katapolemisi katsaridas

Καταπολέμηση κατσαρίδας

Η Καταπολέμηση κατσαρίδας με απολυμάνσεις και γενικά η Απολύμανση για  κατσαρίδες στο σπίτι είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα έντομα. Η τιμή ή το κόστος της καταπολέμησης  δεν είναι καθορισμένη και στάνταρτ. Εξαρτάτε από την μόλυνση, την ποσότητα του τζελ (Gel) για κατσαρίδες που θα ξοδέψουμε, συνήθως το χώρο της κουζίνας. Η τιμή της απεντόμωσης εξαρτάτε από τα φάρμακα που εφαρμόζουμε με τα ψεκάστηκα  για την αντιμετώπιση της μεγάλης κατσαρίδας πολυκατοικίας. Το τζελ είναι ένα ισχυρό φάρμακο για κατσαρίδες. Με το τζελ γίνεται μια οικολογική απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες. Οι απολυμάνσεις για κατσαρίδες, μεγάλες φτερωτές, είναι απαραίτητο το ελάχιστο να γίνουν δυο φορές το χρόνο. Οι κατσαρίδες όπως η αμερικανική κατσαρίδα (Periplaneta americana) και η ανατολική κατσαρίδα (Blatta orientalis) είναι πολύ ευαίσθητες στο σπρέι για κατσαρίδες. Μπορούμε να κάνουμε απεντόμωση για κατσαρίδες με σπρέι ακόμα και μέσα στο σπίτι. Οι απεντομώσεις για κατσαρίδες μέσα στο σπίτι γίνεται με φάρμακα εγκεκριμένα για εσωτερικούς χώρους.

Όροι στη καταπολέμηση κατσαρίδας

Με τον όρο απεντομώσεις για κατσαρίδες εννοούμε την διαδικασία καταπολέμησης μικρής κατσαρίδας μέσα στο σπίτι στη κουζίνα και μπάνιο. Η απεντόμωση της μεγάλης κατσαρίδας στα φρεάτια αποχετεύσεων και κοινοχρήστων χωρών.  Η απεντόμωση για κατσαρίδες  γίνεται με χημικά μέσα με Gel (τζελ) ή με σπρέι  μέσα στο σπίτι, ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης εξωτερικά. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιήσουμε cold fogger.

Με τον όρο απολυμάνσεις για κατσαρίδες εννοούμε την διαδικασία  καταπολέμησης και εξολόθρευσης των κατσαρίδων. Η απολύμανση για κατσαρίδες  λαϊκά παρομοιάζετε με την απεντόμωση για κατσαρίδες. Οι απολυμάνσεις για κατσαρίδες στην Αθήνα και γύρου περιοχές είναι απαραίτητες γιατί υπάρχει πολύ μόλυνση.

Πώς έρχονται οι κατσαρίδες στο σπίτι.

Οι κατσαρίδες οι μικρές είναι έντομα που τις μεταφέρομαι στο σπίτι με συσκευασίες χαρτιού από καταστήματα τροφίμων, το μανάβικο, μολυσμένες  αποθήκες με χαρτοσυσκευασίες.

Πολλαπλασιάζετε πολύ γρήγορα και οπωσδήποτε χρειάζεται  επαγγελματική καταπολέμηση απεντόμωση ή απολύμανση. Πολλοί διστάζουν να απευθυνθούν στους ειδικούς θεωρώντας ότι την κατσαρίδα την προσελκύουν μόνο ακάθαρτοι χώροι. Η μικρή ξανθιά κατσαρίδα πηγαίνει εξίσου σε καθαρά και βρώμικους χώρους.

Οι μικρές ξανθιές κατσαρίδες παραμένουν και πολλαπλασιάζονται στη κουζίνα και στο μπάνιο. Αν δεν πάρουμε μέτρα καταπολέμησης μπορεί να επεκταθεί σε όλο το διαμέρισμα ή και σε άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Το ίδιο συμβαίνει και στης επιχείρησης τροφίμων, μεταφέρονται με τα εμπορεύματα.

Εγκαθιστάτε στη κουζίνα οι στο χώρο και αν δεν πάρουμε μετρά καταπολέμησης, γίνετε μια σωστή κόλαση για αυτές τις επιχείρησης.

Καταπολέμηση κατσαρίδας, μικρής ξανθιάς, η αντίληψη του προβλήματος και αντιμετώπιση από εμάς.

Στις δύσκολες περιπτώσεις τηλεφωνούν σε εμάς για να τους δώσουμε λύσει στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Εμείς στην Alpha Απολυμαντική έχουμε διαφορετική αντίληψη για την επιχείρηση που μας έχει ανάθεση τις απεντομώσεις – απολυμάνσεις, με σύμβαση ή χωρίς σύμβαση έργου:
1. Προτείνουμε λύσεις στον επιχειρηματία, εφόσον συμφωνήσουμε, εξοντώνουμε τέλειος τις κατσαρίδες
2. Συνεχίζουμε την συντήρηση σε τακτικά χρονικά διαστήματα.
• Αγαπητέ επιχειρηματία επισκέπτη του Site μας, να είστε σίγουρος, θα είστε περήφανος για την φήμη της επιχείρηση σας.
• Αγαπητέ καταναλωτή επισκευή του Site μας να είστε σίγουρος ότι στην επιχείρηση που βλέπετε πιστοποιητικό απολύμανσης της Alpha Απολυμαντικής σημαίνει ότι αυτή η επιχείρηση είναι καθαρή.

Καταπολέμηση κατσαρίδας, Ενημέρωση για τα Βιολογικά χαρακτηριστικά τις μικρής ξανθιάς κατσαρίδας.

