apolumanseis

Απολυμάνσεις.

Με τον όρο απολυμάνσεις εννοούμε καταπολέμηση μικρόβιον και εντομών και αποσκοπούμε στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών. Με ευρεία έννοια, εννοούμε και την καταπολέμηση εντομών και τρωκτικών. Επιπλέον η εταιρία μας εφαρμόζει και απολυμανσεις για covid με φιλικές τιμές. Να τονιστεί, ότι στην Αθήνα που είναι μια πυκνοκατοικημένη αστική πόλη οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητες. Ο Κορονοϊός – ιός ήρθε και στην Ελλάδα. Τι κάνουμε; Αναλαμβάνουμε προληπτικές απολυμάνσεις για κορονοϊό. Επίσης, τις  εφαρμογές χώρων και επαγγελματικών χώρων για κορονοϊό τις κάνουμε με ψυχρό εκνεφωτή – Cold fogger ή νεφελοποιητής απολύμανσης .

Μετά την εφαρμογή  για κορονοϊό (covid 19) δίνουμε πιστοποιητικό και βεβαίωση εργασίας. Επιπλέον, πιστοποιητικό και βεβαίωση εργασίας δίνουμε σε οποιαδήποτε άλλη απολύμανση.  Στο πιστοποιητικό αναγράφεται το φάρμακο  που χρησιμοποιήσαμε και τόπος που έγινε η απολύμανση ενώ στη βεβαίωση αναγράφετε το φάρμακο, τρόπος εφαρμογής έκθεση και παρατήρησες.

Υπηρεσίες απολυμάνσεων Covid – κορονοϊό

Απολυμάνσεις

Επιπρόσθετα, Η Alpha Απολυμαντική  είναι και Εταιρεία απολυμάνσεων covid. Επιπλέον Αναλαμβάνει απολυμάνσεις για κορονοϊό – Covid  στους επαγγελματικούς χώρους , γραφεία, καταστήματα, επιχείρησης, εκκλησιές,  τέμπλα εκκλησιών, σπίτια και πολυκατοικίες.

Σε αυτό το άρθρο περιγράφουμε τις απολυμάνσεις γενικά και τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής από μικρόβια (μύκητες, βακτήρια, ιούς και όλους τους επικινδύνους μικροοργανισμούς) με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας. κάνουμε και αντιμετώπιση εντομών.

Απολύμανση και η εγκυμοσύνη

Σε ένα σπίτι του εικοστού πρώτου αιώνα η εγκυμοσύνη είναι το πιο ευχάριστο γεγονός.  Όλοι προσέχουμε την εγκυμονούσα. Αναντίρρητα, στην περίπτωση εμφάνισης ποντικιών στο σπίτι πρέπει να κάνουμε αμέσως απομάκρυνση του ποντικιού ή του αρουραίου και απολύμανση όλου του σπιτιού. Επιπλέον, το σπίτι θα πρέπει να είναι καθαρό και να κάνουμε εφαρμογές σπιτιού από κατσαρίδες, από ψύλλους αλλά και από τσιμπούρια. Στη εγκυμονούσα ο κίνδυνος είναι μεγάλος και υπερέχει η πρόληψη. Ακόμα, η εγκυμονούσα  πολλές φορές δεν μπορεί να πάρει οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση  μιας μόλυνσης.

Μέθοδοι απολύμανσης :

Οι απολυμάνσεις   με ψεκασμό ή ψυχρό εκνεφωτή σε ολόκληρη την επιφάνεια με ένα κατάλληλο σκεύασμα για την μείωση των πληθυσμών βακτηρίων, μυκήτων και ιών, είναι οι πιο σύνηθες.

Ενώ,η απολύμανση των εντομών  με ειδικές απολυμαντικές εφαρμογές ανάλογα με το κάθε έντομο. Ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και  ως εκ τούτου διαφορετική η αντιμετώπιση της.

Χρησιμοποιούμενα σκευάσματα

 

 • Απολυμαντικά
 • Αποσμητικά καθαριστικά και απολυμαντικά ακόμα και σε χώρους όπως τα χειρουργεία.
 • Τα κύρια σκευάσματα είναι:
 • Οινόπνευμα και παράγωγα αυτού.
 • Δραστική ουσία FORMALDEHYDE
 • ClO2 διοξείδιο του χλωρίου κ.ά παράγωγα του χλωρίου
 • NaHClO3 υποχλωριώδες νάτριο
 • BETADINΕ povidone lodine

Η εφαρμογή της απολύμανσης είναι  με απλό ψεκασμό και με ψεκασμούς υπέρ μικρού όγκου με απολυμαντικά σκευάσματα, για την καταπολέμηση μικροβίων, βακτηρίων, μυκήτων και ιών.

Όσον αφορά τα έντομα, τα κύρια σκευάσματα είναι η πυρεθρίνες, η μίγματα αυτών. Στα τζελ για κατσαρίδες Δραστικές ουσίες όπως το fipronil υπάρχει και στα τζελ για κατσαρίδες.

Από τα οργανοφωσφορικά χρησιμοποιούν το pirimifos. Το pirimifos είναι ένα πολύ καλό σκεύασμα για τα έντομα αποθηκών και για καταπολέμηση εντομών εξωτερικών χώρων.

Τι είναι γενικές απολυμάνσεις;

Παράλληλα, τους μύκητες τους ονομάζουμε λαϊκά και μούχλες. Έχουμε συναντήσει και έχουμε εφαρμόσει απολύμανση κυρίως σε μούχλα του βιβλίων αρχείων από χαρτί σε τράπεζες στο Ι.Κ.Α , κλπ. Την μούχλα των χαρτιών την βρίσκουμε κυρίως σε αρχεία πολύχρονων εταιριών, σε αρχειοθήκες, τράπεζες αλλά και σε βιβλιοθήκες. Η μούχλα των χαρτιών συνήθως ανήκει στους φυκομύκητες του γένους Aspergillus ή Penicillium ή χοντρό μύκητες.

