Απεντομώσεις, Gel για  κατσαρίδες.

Απεντομώσεις με Gel για  κατσαρίδες, η απεντόμωση με ειδικό πιστόλι γίνεται τοποθέτηση δολώματος μορφής GEL, τζελ για τις κατσαρίδες ακριβώς στα σημεία που Απεντομώσεις με Gel για κατσαρίδεςσυχνάζουν ή έχουν τις φωλιές τους.

  • Το  Gel για  κατσαρίδες είναι άοσμο,
  • Δεν λεκιάζει,
  • Δε χρειάζεται να μετακινηθούν τα έπιπλα και
  • Δεν είναι τοξικό για τον άνθρωπο με 100% αποτελεσματικότητα.

Απεντομώσεις με Gel για κατσαρίδες. τζελ για κατσαρίδες τιμή

Η τιμή του τζελ για κατσαρίδες είναι διαφορετική. Εξαρτάται από την ποιότητα τους, κυμαίνετε από 15, 00 μέχρι 54, 00 ευρώ

τζελ για κατσαρίδες τιμήΟι απεντομώσεις με εφαρμογή GEL για κατσαρίδες μπορεί να γίνει και την ώρα που ο χώρος είναι σε λειτουργία.
Τα δολώματα μορφής GEL για κατσαρίδες είναι ορμονικά, οι δραστικές ουσίες αυτών των σκευασμάτων μεταφέρονται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό των κατσαρίδων προκαλώντας «κανιβαλισμό» (οι ζωντανές τρώνε τις νεκρές) οι νεκρές κατσαρίδες μυρίζουν, και με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μία ροή θανάτου και γίνεται η εξόντωση όλων των κατσαρίδων.

Τελευταία έχουν παρουσιαστή περιπτώσεις ανθεκτικότητας στις απεντομώσεις των κατσαρίδων σε μερικά ειδή Gel για κατσαρίδες. Αυτό προέρχεται από τη μη επαγγελματική χρήση του σκευάσματος. Πολύ ερασιτέχνες δεν βάζουν την κατάλληλη δόση σκευάσματος κατά  τις απεντομώσεις με Gel  και κατά την εφαρμογή με αποτέλεσμα η απεντόμωση να μη είναι πετυχημένη και οι κατσαρίδες να κερδίζουν ανθεκτικότητα στα φάρμακα.

 

 

Διττέ τα νέα μας site.