Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις

Απεντομώσεις Ειδικές, τιμές

Τι είναι οι απεντομώσεις και οι απολυμάνσεις, τιμές εφαρμογών; Πότε εφαρμόζουμε απεντομώσεις και απολυμάνσεις με ψεκασμό Cold fogger; Πως διαφοροποιούμε τις εφαρμογές σπόρων οσπρίων σε σαράκι, τερμίτες, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες; Τι είναι ο ψεκασμός με μηχάνημα πίεσης; Απεντομώσεις με Gel, νεφελοψεκασμός για τα κουνούπια. Μπορούμε να αναφέρουμε ακόμα σε αυτό το άρθρο:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • Απολύμανση πολυκατοικίας ή του σπιτιού. Οι τιμές της απεντόμωσης για κατσαρίδες στην Αθήνα και γενικά σε όλη την Αττική είναι:
 • παράγων από το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε.
 • του χώρου προς απεντόμωση.
 • Η απλή απεντόμωση και η μυοκτονία για τα έντομα και για ποντίκια του σπιτιού στην Αθήνα και περιοχές της Αττικής γίνετε εγκεκριμένα σκευάσματα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα φάρμακα τα εγκεκριμένα οπότε την εφαρμόζουμε προσεκτικά και επιλεκτικά στη χρήση, δεν βλάπτουν τα μικρά παιδιά, τις έγκυες γυναίκες και τα κατοικίδια ζώα.

απεντομώσεις κόστος, τιμές

Οι απεντομώσεις και απολυμάνσεις αναφέρονται στην ίδια έννοια δηλαδή την καταπολέμηση των εντόμων με την εφαρμογή ειδικών τεχνικών και εξειδικευμένων φαρμάκων ειδικών για κάθε πρόβλημα εντόμων. Η ALPHA Απολυμαντική δίνει λύση στο πρόβλημα σας, μέσω ειδικών για κάθε περίπτωση, εφαρμογών.

(Απολυμάνσεις, διαβάστε την διάφορα από την απεντομώση), Τιμοκατάλογος )

Που εφαρμόζουμε απολυμάνσεις ;

Εφαρμόζουμε απολυμάνσεις, μυοκτονίες με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Αθήνα κέντρο, Αττική και περιοχές Θεσσαλονίκης.
 • Για εφαρμογές σε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες οι προσφορές δίνονται τηλεφωνικώς ή με επιτόπιο έλεγχο στον χώρο που υπάρχει το πρόβλημα, με άμεση διάγνωση του προβλήματος.

Ειδικότερες υπηρεσίες σε απολυμάνσεις, απεντομώσεις

Η εταιρεία εφαρμόζει ειδικές τιμές στη καταπολέμηση στο σαράκι και στους τερμίτες. Ειδικές  τιμές εφαρμόζει  στις βιολογικές  ατοξικές απεντομώσεις  με διοξείδιο του άνθρακα CO2 και άζωτο N2. Στις εφαρμογές αυτές προσφέρουμε υπηρεσίες στην Αθήνα, Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Πιο κάτω αναλύουμε  τις μεθόδους απεντόμωσης, – τι εννοούμε με απεντόμωση;

Οι απεντομώσεις είναι η εργασία επέμβασης που εφαρμόζουμε με ειδικό εξοπλισμό και φάρμακα για τον έλεγχο των εντομών .

Τιμή και κόστος  στις εφαρμογές

Το κόστος και η τιμή στις απεντομώσεις είναι αποτέλεσμα:

 • Την επιφάνεια που θα ψεκάσουμε,
 • Το ποσό του φάρμακου
 • Το είδος του εντόμου που θα αντιμετωπίσουμε.

Οι  κοριοί, ψύλλοι, τερμίτες, σαράκι, ανάλογα το σπίτι ή την πολυκατοικία προς απεντόμωση διαφέρουν ως προς το κόστος. Η εξειδικευμένη εφαρμογή  που χρησιμοποιούμε στην καταπολέμηση του ψύλλου, των τερμιτών και στο σαράκι  διαφοροποιούν την τιμή.

Διαφορετική προσφορά δίνουμε σε μια πολυκατοικία για καταπολέμηση μεγάλης κατσαρίδας φρεατίων από αυτή της απεντόμωσης κοριών και ψύλλων στα εσωτερικά του σπιτιού.

Οι απεντομώσεις των κοριών και ψύλλων είναι δύσκολο και απαιτητικό έργο που αντιμετωπίζετε με επιτυχία 100% από την Alpha Απολυμαντική.

Περιοχές

Απολύμανση στην Αττική: Κέντρο Αθήνα, Αμπελόκηποι, Ψυχικό, Φιλόθεη, Κολονάκι, Παγκράτι, Σεπόλια, Μεταξουργείο, Εξαρχία, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη.

Νοτιά προάστια, (Γλυφάδα, Βούλα, Άλιμος, Βάρη, Σαρωνίδα κλπ.)

Βόρεια προάστια, (Κηφισιά, Μαρούσι, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Διόνυσος κλπ.)

Ανατολικά προάστια ( Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγιά Παρασκευή μέχρι Λούτσα, Μαραθώνα, κλπ.)

Δυτικά προάστια ( Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Αγιά Ανάργυροι , Μέγαρα, Ελευσίνα, κλπ.)

Νοτιά προάστια ( Πειραιάς, Αιγάλεω, Κερατσίνι , Πέραμα , Σαλαμίνα , Κρανίδι , Ύδρα, Πόρτο Χέλι, κλπ.)
Όλα τα νησιά .

