς σταθμούς. Πλέων σε εσάς χρειάζεται μια επαγγελματική καταπολέμηση.

Επαγγελματική Καταπολέμηση Ποντικών

Η Alpha Απολυμαντική για την καταπολέμηση ποντικών παρέχει  επεμβάσεις ακριβείας ώστε να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο οποιαδήποτε προσβολή:

 • εσωτερική
 • ή εξωτερική καθώς
 • και να σας ενημερώσουν για τον τρόπο της αποφυγής μελλοντικά μίας νέας προσβολής από ποντίκια στο σπίτι σας.

Τιμές στη καταπολέμηση των ποντικών

Οι τιμές εξαρτιούνται από την επιφάνεια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και από την ποσότητα της προσβολής.

 • Στην κλασική αντιμετώπιση ποντικών στη πολυκατοικία οι τιμές ξεκινάμε από 10 ευρώ.
 • Στην αντιμετώπιση του τρωκτικών στο διαμέρισμα οι τιμές ξεκινάμε από 50 ευρώ.
 • Το κόστος είναι διαφορετικός εάν  στο διαμέρισμα τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς.

Η Alpha ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ  σας προσφέρει υπηρεσίες Γεωπόνου.

 

Διττέ τα νέα μας site.