Που είναι απαραίτητες;

Είναι οπωσδήποτε απαραίτητες σε:Απολύμανση

 • Πολλές περιπτώσεις πλημμύρας από τα μαύρα νερά στις
 • μετά την μυοκτονία. Σε ένα χώρο διαμερίσματος, καταστήματος τροφίμων ή εστίασης κτλ. όπως έχουμε επισημάνει στο άρθρο (Επιπτώσεις από ποντίκια και αρουραίους) τα τρωκτικά μεταφέρουν πολλές αρρώστιες επικίνδυνες, για αυτό οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητες.
 • Επιπλέον, σε σημεία που βρίθουν μηνιγγίτιδας, για παράδειγμα  σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς.
 • εμφάνισης άνθρακα σε ζώα. (Ο άνθρακας είναι μια ζώο νόσος από το σπορογόνα Gram θετικά βακτήρια Bacillus anthracis )
 • Σε περιπτώσεις καραντίνας , από χολέρα, γρίπη των πτηνών, γρίπη, εμβόλια κλπ.

Δραστηριότητα της  εταιρίας μας στο ελλαδικό χώρο για απολυμάνσεις.

Ειδικότερα, Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΉ αναλαμβάνει ειδικές απολυμάνσεις στη Αττική και όλη την Ελλάδα. Δίνει λύση κατασταλτική σε καταστήματα , πολυκατοικίες, διαμερίσματα, σπίτια, πλοία , κότερα, εκκλησιές, μούσια, βιβλιοθήκες, νοσοκομεία, σχολεία. Μια και διαθέτει εξοπλισμό και προσωπικό για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μόλυνσης από ιούς, βακτήρια και μύκητες.

Τι είναι; Απολύμανση και υγειονομική απολύμανση που σκοπό έχουν τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών. Επιπλέον, στόχος είναι η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας.

Απολυμάνσεις για κορονοϊόΑκόμη, οπουδήποτε υπάρχει υποψία ύπαρξης μικροβίων ικανών να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία είναι απαραίτητες οι απολυμάνσεις, η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης – μικροβιοκτονίας, με μικροβιοκτόνο σκεύασμα ευρείας δράσεως, ατοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου. Η επιτυχία είναι μέσω σύγχρονων μεθόδων και σκευασμάτων εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ από απολυμαντές της εταιρείας μας.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε για απολύμανση

Τα φάρμακα  για κορονοϊό είναι απολυμαντικά. Επιπλέον είναι κατάλληλα για απολύμανση χώρων χειρουργικών επεμβάσεων.

 • Απολύμανση επιφανειών και εργαλείων από ασθένειες
 • Ιογενή μόλυνση
 • Ακόμη, Μόλυνση από σταφυλόκοκκους ανάλογα τα προβλήματα που υπάρχουν
 • Μόλυνση από ψευδομονάδα
 • Μεταδοτικές μολύνσεις
 • Καθώς και Φυματίωση (Tuberculosis)
 • Αλλά και Μυκητοβακτηρίδια και δερματόφυτα

Επιφάνειες που εφαρμόζουμε

 • Αρχικά, Χώρους ομαδικής διαβίωσης .
 • Βιομηχανίες τροφίμων
 • Fast Food
 • Επιπλέον, σε Εργαλεία νοσοκομείων
 • Καταστήματα Catering
 • Καθώς και Νοσοκομείων, σχολείων, χοιροστασίων, σφαγίων

Για την ελαχιστοποίηση του αριθμού των οργανισμών στον παγκόσμιο πληθυσμό. Η μέθοδος απολύμανσης είναι αναγνωρισμένη διεθνώς για την ασφάλεια των ανθρώπων, για τη μείωση της κλίμακας μετάδοσης ασθενειών. Προτεραιότητα η αποστείρωση και στις απολυμάνσεις στη βιομηχανία τροφίμων, στην εξυγίανση των υδάτων, στην ιατρική περίθαλψη και στα νοσοκομεία. Είναι γνωστό, ότι αυτές είναι οι μεγαλύτερες πληγείσες οργανώσεις με μικροοργανισμούς και τρόπους μετάδοσης μεταξύ του πληθυσμού. Δηλαδή, διαφορετικά απολυμαντικά  σε διάφορες βιομηχανίες, οι οποίες στοχεύουν στη συγκεκριμένη χλωρίδα.

Τιμές και κόστος.

Συγκεντρωτικά, στις εφαρμογές σπιτιών οι τιμές και το κόστος διαφέρουν  από το είδος της μόλυνσης που αντιμετωπίζουμε. Η πιο συνηθισμένη καταπολέμηση  εφαρμογής στα σπίτια από ποντίκια, κατσαρίδες, μυρμήγκια είναι ο φυσικός  τρόπος και οι τιμές αλλάζουν από το είδος απολύμανσης ή απεντόμωσης.

Έτσι, σεβόμενοι τον οικιακό σας χώρο, σας εγγυόμαστε την οριστική εξόντωση των ενοχλητικών εντόμων, τρωκτικών και μικροβίων χρησιμοποιώντας μόνο επαγγελματικά προϊόντα , βάζοντας πάνω από όλα την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς αλλά και των κατοικίδιων σας. Επιπλέον, πρέπει να είναι αποτελεσματικές για τα παράσιτα και εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύμανσης που δε μπορεί να αντιμετωπίσει η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ, γι’ αυτό αποτελεί την πρώτη σας επιλογή.

απολυμαντή για κορονοϊό covid 19

 

Διττέ τα νέα μας site.