apolumanseis

Ιστορικό Coronavirus

Απολυμάνσεις για κορονοϊό και γενική απολύμανση.

Απολυμάνσεις για κορονοϊό και έντομα. Με τον όρο απολυμάνσεις εννοούμε καταπολέμηση μικρόβιον και εντομών και αποσκοπούμε στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών. Με ευρεία έννοια, εννοούμε και την καταπολέμηση εντομών και τρωκτικών. Η εταιρία μας εφαρμόζει και απολυμανσεις για covid με φιλικές τιμές. Στην Αθηνά που είναι μια πυκνοκατοικημένη αστική πόλη οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητες. Κορονοϊός – ιός ήρθε και στην Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε προληπτικές απολυμάνσεις για κορονοϊό. Τις  εφαρμογές χώρων και επαγγελματικών χώρων για κορονοϊό τις κάνουμε με ψυχρό εκνεφωτή – Cold fogger ή νεφελοποιητής απολύμανσης .

Πιστοποιητικό και βεβαίωση απολύμανσης για covid 19

Μετά την εφαρμογή  για κορονοϊό (covid 19) δίνουμε πιστοποιητικό και βεβαίωση εργασίας. Πιστοποιητικό και βεβαίωση εργασίας δίνουμε σε οποιαδήποτε άλλη απολύμανση.  Στο πιστοποιητικό αναγράφετε το φάρμακο  που χρησιμοποιήσαμε και τόπος που έγινε η απολύμανση  ενώ στη βεβαίωση αναγράφετε το φάρμακο, τρόπος εφαρμογής έκθεση και παρατήρησες.

Υπηρεσίες απολυμάνσεων Covid – κορονοϊό

Η Alpha Απολυμαντική  είναι και Εταιρεία απολυμάνσεων covid. Αναλαμβάνει απολυμάνσεις για κορονοϊό – Covid  στους επαγγελματικούς χώρους , γραφεία, καταστήματα, επιχείρησης, εκκλησιές,  τέμπλα εκκλησιών, σπίτια και πολυκατοικίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτό το άρθρο περιγράφουμε τις απολυμάνσεις για κορονοϊό – covid 19 και τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής από μικρόβια (μύκητες, βακτήρια, ιούς και όλους τους επικινδύνους μικροοργανισμούς) με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας. κάνουμε και αντιμετώπιση εντομών.

Μέθοδοι απολύμανσης :

Οι απολυμάνσεις γίνονται με ψεκασμό ή ψυχρό εκνεφωτή σε ολόκληρη την επιφάνεια με ένα κατάλληλο σκεύασμα για την μείωση των πληθυσμών βακτηρίων, μυκήτων και ιών.

Για την απολύμανση των εντομών γίνεται με ειδικές απολυμαντικές εφαρμογές ανάλογα με το κάθε έντομο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και αντιμετωπίζεται διαφορετικά.

Χρησιμοποιούμενα σκευάσματα

 

 • Απολυμαντικά
 • Αποσμητικά καθαριστικά και απολυμαντικά ακόμα και σε χώρους όπως τα χειρουργεία.
 • Τα κύρια σκευάσματα είναι:
 • Οινόπνευμα και παράγωγα αυτού.
 • Δραστική ουσία FORMALDEHYDE
 • ClO2 διοξείδιο του χλωρίου κ.ά παράγωγα του χλωρίου
 • NaHClO3 υποχλωριώδες νάτριο
 • BETADINΕ povidone lodine

Η απολύμανση γίνεται με απλό ψεκασμό και με ψεκασμούς υπέρ μικρού όγκου με απολυμαντικά σκευάσματα. Η απολύμανση γίνεται για την καταπολέμηση μικροβίων, βακτηρίων, μυκήτων και ιών.

Όσον αφορά τα έντομα, τα κύρια σκευάσματα είναι η πυρεθρίνες, η μίγματα αυτών. Στα τζελ για κατσαρίδες χρησιμοποιούνται και άλλες δραστικές ουσίες όπως το fipronil.

Από τα οργανοφωσφορικά χρησιμοποιείται το pirimifos. Το pirimifos είναι ένα πολύ καλό σκεύασμα για τα έντομα αποθηκών και για καταπολέμηση εντομών εξωτερικών χώρων.

Τι είναι γενικές απολυμάνσεις

Τους μύκητες τους ονομάζουμε λαϊκά και μούχλες. Έχουμε συναντήσει και έχουμε εφαρμόσει απολύμανση κυρίως σε μούχλα του βιβλίων αρχείων από χαρτί σε τράπεζες στο Ι.Κ.Α , κλπ. Η μούχλα των χαρτιών εντοπίζεται κυρίως σε αρχεία πολύχρονων εταιριών, σε αρχειοθήκες, τράπεζες, βιβλιοθήκες. Η μούχλα των χαρτιών συνήθως ανήκει στους φυκομύκητες του γένους Aspergillus ή Penicillium ή χοντρό μύκητες.

