Μικρή ξανθιά κατσαρίδα Κουζίνας

Οι κατσαρίδες όπως η Μικρή ξανθιά κατσαρίδα της Κουζίνας  «γερμανική» αναπαράγεται στο διαμέρισμα, αλλά αν δεν πάρουμε μέτρα προστασίας μπορεί να περάσει και σε άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ή από την κουζίνα του εστιατόριου στο ίδιο το εστιατόριο.

Αλλά ειδή κατσαρίδας

Αλλά ειδή κατσαρίδας είναι η αμερικανική κατσαρίδα (periplaneta americana), ανατολική κατσαρίδα (blatta orientalis). Η blattella germanica ή αλλιώς γερμανική καΜικρή ξανθιά κατσαρίδα, Κουζίναςτσαρίδα για την αντιμετώπιση γράφουμε σε τούτο το άρθρο. Για την αντιμετώπιση της κατσαρίδας με φτερά η αλλιώς αμερικανική κατσαρίδα (periplaneta americana) και ανατολική κατσαρίδα (blatta orientalis) γράφουμε σε άλλο άρθρο. κάντε κλικ εδώ.

Από που βγαίνουν μπαίνουν οι κατσαρίδες στο σπίτι:

Στο σπίτι μπαίνουν από την πόρτα, τα παράθυρα ή από το φωταγωγού. Η απολύμανση στις κατσαρίδες και γενικά η απολυμάνσεις είναι απαραίτητες και προηγείται η πρόληψη.

Χαρακτηριστικά

Έχει μήκος σώματος 1-1,5 cm και φτερά που καλύπτουν όλη την κοίλα του αρσενικού, αλλά αφήνουν τα τελευταία τμήματα του θηλυκού ακάλυπτα. Στο πρωνότο του θώρακα φέρει 2 επιμήκεις και παράλληλες σκοτεινού χρώματος γραμμές ή λωρίδες. Είναι το πιο κοινό είδος στις κουζίνες σπιτιών και σε καταστήματα μαζικής εστίασης.

Μικρή ξανθιά κατσαρίδα, Κουζίνας

Το θηλυκό έχει διάρκεια ζωής 6-7 μήνες και στο διάστημα αυτό εναποθέτει 4-6 ωοθήκες, κάθε μια με 28-56 αυγά. Ο βιολογικός κύκλος συμπληρώνεται με 6 εκδύσεις σε

Μικρή ξανθιά κατσαρίδα Κουζίνας - 2

2-3 μήνες

Χώρος που τρέφετε.

Η μικρή ξανθιά κατσαρίδα παραμένει στο διαμέρισμα, αλλά αν δεν πάρουμε μέτρα προστασίας μπορεί να περάσει και σε άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ή από την αποθήκη ή κουζίνα του καταστήματος στους άλλους χώρους.

Με τη τρέφετε η κατσαρίδα

Οι κατσαρίδες βγαίνουν το βράδυ, η μικρή ξανθιά κατσαρίδ

α ένα σιχαμερό έντομο που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία σε όλο τον κόσμο. Η κατσαρίδα τρέφεται με οποιαδήποτε οργανική ύλη κατά προτίμηση τις αμυλούχες και καταλαμβάνει κάθε χώρο.

Η κατσαρίδα μολύνει τα πάντα με τις ακαθαρσίες, τα αυγά, το πτώμα αλλά και με το δύσοσμο υγρό που εκκρίνει από το σώμα.

Ανθεκτικότητα στα φάρμακα

Αποκτάν εύκολα ανθεκτικότητα στα φάρμακα, πολλαπλασιάζεται γρήγορα, της αρέσουν τα υγρά, ζεστά, σκοτεινά μέρη και είναι νυκτόβια με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η καταπολέμησή της με ερασιτεχνικούς τρόπους.

Μέσα καταπολέμησης κατσαρίδας

Πως να φύγουν οι κατσαρίδες; Στην Μικρή ξανθιά κατσαρίδα, Κουζίνας Αν και τα τελευταία χρονιά η τεχνολογία  παραγωγής φάρμακων έχει προοδεύσει σημαντικά και στην ουσία θεωρητικά υπάρχει υπαρκτή λύσει  με το gel, φάρμακο για κατσαρίδες. 

Εάν παρουσιάζετε περίπτωση μόλυνσης από κατσαρίδα και δεν υπάρχει αποτέλεσμα στη Μικρή ξανθιά κατσαρίδα Κουζίνας δίνουμε λύση Αποτελεσματική 100% σε οποιαδήποτε περίπτωση, για τη γνωρίζουμε πολύ καλά τα φάρμακα και  τον τρόπο δράσης.

 

Διττέ τα νέα μας site.