Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη προσφέρει η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ. Στις υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη προσφέρει  επίσης μυοκτονίες και ειδικές απολυμαντικές εφαρμογές οπός καταπολέμηση ψύλλων, κοριών, τερμίτες, σαράκι  και υποκαπνισμούς.Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι γρήγορες και αποτελεσματικές. Οι τιμές και το κόστος στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες είναι λογικές και διαφορετικές ανάλογα με το πρόβλημα που υπαρχή προς απεντόμωση. Προσφέρουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες στο κέντρο δυτικά, ανατολικά στην Θεσσαλονίκη Καλαμάρια, Εύοσμος, Χαλκιδική.

Τι προβλήματα υγειονομικής σημασίας υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη;

Στη Θεσσαλονίκη λόγο ότι υπάρχουν πιο χαμηλές θερμοκρασίες σε σύγκριση με την Αθηνά τα προβλήματα με έντομα ξεκινάμε πιο αργά την ανοίξει, γάρου στης 15-30 Απριλίου. Ενώ στη Αθηνά ξεκινάμε από αρχάς Μάρτιου. Τι προβλήματα με έντομα όμως υπάρχουν; Υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα που εντοπίζουμε στην Ελλάδα ως μεσογειακή χωρά. Υπάρχουν προβλήματα με κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, σκόρους τροφίμων, σκόροι ρούχων και χαλιών, τερμίτες, σαράκι, ψαράκια και άλλα έντομα όπως σκορπιούς.

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη, Αντιμετώπιση κατσαρίδας.

Η αντιμετώπιση στης κατσαρίδες της ξανθιές της κουζίνας γίνετε με Gel ενώ η μεγάλες κατσαρίδες με φτερά στης πολυκατοικίες και στης επιχείρησης της αντιμετωπίζουμε με σπρέι στην πυγή τα φρεάτια αποχετεύσεων, κοινοχρήστους χώρους και χώρους επιχείρησης.

Αντιμετώπιση κοριών, ψύλλων.

Οι κοριοί και οι ψύλλοι της αντιμετωπίζουμε με επαναλλημένες εφαρμογές απεντόμωσης.

Αντιμετώπιση σε τερμίτες.

Στην αντιμετώπιση των τερμιτών δίνουμε εγγύηση 10 χρονιά.

Αντιμετώπιση σε σαράκι.

Στην αντιμετώπιση του σαράκι του ξύλου έχουμε μεγάλη επιτυχία. Εφαρμόζουμε τον υποκαπνισμό με φωσφίνη, σε σπίτια, μουσεία, εκκλησιές.

Βιολογικά προϊόντα και κηρόσκορο

Με την μέθοδο της βιολογικής καταπολέμησης στην όπια διαθέτουμε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, γίνεται η καταπολέμηση των εντομών με ασφυξιογόνα αέρια διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και άζωτο(N2) όντος θαλάμου προετοιμασμένο από εμάς.

 

 

Δείτε τα νέα μας site.