Που είναι απαραίτητες

Είναι οπωσδήποτε απαραίτητες σε:Απολύμανση

 • Πολλές περιπτώσεις πλημμύρας από τα μαύρα νερά στις
 • μετά την μυοκτονία. Σε ένα χώρο διαμερίσματος, καταστήματος τροφίμων ή εστίασης κτλ. όπως έχουμε επισημάνει στο άρθρο ( Επιπτώσεις από ποντίκια και αρουραίους) τα τρωκτικά μεταφέρουν πολλές αρρώστιες επικίνδυνες, για αυτό οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητες.
 • που εμφανίζεται μηνιγγίτιδα σε σχολειά και παιδικούς σταθμούς.
 • εμφάνισης άνθρακα σε ζώα. (Ο άνθρακας είναι μια ζώο νόσος που προκαλείται από το σπορογόνα Gram θετικά βακτήρια Bacillus anthracis )
 • Σε περιπτώσεις καραντίνας , από χολέρα, γρίπη των πτηνών, γρίπη, εμβόλια κλπ.

Δραστηριότητα της  εταιρίας μας στο ελλαδικό χώρο για  κορονοϊό

Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΉ αναλαμβάνει ειδικές απολυμάνσεις στη Αττική και όλη την Ελλάδα. Δίνει λύση κατασταλτική σε καταστήματα , πολυκατοικίες, διαμερίσματα, σπίτια, πλοία , κότερα, εκκλησιές, μούσια, βιβλιοθήκες, νοσοκομεία, σχολεία. Διαθέτει εξοπλισμό και προσωπικό για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μόλυνσης από ιούς, βακτήρια και μύκητες.

Πρόκειται για απολύμανση και υγειονομική απολύμανση που σκοπό έχουν τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών. Στόχος είναι η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας.

Απολυμάνσεις για κορονοϊόΟπουδήποτε υπάρχει υποψία ύπαρξης μικροβίων ικανών να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία είναι απαραίτητες οι απολυμάνσεις, η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης – μικροβιοκτονίας, με μικροβιοκτόνο σκεύασμα ευρείας δράσεως, ατοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου. Επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ από απολυμαντές της εταιρείας μας.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε για απολύμανση

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε για για κορονοϊό είναι απολυμαντικά, με τα οποία μπορούν να απολυμανθούν ακόμη και χώροι χειρουργικών επεμβάσεων.

 • Απολύμανση επιφανειών και εργαλείων από ασθένειες
 • Ιογενή μόλυνση
 • Μόλυνση από σταφυλόκοκκους ανάλογα τα προβλήματα που υπάρχουν
 • Μόλυνση από ψευδομονάδα
 • Μεταδοτικές μολύνσεις
 • Φυματίωση (Tuberculosis)
 • Μυκητοβακτηρίδια και δερματόφυτα

Επιφάνειες που εφαρμόζουμε

 • Χώρους ομαδικής διαβίωσης .
 • Βιομηχανίες τροφίμων
 • Fast Food
 • Εργαλεία νοσοκομείων
 • Καταστήματα Catering
 • Νοσοκομείων, σχολείων, χοιροστασίων, σφαγίων

Για την ελαχιστοποίηση του αριθμού των οργανισμών στον παγκόσμιο πληθυσμό. Η μέθοδος απολύμανσης χρησιμοποιείται διεθνώς για την ασφάλεια των ανθρώπων, για τη μείωση της κλίμακας μετάδοσης ασθενειών. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην αποστείρωση και στις απολυμάνσεις στη βιομηχανία τροφίμων, στην εξυγίανση των υδάτων, στην ιατρική περίθαλψη και στα νοσοκομεία. Καθώς αυτές έχουν βρεθεί να είναι οι μεγαλύτερες πληγείσες οργανώσεις με μικροοργανισμούς και τρόπους μετάδοσης μεταξύ του πληθυσμού. Διαφορετικά απολυμαντικά χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες, οι οποίες στοχεύουν στη συγκεκριμένη χλωρίδα.

Τιμές και κόστος .

Στις εφαρμογές σπιτιών οι τιμές και το κόστος διαφέρουν και εξαρτώνται από το είδος της μόλυνσης που αντιμετωπίζουμε. Η εφαρμογή στα σπίτια από ποντίκια, κατσαρίδες, μυρμήγκια καταπολεμώνται με φυσικό τρόπο και οι τιμές εξαρτώνται από το είδος απολύμανσης ή απεντόμωσης.

Σεβόμενοι τον οικιακό σας χώρο, σας εγγυόμαστε την οριστική εξόντωση των ενοχλητικών εντόμων, τρωκτικών και μικροβίων χρησιμοποιώντας μόνο επαγγελματικά προϊόντα , βάζοντας πάνω από όλα την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς αλλά και των κατοικίδιων σας. Πρέπει να είναι αποτελεσματικές για τα παράσιτα και εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύμανσης που δε μπορεί να αντιμετωπίσει η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ , γιαυτό αποτελεί την πρώτη σας επιλογή.

απολυμαντή για κορονοϊό covid 19

 

Διττέ τα νέα μας site.