Υποκαπνισμός ή Fumigation                                

Υποκαπνισμός ή Fumigation  με φωσφίνη, είναι μορφή απεντόμωσης, είναι η εισαγωγή ενός σκευάσματος (φάρμακου) σε μορφή αερίου (όχι καπνού) σε καλά στεγανοποιημένο χώρο, ώστε να ελεγχθεί η προσβολή, από διάφορα παράσιτα (έντομα ή αλλά), σε προϊόντα ή χώρους προς απεντόμωση. Η φωσφίνη, το μόνο αέριο που έχει έγκριση εφαρμογής για υποκαπνισμό στις απεντομώσεις Ελλάδος, είναι μια χημική ουσία, που στις κατάλληλες συνθήκες όπως, χρονικό διάστημα εφαρμογής, συγκέντρωση, θερμοκρασία, υγρασία, και ατμοσφαιρική πίεση είναι θανατηφόρο σε ένα ή πολλά είδη παρασίτων. Η τιμή της φωσφίνης στην αγορά ποικίλη ανάλογα την χωρά παράγωγης.

Υποκαπνισμός

Διαβάστε περισσότερα:
 Τι είναι η φωσφίνη
 Σαράκι Ξύλου
 Έντομα Αποθηκών
 Σκόροι Ρούχων 
simea angliki 1Υποκαπνισμού στην Ελλάδα – Αγγλικά

SOS!!! Στην απεντόμωση με υποκαπνισμό, με σωστή χρήση, η φωσφίνη δεν αφήνει υπολείμματα τοξικά στον χώρο που έγινε η απεντόμωση, είναι φιλική προς το περιβάλλον γιατί στην ατμόσφαιρα διασπάτε πολύ εύκολα.
Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και τους έμπειρους της ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ!
Ο υποκαπνισμός είναι συχνά ο γρηγορότερος  και πιο αποτελεσματικός τρόπος για απαλλαγή από την παρουσία εντόμων με αποτέλεσμα να κερδίζουμε χρόνο και σε τελευταία ανάλυση χρήματα.

Υποκαπνισμός ή fumigation & τοξικότητα

Τα υποκαπνιστικά είναι τοξικά σε όλες τις μορφές ζωής σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες. Με τον υποκαπνισμό είναι δυνατό να ελεγχθούν όλα τα στάδια ζωής του παρασίτου (αυγό – προνύμφη – νύμφη – τέλειο έντομο).
Τα υποκαπνιστικά μπορούν να φθάσουν εκεί όπου οι ψεκασμοί, οι σκόνες, τα αερολύματα κλπ. δεν μπορούν να φθάσουν, όπως βαθιά στο εσωτερικό ξύλινων κατασκευών (σαράκι ξύλου), χύδην προϊόντα, ενσακισμένα προϊόντα, αμπάρι πλοίου κλπ. Επομένως τον υποκαπνισμό τον χαρακτηρίζει υψηλή διεισδυτικότητα στην εφαρμογή, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.
Εφόσον γίνει σωστός αερισμός των αμπαριών σε φορτία πλοίων και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών τα υπολείμματα είναι περιορισμένα έως ανύπαρκτα, βάση διεθνές νομοθεσίας τότε παραδίδουμε το φορτίο προς χρήση.

Υποκαπνισμός ή fumigation και  Οι εφαρμογές μας

Υπάρχει στην διάθεση σας μεγάλος αριθμός πελατών μας με εφαρμογές υποκαπνισμού (fumigation) σε τέμπλα εκκλησιών, σε κότερα, ξύλινα έργα τέχνης και ζωγραφική, συλλογές εικόνων, διατηρητέα σπίτια. Επίσης δίνουμε λύση σε προσβολές ξύλινων κατασκευών από ξηρές και υγρές σήψεις (σαπίσματα ξύλου).
Ο υποκαπνισμός με καπνογόνα χρησιμοποιούνται όπου τα πρότυπα απαιτούν μηδενική ανοχή εντόμων στα προϊόντα ή τους χώρους παραγωγής των προϊόντων.

Υποκαπνισμός ή fumigation και οι εφαρμογές του

Υποκαπνισμοί.
Η Εταιρεία μας εφαρμόζει διάφορους υποκαπνισμούς σε διαφορετικά χώρους και προϊόντα.
• Υποκαπνισμός ή fumigation φορτωμάτων εμπορικών πλοίων σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας
•  φορτωμάτων ή κενών κοντέινερ – containers
•  υποθηκευμένων δημητριακών σε αποθήκες ή σιλό
•  αποθηκών τροφίμων
•  βιομηχανιών
•  για την αντιμετώπιση ξυλοφάγων εντόμων
•  καραντίνας
Υποκαπνισμός ή FumigationΠιο συγκεκριμένα εφαρμόζεται για την απεντόμωση με υποκαπνισμό σε Σιτηρά, σε Silos, αποθήκες ή σαράκι ξύλου, σαράκι επίπλων, σαράκι έργων τέχνης, σαράκι εκκλησιών, σαράκι τέμπλων εκκλησιών, σαράκι πατωμάτων, σαράκι κατοικιών, σαράκι στέγης, σαράκι κότερων , σαράκι πλοιαρίων αναψυχής, βιβλιοθήκες, γούνες, ρούχα από σκόρο ή ακάρεα, Προϊόντα άλεσης και μεταποίησης σιτηρών άλευρα, ζυμαρικά, μπισκότα, κ.α. σε καμίνια. Ρύζι, σιτάρι κριθάρι, αραβόσιτο ,Ξηρούς καρπούς, Ελαιούχους σπόρους. Καπνά. Αποξηραμένα φρούτα. Μπαχαρικά, Βαμβάκι, Ξυλεία. Κενούς χώρους αποθήκευσης και επεξεργασίας των ανωτέρω προϊόντων. Μέσα μεταφοράς των ανωτέρω προϊόντων (κενά ή έμφορτα) όπως πλοία, βαγόνια, φορτηγά containers.

Διττέ τα νέα μας site.