Καταπολέμηση Ποντικών

Η καταπολέμηση ποντικών και τρόποι εξολόθρευσης, εξόντωσης  έχει να κάνη με τι τρώνε τα ποντίκια.
Η παρουσία ποντικών έχει  σοβαρό κίνδυνο για την υγεία, με τις ασθένειες που μεταφέρουν σε έναν χώρο που υπάρχουν παιδιά αλλά και ενήλικη. Για αυτό έκτος της καταπολέμησης ποντικών προτείνουμε στους πελάτες και την απολύμανση του χορού μετά την εξόντωση των ποντίκων. Η απολύμανση για ποντίκια και η τιμές ή το κόστος  εξαρτούνται από την επιφάνια προς απολύμανση. Ένα ποντίκι μπορεί επίσης εκτός από τις ασθένειες που μεταφέρει να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο σπίτι, στα τα έπιπλά σας, στα βιβλία, στα ρούχα,  ροκανίζοντας ξύλινα και πλαστικά αντικείμενα.

Προστασία από ποντίκια και άλλα στη περίοδο εγκυμοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα:
Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη
Καταπολέμηση Αρουραίων
Καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων στις επιχείρησης
Επιπτώσεις στη δημοσιά υγεία από ποντίκια και αρουραίους
Δολωματικοί Σταθμοί ποντίκων και αρουραίων
Μυοκτονία και ειδή ποντικών και αρουραίων

Τα ποντίκια είναι μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και πυρκαγιά στο σπίτι, ροκανίζοντας ηλεκτροφόρα καλώδια.

Ενδείξεις προσβολής από ποντίκια

Οι ενδείξεις προσβολής από ποντίκια είναι:

 • Θόρυβος Ροκανίσματος στους τοίχους πίσω από τις βιβλιοθήκες ή στις οροφές καθώς τα ποντίκια κυκλοφορούν ευέλικτα στο χώρο του σπιτιού.
 • Αν στη σοφίτα ακούτε ήχους από τρεχαλητό ή ξύσιμο, είναι και έντονη ένδειξη ότι στην οροφή σας έχουν εγκατασταθεί αρουραίοι ή άλλα είδη άγριας ζωής.
  Οι σοφίτες είναι χώρος που συχνάζουν οι σκίουροι, τα τρωκτικά η νυφίτσες. Τα τρωκτικά μπορούν να κάνουν μεγάλες ζημιές σε αντικείμενα που έχετε αποθηκεύσει στη σοφίτα, ενώ το διαρκές τους ροκάνισμα μπορεί να γίνει αίτιο φωτιάς αν ροκανίσουν ηλεκτρικά καλώδια.
 • Περιττώματα – Τα ποντίκια αφήνουν μικρού μεγέθους και σκούρου χρώματος περιττώματα, σε διάφορα σημεία του σπιτιού, όπως κάτω από τον νεροχύτη.
 • Η μυρωδιά – Τα ποντίκια αφήνουν μυρωδιά της αμμωνίας, το ροκάνισμα σε ξύλα οι σε πλαστικά και οι φωλιές με νεογνά, σημαίνει ότι τα ποντίκια έχουν γίνει νοικοκύρης στο σπίτι, το σπίτι ήταν ακατοίκητο και θα χρειαστεί μια ριζική καταπολέμηση του ποντικών. Σε μια τέτοια περίπτωση μετά από μερικές μέρες εφόσον τελείωση το πρόβλημα με τα ποντίκια χρειάζεται οπωσδήποτε μια απολύμανση στο χώρο.

Καταπολέμηση ΠοντικώνΜετρά προστασίας στο σπίτι σας από εσάς για τα ποντίκια.

Μία πρώτη ενέργεια ενάντια σε μία προσβολή από ποντίκια είναι να προφυλάξετε, με τις απαραίτητες μονώσεις, την οικίας σας. Ένα ποντίκι είναι δυνατών να πέραση σε μια χαραμάδα μέχρι ένα εκατοστό λόγο ότι ο σκελετός του ποντικών είναι πολύ ευέλικτος. Είναι σημαντικό οι πόρτες ναι είναι πολύ καλά εφαρμοσμένες ώστε τα ποντίκια να μην εισχωρήσουν μέσα στο σπίτι.

Εάν έχετε δη ποντίκια στον κήπο μην αφήνετε τις πόρτες του σπιτιού σας ανοιχτές, καλέστε μας να τοποθετήσουμε δολωματικούς σταθμούς. Πλέων σε εσάς χρειάζεται μια επαγγελματική καταπολέμηση.

Επαγγελματική Καταπολέμηση Ποντικών

Η Alpha Απολυμαντική για την καταπολέμηση ποντικών παρέχει  επεμβάσεις ακριβείας ώστε να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο οποιαδήποτε προσβολή:

  • εσωτερική
  • ή εξωτερική καθώς
  • και να σας ενημερώσουν για τον τρόπο της αποφυγής μελλοντικά μίας νέας προσβολής από ποντίκια στο σπίτι σας.

Η Alpha ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ  σας προσφέρει υπηρεσίες Γεωπόνου.

 

Διττέ τα νέα μας site.