Καταπολέμηση σκόρου ρούχων. 

Καταπολέμηση σκόρου ρούχων είναι η διαδικασία επέμβασης στη ντουλάπα των ρούχων και σε όλο το σπίτι με χημικούς μεθόδους. Η καταπολέμηση του σκόρου ρούχων γίνετε με απεντόμωση με εντομοκτόνα. Οι απεντομώσεις  εφαρμόζονται με, υποκαπνισμό, με σπρέι ή ψυχρό εκνεφωτή. Εφαρμόζουμε την καταπολέμηση του σκόρου τον ρούχων και άλλα σκαθάρια που επηρεάζουν τα ρούχα με βιολογική μέθοδο, με την μέθοδο (pest control box) ή Σάκο απεντόμωσης.

Προστασία της οικίας σας, θεατρικές ενδυμασίες, μούσια από Σκόρους

Οι Σκόροι δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία, είναι παράσιτα οικιών. Η προνύμφες προκαλούν φθορά στα ρούχα, τα υφάσματα, τις γούνες, τα δερμάτινα, και τα χαλιά. Αυτή η καταστροφή των υφασμάτων συνεχίσει για πολλές εβδομάδες μετά από την εκκόλαψη των αυγών και την εμφάνιση των νεαρών προνυμφών. Σοβαρές καταστροφές υφασμάτων έχουν γίνει πριν από την εμφάνιση των ιπταμένων εντόμων και για το λόγο αυτό είναι σημαντική η προληπτικών μέτρον για την  καταπολέμηση σκόρου ρούχων,  λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του σκόρου.

Προσβολής από σκόρο

Οι αρχικές ενδείξεις προσβολής από έντομα, ειδή σκόρου είναι οι φθορές σε υφάσματα, αλλά συνήθως θα υπάρχουν και άλλες ενδείξεις:
• Προνύμφες σε μορφή σκουληκιού (προνύμφες σκόρου )
• Σωλήνες με μεταξένια υφή ή θήκες μέσα στις οποίες ζουν οι προνύμφες των σκόρων
• Νύμφες- χρυσαλλίδες (μεταξωτά κουκούλια) μέσα στα οποία οι προνύμφες μεταμορφώνονται σε σκόρους
• Τέλεια έντομα σκόρων ( συχνά έρπουν αντί να πετούν )
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι άλλη μία συνηθισμέν

Καταπολέμηση σκόρου ρούχων

η αιτία καταστροφής των χαλιών μπορεί να οφείλεται σε έντομα της οικογένειας Dermestidae ή σε Κοινά Σκαθάρια Χαλιών και όχι απαραίτητα σε σκόρους και η αντιμετώπιση είναι ίδια με την καταπολέμηση σκόρου ρούχων.  Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε έντομα γουναρικών υφασμάτων.

Επαγγελματική Καταπολέμηση Σκόρων

Ο έλεγχος και καταπολέμηση, αντιμετώπιση, εξολόθρευση, εξόντωση του πληθυσμού του σκόρου των ρούχων και χαλιών.skoros royhon - enilikos
Αποτελεσματική μέθοδοι.

1. Καταπολέμηση σκόρου ρούχων με Απεντόμωση με υπολειμματικούς ψεκασμούς
Αυτή την μέθοδο την χρησιμοποιούμε σε περιπτώσεις που έχει παρουσιαστή μικρή προσβολή σκόρου στις ντουλάπες των ρούχων.

2. Καταπολέμηση σκόρου ρούχων με Ψεκασμό με υπολειμματικούς ψεκασμούς σε συνδυασμό με υποκαπνισμό.
Αυτή την μέθοδο χρησιμοποιούμε σε μεγαλύτερη προσβολή σκόρου στις ντουλάπες των ρούχων και σε όλη την επιφάνεια του χώρου της οικίας. Ο πελάτης έχει επιλέξει να αδειάσει την ντουλάπα και τον βοηθάμε να μη κάνη έξοδα δαπανηρά, έξοδα καθαριστήριου.

3. Καταπολέμηση σκόρου ρούχων με Βιολογική μέθοδο.

Ατοξικές απεντομώσεις σε ύφασμα και δέρμα (Υφαντά, Γούνες, Ενδύματα, Εθνικές/ Θεατρικές Ενδυμασίες, Άμφια, Έργα Τέχνης, Έπιπλα, Πίνακες Ζωγραφικής, Εικόνες, Βιβλία, Παπύρους)

 

Διττέ τα νέα μας site.