Καταπολέμηση ψύλλων

Αρχικά, η καταπολέμηση ψύλλων  ανθρώπου  ζώων, σκύλου  και  γάτας στο περιβάλλον του ανθρώπου  η αντιμετώπιση σε εσωτερικούς  χώρους η εξωτερικούς του σπιτιού ή της επιχείρησης γίνεται με ψυχρή εκνέφωση με φάρμακα. Τα εντομοκτόνα για απολύμανση ή απεντόμωση είναι επιλεγμένα, διαφορετικά για εξωτερικούς και άλλα για εσωτερικούς χώρους. Παράλληλα, τις απολυμάνσεις ή απεντομώσεις  του ψύλλου την κάνουν οι αδειοδοτημένες εταιρίες απολύμανσης.  Έτσι, για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους τηλεφωνήστε σε μια εταιρία απεντόμωσης. Κατόπιν, προσέχουμε τα ζώα μας, οι ψύλλοι του σκυλού και της γάτας κάνουν μεταλλάξεις σε ψύλλους του ανθρώπου. Η αντιμετώπιση με φυσικούς τρόπους των ψύλλων στο στρώμα στο περιβάλλον του ανθρώπου είναι δύσκολη. Τέλος, η εξολόθρεψη των ψύλλων είναι μόνο με φάρμακα. Επιπλέον, για τη αντιμετώπιση του ψάλλουν σε εσωτερικό χώρο του σπιτιού χρησιμοποιούμε πυρεθρίνες. Κάποιες πυρεθρίνες είναι αρκετά ισχυρό φάρμακο που σκοτώνει τους ψύλλους. Ενώ, στους εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιούμε πολύ πιο ισχυρά φάρμακα.

Συμβουλεύετε τον γιατρό σας

Παράλληλα, για να επέμβουμε με απεντόμωση με φάρμακα χημικά για την αντιμετώπιση των ψύλλων θα πρέπει να ξέρουμε την προέλευση των τσιμπημάτων. Στον γιατρό πάμε  για την αντιμετώπιση των τσιμπημάτων πάνω μας. Τα τσιμπήματα των ψύλλων και η αλλεργίες που προκαλούν από αυτά τα αντιμετωπίζουν η γιατροί δερματολόγοι.

Καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου

Καταπολέμηση ψύλλων στα μαλλιά

Αν οι ψύλλοι έχουν φτάσει στα μαλλιά ή στα ρούχα  του ανθρώπου αυτό δείχνει ότι η μόλυνση είναι παρά πολύ μεγάλη. Έτσι, πρέπει αμέσως να απευθυνθούμε σε μια εταιρία απεντόμωσης. Για συμβουλές αφαίρεσης των ψύλλων από τα μαλλιά μιλήστε με τον  φαρμακοποιό σας.

Μετάλλαξη των ψύλλων

Ένα χαρακτηριστικό του ψύλλων είναι η «μετάλλαξη». Αλλάζουν εύκολα ξενιστή, από ψύλλος του σκύλου και της γάτας κάνει μετατροπή σε ψύλλους του ανθρώπου. Ακόμη, από ψύλλους των τρωκτικών κάνει μετατροπή σε ψύλλος του σκύλου της γάτας και του ανθρώπου.

Καταπολέμηση, αντιμετώπιση, εξόντωση εξολόθρευση του πληθυσμού του ψύλλου.

Αναντίρρητα, οι ψύλλοι στον άνθρωπο και η καταπολέμηση τους είναι δύσκολο έργο. Στον άνθρωπο παρουσιάζουν συμπτώματα όπως τσιμπήματα με κηλίδες μαύρες. Το πιο δύσκολο έργο καταπολέμησης ψύλλων είναι η αντίληψη της χρονικής στιγμής που ήρθαν στο σπίτι. Πρέπει να γίνει άμεσα απολύμανση το σπίτι, το στρώμα για την αποτελεσματική καταπολέμηση τους. Τα συμπτώματα των ψύλλων στο σκύλο είναι εμφανή  όταν ο σκύλος κάνει προσπάθεια δαγκώματος  και είναι πολύ ανήσυχος.

Καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου με σχολαστικό καθαρισμό

  1. Το πιο σημαντικό προληπτικό μέτρο καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου, που ο καθένας μπορεί να πάρει αν διαπιστώσει ψύλλους στο σπίτι είναι ο σχολαστικός καθαρισμός της οικίας.
  2. Τα ζωύφια γεννούν τα αυγά τους σε σκοτεινά και σκονισμένα μέρη. Επίσης, δίνουμε έμφαση στην καθαριότητα στα σημεία που παίζουν και κοιμούνται τα κατοικίδια ο σκύλος ή γάτα .

Σε περίπτωση προσβολής η καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου θα πρέπει να γίνεται από έμπειρο συνεργείο.

Η εταιρία απολύμανσης  θα πρέπει να εφαρμόσει  ειδική επέμβαση με εντομοκτόνο υγειονομικής σημασίας σε συνδυασμό με ένα ρυθμιστή ανάπτυξης.

Σε προσβολές οι εστίες των ψύλλων με εξάπλωση  σε όλο το σπίτι απαιτείται επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Κατασταλτική καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου με εντομοκτόνα

Ο έλεγχος των ψύλλων είναι γενικά δύσκολη εργασία. Έτσι, είναι απαραίτητη η διαφορετική τακτική σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο, στο οικιακό περιβάλλον, η καταπολέμηση είναι  με χρήση υπολειμματικών εντομοκτόνων. Η εφαρμογή λαμβάνει χώρα  μέχρι 2  φορές σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Τέλος, οι εφαρμογές θα πρέπει να καλύπτουν όλα τα σημεία της κατοικίας μέσα και έξω, οπού οι ψύλλοι βρίσκουν κατάλληλα ενδιαιτήματα για την αναπαραγωγή τους.

O υπεύθυνος επιστήμονας

Συμπερασματικά, σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με αυτή, ο υπεύθυνος επιστήμονας, κατά την επίσκεψή του, θα εφαρμόσει την κατάλληλη μέθοδο.

Ακόμη, θα σας δώσει τις σχετικές οδηγίες για τον χειρισμό των ρούχων, χαλιών και του προσβεβλημένου χώρου 

 

Διττέ τα νέα μας site.