Απεντομώσεις με μπόμπες καπνού

Απεντομώσεις με μπόμπες καπνού, καπνισμός με καπνοβόμπες ή ειδικά μηχανήματα νεφελοψεκασού. Τα καπνογόνα είναι εντομοκτόνα για κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, σαράκι και εντομών αποθηκών σε αποθήκες ή σε κενές αποθήκες  ή αποθηκευμένα προϊόντα: Σιτηρά και προϊόντα άλεσης τους, όσπρια, ελαιούχοι σπόροι, ξηροί καρποί. Τα κύρια σκευάσματα της αγοράς είναι το dobol fumigator 20g,  FUMITE 22,5 FU και CYPERMETHRIIN SMOKE GENERATOR

To FUMITE 22

Απεντομώσεις με μπόμπες καπνού

,5 FU (pirimiphos methyl 22,5%) είναι ένα οργανοσφωσφορικό εντομοκτόνο επαφής και αναπνοής, για χρήση σε αποθήκες και αποθηκευμένα προϊόντα για καταπολέμηση εντόμων αποθηκών.

Απεντομώσεις με μπόμπες καπνού, σε περίπτωση εντομών βιβλιοθηκών, ενδυμασίες θέατρον τα σκευάσματα δρουν ως εξής:

Θετικά της μεθόδου.

Ο καπνός εξοντώνει ότι πετά στην ατμόσφαιρα και όχι ότι ευρίσκεται μέσα στα βιβλία. Στην περίπτωση αυτή μετά από λίγο ο καπνός επικάθεται .

Αρνητικά της μεθόδου :
1. Δεν μπορεί διεισδύει παντού
2. Δεν καταπολεμά τα αυγά των εντομών.

Απεντομώσεις με καπνό

Απεντομώσεις με μπόμπες καπνού

Η Απεντόμωση με μπόμπες καπνού έχει ευρέα χρήση στις απεντομώσεις εντομών και εντομών αποθηκών.

 

Οι Απεντομώσεις με καπνό έχουν ευρέα χρήση στη καταπολέμηση των εντομών όπως οι κατσαρίδες, ψύλλοι, εντομών τροφίμων σε αποθήκες.

Πριν από την εφαρμογή πρέπει να γίνεται πάντα καθαρισμός όλου του χώρου.  Εκκενώνουμε  το χώρο από ανθρώπους και ζώα, κλείνουμε τις διόδους αερισμού, παράθυρα και πόρτες (εκτός από την πόρτα εξόδου) πριν την εφαρμογή. Βεβαιωνούμαστε ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες διαρροής. Η ανάφλεξη του καπνογόνου θα γίνει μετά από 10 δευτερόλεπτα. Μόλις ανάψετε το φιτίλι πρέπει να εγκαταλείψουμε το χώρο. Η αποθήκη να μένει κλειστή για 24 ώρες με αναρτημένες σημάνσεις προφύλαξης. Μετά το πέρας του καπνισμού αερίζουμε καλά το χώρο για 1 ώρα.

 

 

Διττέ τα νέα μας site.