katapolemisi katsaridas

Καταπολέμηση κατσαρίδας

Καταπολέμηση κατσαρίδας και γενικά η Απολύμανση για  κατσαρίδες στο σπίτι η τιμή ή κόστος  δεν είναι καθορισμένη και στάνταρτ, εξαρτάτε από την μόλυνση, την ποσότητα του τζελ ( Gel ) για κατσαρίδες που θα ξοδέψουμε στην κουζίνα. Τα φάρμακα που εφαρμόζουμε με τα ψεκάστηκα  για την αντιμετώπιση της μεγάλης κατσαρίδας πολυκατοικίας. Το τζελ είναι ένα ισχυρό φάρμακο για κατσαρίδες. Με το τζελ γίνεται μια οικολογική απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες.

Πώς έρχονται οι κατσαρίδες στο σπίτι.

Οι κατσαρίδες οι μικρές είναι έντομα που τις μεταφέρομαι στο σπίτι με συσκευασίες χαρτιού από καταστήματα τροφίμων, το μανάβικο, μολυσμένες  αποθήκες με χαρτοσυσκευασίες .

Πολλαπλασιάζετε πολύ γρήγορα και οπωσδήποτε χρειάζεται  επαγγελματική καταπολέμηση ή απολύμανση. Πολλοί διστάζουν να απευθυνθούν στους ειδικούς θεωρώντας ότι την κατσαρίδα την προσελκύουν μόνο ακαθάριστοι χώροι. Η μικρή ξανθιά κατσαρίδα πηγαίνει εξίσου σε καθαρά και βρώμικους χώρους.

Οι μικρές ξανθιές κατσαρίδες παραμένουν και πολλαπλασιάζονται στη κουζίνα και στο μπάνιο. Αν δεν πάρουμε μέτρα καταπολέμησης μπορεί να επεκταθεί σε όλο το διαμέρισμα ή και σε άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Το ίδιο συμβαίνει και στης επιχείρησης τροφίμων, μεταφέρονται με τα εμπορεύματα.

Εγκαθιστάτε στη κουζίνα οι στο χώρο και αν δεν πάρουμε μετρά καταπολέμησης, γίνετε μια σωστή κόλαση για αυτές τις επιχείρησης.

Καταπολέμηση κατσαρίδας, μικρής ξανθιάς, η αντίληψη του προβλήματος και αντιμετώπιση από εμάς.

Στις δύσκολες περιπτώσεις τηλεφωνούν σε εμάς για να τους δώσουμε λύσει στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Εμείς στην Alpha Απολυμαντική έχουμε διαφορετική αντίληψη για την επιχείρηση που μας έχει ανάθεση τις απολυμάνσεις, με σύμβαση ή χωρίς σύμβαση έργου:
1. Προτείνουμε λύσεις στον επιχειρηματία, εφόσον συμφωνήσουμε, εξοντώνουμε τέλειος τις κατσαρίδες
2. Συνεχίζουμε την συντήρηση σε τακτικά χρονικά διαστήματα.
• Αγαπητέ επιχειρηματία επισκέπτη του Site μας, να είστε σίγουρος, θα είστε περήφανος για την φήμη της επιχείρηση σας.
• Αγαπητέ καταναλωτή επισκευή του Site μας να είστε σίγουρος ότι στην επιχείρηση που βλέπετε πιστοποιητικό απολύμανσης της Alpha Απολυμαντικής σημαίνει ότι αυτή η επιχείρηση είναι καθαρή.

Καταπολέμηση κατσαρίδας, Ενημέρωση για τα Βιολογικά χαρακτηριστικά τις μικρής ξανθιάς κατσαρίδας.

Έχει μήκος σώματος 1-1,5 cm και φτερά που καλύπτουν όλη την κοιλιά του αρσενικού. Αφήνουν τα τελευταία τμήματα του θηλυκού ακάλυπτα. Στο πρωνότο του θώρακα φέρει 2 επιμήκεις και παράλληλες μαύρου χρώματος γραμμές ή λωρίδες. Είναι το πιο κοινό είδος στις κουζίνες σπιτιών, εστιατόριων και σούπερ μάρκετ. Το θηλυκό έχει διάρκεια katsarides_1_1ζωής 6-7 μήνες και στο διάστημα αυτό εναποθέτει 4-6 ωοθήκες, κάθε μια με 28-56 αυγά. Ο βιολογικός κύκλος συμπληρώνεται με 6 εκδύσεις σε 2-3 μήνες.