Έχει μήκος σώματος 1-1,5 cm και φτερά που καλύπτουν όλη την κοιλιά του αρσενικού. Αφήνουν τα τελευταία τμήματα του θηλυκού ακάλυπτα. Στο πρωνότο του θώρακα φέρει 2 επιμήκεις και παράλληλες μαύρου χρώματος γραμμές ή λωρίδες. Είναι το πιο κοινό είδος στις κουζίνες σπιτιών, εστιατορίων και σούπερ μάρκετ. Το θηλυκό έχει διάρκεια katsarides_1_1ζωής 6-7 μήνες και στο διάστημα αυτό εναποθέτει 4-6 ωοθήκες, κάθε μια με 28-56 αυγά. Ο βιολογικός κύκλος συμπληρώνεται με 6 εκδύσεις σε 2-3 μήνες.

Η κατσαρίδα τρέφεται με οποιαδήποτε οργανική ύλη κατά προτίμηση τις αμυλούχες και καταλαμβάνει κάθε χώρο. Η κατσαρίδα μολύνει τα πάντα με τις ακαθαρσίες, τα αυγά, τα πτώματα. Εκκρίνει δύσοσμο υγρό από το σώμα. Οι κατσαρίδες αποκτάν εύκολα ανθεκτικότητα στα φάρμακα. Οι κατσαρίδες πολλαπλασιάζονται γρήγορα, της αρέσουν τα υγρά, ζεστά, σκοτεινά μέρη. Είναι νυκτόβια με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η καταπολέμησή της με ερασιτεχνικούς τρόπους.

Αντιμετώπιση  κατσαρίδας, Μικρής ξανθιάς  – Blattella germanica

H καταπολέμηση κατσαρίδας ή η απεντόμωση γίνεται με ειδικά GEL και άλλους μεθόδους ανάλογα την περίπτωση που αντιμετωπίζουμε. Η απεντόμωση για κατσαρίδες γίνεται από επαγγελματίες.
Ειδικότητες του τζελ, GEL για κατσαρίδες:

  • Το τζελ, GEL για κατσαρίδες Δεν λεκιάζει.
  • Δεν έχει οσμή.
  • Δεν χρειάζεται να μετακίνησης αντικειμένων στο χώρο εφαρμογής .
  • Το βάζουμε σε κρυφά σημεία σε συγκεκριμένη δόση και είναι ασφαλές για τα παιδιά, τους ενήλικους, τα κατοικίδια ζώα.
    Το τονίζουμε ότι το τζελ,  GEL για κατσαρίδες εφαρμόζετε από επαγγελματίες γιατί:
    Υπάρχουν μερικά τζελ , ( GEL ) για κατσαρίδες:
  • Τα σωστά Gel είναι ασφαλές για την υγεία μη καρκινογόνα. Ελεγμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σοβαρές εταιρείες με την ένδειξη « Για επαγγελματίες» τα οποία ανάλογα με τον τρόπο δράσης έχουνε τιμή από 20. 00 – 60 .00 ευρώ τα 30 γραμμάρια.
  • Αυτά τα Gel πωλούνται σε καταστήματα χονδρικής ή λιανικής με άδεια χρήσης.

Σας τα αναφέρουμε αυτά γιατί εμείς χρησιμοποιούμε Gel εγκεκριμένα μη καρκινογόνα.  Ασφαλές για τα παιδιά, για εσάς, τους καταναλωτές και τα κατοικίδια ζώα.

Καταπολέμηση μεγάλης κατσαρίδας – blatta orientalis & periplaneta americana

Καταπολέμηση κατσαρίδαςΕφαρμόζουμε απολύμανση για κατσαρίδες με υπολειμματικούς ψεκασμούς με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης, και κυρίως καταπολεμούμε την κατσαρίδα με την εφαρμογή ειδικού κατσαριδοκτόνου gel, ιδιαίτερα αποτελεσματικού για την καταπολέμηση της ψιλής ξανθιάς κατσαρίδας των τροφίμων (Blattella Germanica), τοποθέτηση μη τοξικών παγίδων με ειδικά τροφοελκυστικά, εφαρμογές υπέρμικρου όγκου με κατάλληλους εκνεφωτήρες, εφαρμογές αερολύματος και ότι άλλο νέο και σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της παρασιτοκτονίας (pest control).
Η έρευνα των μεγάλων εταιρειών παραγωγής εντομοκτόνων, έχει δημιουργήσει μεθόδους που εφαρμόζουμε και σκευάσματα οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα θερμόαιμα αλλά με τοξικότητα για τις κατσαρίδες.
Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τα φάρμακα στον τομέα αυτό και εφαρμόζουμε προγράμματα δίνοντας λύσεις σύγχρονες, αποτελεσματικές και οικονομικές για οποιοδήποτε πρόβλημα και σε οποιοδήποτε χώρο.
Με συνεχή ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στον τομέα αυτό και εφαρμογή σύγχρονων προγραμμάτων δίνουμε λύσεις οικολογικές, οικονομικές και αποτελεσματικές για οποιοδήποτε πρόβλημα και σε οποιοδήποτε χώρο.
.

Η καταπολέμηση κατσαρίδας, αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια από επιστήμονες και εταιρίες παραγωγής φαρμάκων και σε τελευταία φάση από τις εταιρίες που ασχολούνται με τις απεντομώσεις, απολυμάνσεις  γιατί έχει ιδιαίτερη υγειονομική σημασία

Για ενημέρωση διαβάστε επιπλέον άρθρα.

 

Διττέ τα νέα μας site.