Μαύρα Σκουλήκια υγρασίας

Ενημέρωση και έλεγχος για τα μαύρα σκουλήκια. Τα μαύρα σκουλήκια είναι παράσιτα πολύ ενοχλητικά για τον άνθρωπο.

Περιγραφή

Μαύρα ΣκουλήκιαΤα  (Millipedes) ανήκουν στην τάξη Diploda (δυο σειρές πόδια). (Millipedes) σημαίνει χίλια πόδια. Έχουν δύο ζεύγη ποδιών σε όλο το σώμα τους που αποτελείται ανάλογα με το είδος από 20 έως 100 τμήματα. Τα μαύρα σκουλήκια (Millipedes) κινούνται πολύ αργά και όταν αντιληφθούν κάποιον κίνδυνο κουλουριάζονται. Με πάρα πολύ υψηλή υγρασία στο έδαφος βγαίνουν από τις πέτρες ή από το έδαφος στην επιφάνεια και εισβάλουν σε κατοικίες, εμφανίζονται Άνοιξη και το Φθινόπωρο, ενώ κρύβονται στο έδαφος το Χειμώνα και το Καλοκαίρι. Τα μαύρα σκουλήκια (Millipedes) δεν είναι επικίνδυνα αλλά αντιαισθητικά διότι δε δαγκώνουν ούτε προκαλούν κάποια άλλη ζημιά. Τρέφονται με οργανική ουσία σε αποσύνθεση.
Τα Millipedes ζουν μερικές φορές μέχρι και επτά έτη. Ξεχειμωνιάζουν ως ενήλικα και γεννούν τα αυγά μεμονωμένα ή σε μικρές ομάδες στο χώμα. Τα θηλυκά του μαύρου σκουλήκι γεννούν μεταξύ 20 έως 300 αυγών, τα οποία εκκολάπτονται σε μερικές εβδομάδες. Το μαύρο σκουλήκι φτάνει στη σεξουαλική ωριμότητα το δεύτερο έτος, ενώ άλλα περνούν τέσσερα έως πέντε έτη στο λαρβικό στάδιο. Στην ίδια οικογένεια ανήκουν και σαρανταποδαρούσες με την διαφορά ότι τσιμπάνε και μπαίνουν στα σπίτια.

Ο έλεγχος και καταπολέμηση, αντιμετώπιση, εξολόθρευση του πληθυσμού των μαύρων σκουληκιών:

Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΉ έχει αντιμετωπίσει μαύρα σκουλήκια (Millipedes) κατά τη διάρκεια των περιόδων μετανάστευσης τους στην επιφάνεια του εδάφους στη Εκάλη, Παιανία, Πέραμα πολλές περίπτωσης με μεγάλη επιτυχία . Χρησιμοποιηθήκαν ψεκασμοί στους τοίχους και στο έδαφος των κτιρίων με εντομοκτόνα.
Η Alpha Απολυμαντική προσφέρει τη χρήση υπηρεσίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων με όλα τα είδη εντόμων ή και παράσιτα στο σπίτι. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, αποτελεσματική, οικονομική και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια και τα κατοικίδια σας στο σπίτι και την επιχείρηση σας .
Αν ανησυχείτε ότι ενδεχομένως αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μαύρα σκουλήκια, ψαράκια, σφήκες, κοριούς, ψήλους ή οποιοδήποτε άλλο έντομο και θα θέλατε να κανονιστεί μία επίσκεψη στο σπίτι σας από γεωπόνο εντομολόγο της Alpha Απολυμαντικής,

 

Διττέ τα νέα μας site.