Η κατσαρίδα τρέφεται με οποιαδήποτε οργανική ύλη κατά προτίμηση τις αμυλούχες και καταλαμβάνει κάθε χώρο. Η κατσαρίδα μολύνει τα πάντα με τις ακαθαρσίες, τα αυγά, το πτώμα. Εκκρίνει δύσοσμο υγρό από το σώμα. Οι κατσαρίδες αποκτάν εύκολα ανθεκτικότητα στα φάρμακα. Οι κατσαρίδες πολλαπλασιάζονται γρήγορα, της αρέσουν τα υγρά, ζεστά, σκοτεινά μέρη. Είναι νυκτόβια με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η καταπολέμησή της με ερασιτεχνικούς τρόπους.

Καταπολέμηση κατσαρίδας, Μικρής ξανθιάς  – Blattella germanica

H καταπολέμηση κατσαρίδας γίνετε με ειδικά GEL και άλλους μεθόδους ανάλογα την περίπτωση που αντιμετωπίζουμε, από επαγγελματίες.
Ειδικότητες του τζελ, GEL για κατσαρίδες:
• Δεν λεκιάζει. Δεν έχει οσμή. Δεν χρειάζεται να μετακίνησης αντικειμένων στο χώρο εφαρμογής .
• Το βάζουμε σε κρυφά σημεία σε συγκεκριμένη δόση και είναι ασφαλές για τα παιδιά, τους ενήλικους, τα κατοικίδια ζώα.
Το τονίζουμε ότι το τζελ,  GEL για κατσαρίδες εφαρμόζετε από επαγγελματίες γιατί:
Υπάρχουν μερικά τζελ , ( GEL ) για κατσαρίδες:
• Τα σωστά Gel είναι ασφαλές για την υγεία μη καρκινογόνα. Ελεγμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σοβαρές εταιρείες με την ένδειξη « Για επαγγελματίες» τα οποία ανάλογα με τον τρόπο δράσης έχουνε τιμή από 20. 00 – 60 .00 ευρώ τα 30 γραμμάρια.

• Αυτά τα Gel πωλούνται σε καταστήματα χονδρικής ή λιανικής με άδεια χρήσης.

Σας τα αναφέρουμε αυτά γιατί εμείς χρησιμοποιούμε Gel εγκεκριμένα μη καρκινογόνα.

Ασφαλές για τα παιδιά, για εσάς, τους καταναλωτές και τα κατοικίδια ζώα.

Καταπολέμηση μεγάλης κατσαρίδας – blatta orientalis & periplaneta americana

Καταπολέμηση κατσαρίδαςΕφαρμόζουμε υπολειμματικούς ψεκασμούς με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης, και κυρίως καταπολεμούμε την κατσαρίδα με την εφαρμογή ειδικού κατσαριδοκτόνου gel, ιδιαίτερα αποτελεσματικού για την καταπολέμηση της ψιλής ξανθιάς κατσαρίδας των τροφίμων (Blattella Germanica), τοποθέτηση μη τοξικών παγίδων με ειδικά τροφοελκυστικά, εφαρμογές υπέρμικρου όγκου με κατάλληλους εκνεφωτήρες, εφαρμογές αερολύματος και ότι άλλο νέο και σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της παρασιτοκτονίας (pest control).
Η έρευνα των μεγάλων εταιρειών παραγωγής εντομοκτόνων, έχει δημιουργήσει μεθόδους που εφαρμόζουμε και σκευάσματα οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα θερμόαιμα αλλά με τοξικότητα για τις κατσαρίδες.
Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τα φάρμακα στον τομέα αυτό και εφαρμόζουμε προγράμματα δίνοντας λύσεις σύγχρονες, αποτελεσματικές και οικονομικές για οποιοδήποτε πρόβλημα και σε οποιοδήποτε χώρο.
Με συνεχή ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στον τομέα αυτό και εφαρμογή σύγχρονων προγραμμάτων δίνουμε λύσεις οικολογικές, οικονομικές και αποτελεσματικές για οποιοδήποτε πρόβλημα και σε οποιοδήποτε χώρο.
.

Η καταπολέμηση κατσαρίδας , αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια από επιστήμονες και εταιρίες παραγωγής φαρμάκων και σε τελευταία φάση από τις εταιρίες που ασχολούνται με τις απεντόμωσης, απολυμάνσεις  γιατί έχει ιδιαίτερη υγειονομική σημασία

Για ενημέρωση διαβάστε επιπλέον άρθρα.

 

Διττέ τα νέα μας site.