Τα ζωύφια

Εφαρμόζουμε απεντόμωση στα έντομα: Κατσαρίδες, Κοριοί, Ψύλλοι, Σαράκι, Τερμίτες, Σκόρος, Έντομα αποθηκών, Μυοκτονίες – Τρωκτικά, Μυρμήγκια, Κουνούπια, Σκνίπες, Μύγες, Μαύρα Μυγάκια, Σφήκες, Αράχνες, Ψαράκια, Μαύρα Σκουλήκια, Σκορπιοί, Ακάρεα, Τσιμπούρια, Σαρανταποδαρούσες, Φίδια, Σαμιαμίδια,  και λοιπά παράσιτα.

Οι απεντομώσεις με την χρήση φαρμάκων.

ΑπεντομώσειςΗ απεντόμωση γίνεται με την διοχέτευση του διαλύματος του εντομοκτόνου (υγειονομικής σημασίας) στις επιφάνειες όπου τα έντομα περπατούν ή έχουν την φωλιά τους καθώς και μέσω άλλων μεθόδων εξόντωσης όπως με προσέλκυση με Gel, με νεφελοψεκασμό ή υποκαπνισμό.
Στις απεντομώσεις εφαρμόζουμε τις οδηγίες της ετικέτας του εντομοκτόνου. Δεν μπερδεύουμε ποτέ τα βιοκτόνα που είναι για εξωτερική χρήση με αυτά που χρησιμοποιούνται για εσωτερική οικιακή χρήση.
Τα εντομοκτόνα που έχουν έγκριση για χρήση σε αποθήκες δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ εσωτερικά σε οικία. Οι λάθος χρήση των βιοκτόνων θέτει μακροχρονίους μη ορατούς κινδύνους τους κατοίκους, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον.

Τι εντομοκτόνα  χρησιμοποιούμε;

Τα χρησιμοποιούμενα υγειονομικής σημασίας εντομοκτόνα εγκεκριμένων ουσιών είναι υψηλής τεχνολογίας. Είναι πάντοτε φιλικά προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Έχουν τοξικότητα για τα έντομα και είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμησή τους αρκεί να υπάρχει σωστή χρήση.

Μέθοδοι στις εφαρμογές για απεντομώσεις

Απεντόμωση με Cold fogger

Η απολύμανση με COLD FOGGER (ψυχρός εκνεφωτής μικρού όγκου υπό πίεση) είναι μια μορφή ψεκασμού με αέρα υπό πίεση.απεντομώσεις με ψυχρό εκνεφωτή Το COLD FOGGER διασπά την σταγόνα  σε 2 μικρών και με αυτό τον τρόπο το φάρμακο διεισδύει παντού. Χρησιμοποιείτε στις ειδικές εφαρμογές σε ψήλους, κοριούς, ακέραια περιστερών, ψώρα. Στις εφαρμογές με Cold fogger η δόση του σκευάσματος είναι τριπλή. Οι τιμές της απεντόμωσης με Cold fogger στην Αθήνα και περιοχές τις Αττικής είναι οι πιο χαμηλές της αγοράς

Απεντόμωση με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης.

Οι απεντομώσεις με ψεκαστήρα χρησιμοποιείται για τις κατσαρίδες και άλλα έρποντα έντομα σε πολυκατοικίες, εκκλησιές, καταστήματα, οικίες ανάλογα την περίπτωση. Η πίεση του ψεκαστήρα δεν πρέπει να περνάει τα 2 bar. Η απόσταση του σπρουτσατόρου  ψεκασμού από τον χώρο προς εφαρμογής πρέπει  να είναι μέχρι 50 εκατοστά. Ο στόχος της απεντόμωσης αυτής είναι να ψεκάζουμε σταγονίτσες μικρές και όχι να λεκιάζουμε.

Απεντόμωση με ψεκασμό με μηχάνημα πίεσης.
Απεντόμωση με ψεκασμό με μηχάνημα πίεσης

Γίνεται διοχέτευση του εντομοκτόνου διαλύματος στις επιφάνειες όπου τα έντομα υγειονομικής σημασίας περπατούν ή έχουν την φωλιά τους.

Απεντόμωση με ψεκασμό με μηχάνημα υψηλής πίεσης

Εφαρμόζουμε απεντομώσεις σε:

 • βιομηχανικούς ,
 • υπαίθριους χώρους όπου η ψεκαζόμενη επιφάνεια είναι μεγάλης έκτασης
 • σε χώρους κήπους.

Άλλες μέθοδοι απεντόμωσης είναι με Gel για κατσαρίδες, μυρμήγκια,  με μπόμπες καπνού και Νεφελοψεκασμού (Fogging). Αυτές τις αναλύουμε στα ανάλογα άρθρα.

 • Απεντομώσεις για Ψύλλους σε σπίτι μέχρι από 60 ευρώ.psekasmos-iper-mikroy-ongkoy-me-fogger
 • Για κοριούς από 60 ευρώ.
 • Ψιλό κατσαριδάκι στη κουζίνα με gel από 50 ευρώ.
 • Κατσαρίδες σε διαμέρισμα από 40 ευρώ
 • Καταπολέμηση Ποντικιών σε χώρο από 50 ευρώ.
 • Καταπολέμηση Αρουραίων σε χώρο από 50 ευρώ.
 • με ψεκασμό και gel για Μυρμήγκια σε κουζίνα από 50 ευρώ
 • για μύγες από
 • από 50 ευρώ 60 ευρώ.
 • Απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας μέχρι 1 – 15 διαμερίσματα € 50.
 • Απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας μέχρι 25 διαμερίσματα 70 ευρώ.

Δείτε τιμοκατάλογο
ΕγγύησηΔιττέ τα νέα μας site.