Υποκαπνισμός με φωσφίνη  

Υποκαπνισμός με φωσφίνη PH3 είναι μια μέθοδος για απεντομώσεις που περιγράφουμε πιο κάτω και ο αποτελεσματικότερος τρόπος καταπολέμησης, αντιμετώπισης, εξόντωσης του σαρακιού, εντομών αποθηκών, απεντομώσεις οσπρίων, εντομών σε σιλό, πλοία, τρωκτικά, καταπολέμηση σε διαφόρους σκόρους και έντομα βιβλίων και παντού οπού χρειάζεται μια κατασταλτική απεντόμωση και το επιτρέπουν οι κανόνες ασφαλούς χρήσης τοξικών αερίων για την καταπολέμηση εντομών χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τους ανθρώπους και ζώα.

Διαβάστε περισσότερα:
 Τι είναι υποκαπνισμός – fumigation
 Τι είναι η φωσφίνη
 Σαράκι Ξύλου
 Έντομα Αποθηκών
 Σκόροι Ρούχων 
A. Προσδιορισμός της προσβολής

Στον Υποκαπνισμός με φωσφίνη PH3. Ο υπεύθυνος επιστήμονας επιθεωρεί τον χώρο προς απεντόμωση
Προσδιορίζει το πρόβλημα, το είδος του εντόμου  ή άλλων εντόμων προς καταπολέμηση (αποθήκες, SILOS) και σε κατάλληλη περίοδο του χρόνου επεμβαίνουμε με κατασταλτικές χημικές μεθόδους.
Η εφαρμογή της φωσφίνης γίνεται από εκπαιδευμένο συνεργείο.
Η εφαρμογή γίνεται φτάνοντας το μέγιστο της στεγανότητας του χώρου προς απεντόμωση και στην περίπτωση της φωσφίνης, απομακρύνουμε ότι έχει σχέση με χαλκό, μπρούντζο, ασήμι, χρυσό τα οποία οξειδώνονται.

A.1.Χρόνος εφαρμογής

Υποκαπνισμός – fumigation Ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη εξόντωση των εντόμων είναι:
Υποκαπνισμός με φωσφίνηΜερικές ημέρες για την φωσφίνη. Αποφασίζεται από τον υπεύθυνο επιστήμονα ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος, τη δόση που θα εφαρμοστεί, το προς απεντόμωση προϊών, το αντικείμενο (σαράκι, έντομα αποθηκών κτλ) καθώς και το είδος του υποκαπνιστικού. Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να πλησιάζουν το χώρο προς απεντόμωση. Η δόση της φωσφίνης δεν πρέπει να μην περνάει το 1,8% του όγκου γιατί υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Η φωσφίνη μπορεί να γίνει εύφλεκτη στα χερια μη ειδικών.
Β. Εφόσον γίνει η εφαρμογή το ειδικό συνεργείο με τον υπεύθυνο γεωπόνο, τοποθετεί ειδικές, προειδοποιητικές ταμπέλες για την εφαρμογή της απεντόμωσης. Ο χώρος προς απεντόμωση, οικία ή αποθήκη, παραμένει κλειστή για κάποιο χρονικό διάστημα, το όπιο αποφασίζεται από τον υπεύθυνο επιστήμονα και εξαρτάτε από την θερμοκρασία υγρασία και το προϊόν προς απεντόμωση.
Γ. Μετά γίνεται ο εξαερισμός του χώρου , επίσης γίνονται οι απαραίτητες μετρήσεις του αερίου στο χώρο και εφόσον η μετρήσεις μας δείχνουν πλήρη απουσία του αεριού, παραδίδουμε τον χώρο στους ιδιοκτήτες ή τα προϊόντα προς χρήση. Με την μέθοδο υποκαπνισμού με φωσφίνη το αέριο δεν αφήνει υπολείμματα στον χώρο που έγινε η εφαρμογή.

Υπάρχει στην διάθεση σας μεγάλος αριθμός πελατών μας με εφαρμογές υποκαπνισμού (fumigation) σε τέμπλα εκκλησιών, σε κότερα, ξύλινα έργα τέχνης και ζωγραφική, συλλογές εικόνων, διατηρητέα σπίτια. Επίσης δίνουμε λύση σε προσβολές ξύλινων κατασκευών από ξηρές και υγρές σήψεις(σαπίσματα ξύλου).

Η εφαρμογή υποκαπνισμού (fumigation) εφαρμόζεται πάντοτε με την παρουσία και ευθύνη γεωπόνου ή χημικού και τα αναφερόμενα στο Β.Δ. 143/1967.

 

Διττέ τα νέα μας site.