Καταπολέμηση Ποντικών

Η καταπολέμηση ποντικών και τρόποι εξολόθρευσης, εξόντωσης  έχει να κάνει, με τι τρώνε τα ποντίκια.; Τα ποντίκια στο σπίτι τα καταπολεμάμε με δολώματα, με ισχυρό φάρμακο και με δολωματικούς σταθμούς. Άλλος τρόπος είναι με βιολογικές μεθόδους οπός παγίδες με κόλλες και φάκες.
Η παρουσία ποντικών έχει  σοβαρό κίνδυνο για την υγεία. Μεταφέρουν ασθένειες σε έναν χώρο που υπάρχουν παιδιά αλλά και ενήλικη. Για αυτό έκτος της καταπολέμησης ποντικών προτείνουμε στους πελάτες και την απολύμανση του χώρου μετά την εξόντωση των ποντικών. Η απολύμανση για ποντίκια, αρουραίους και η τιμές ή το κόστος είναι παράγων από την επιφάνεια προς απολύμανση. Οι απολυμάνσεις για ποντίκια και αρουραίους γίνεται με ψυχρό εκνεφωτή Cold fogger.

Ένα ποντίκι μπορεί εκτός από τις ασθένειες που μεταφέρει να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο σπίτι. Προκαλεί ζημιές στα τα έπιπλά, στα βιβλία, στα ρούχα, ροκανίζοντας ξύλινα και πλαστικά αντικείμενα. Τα ποντίκια μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και πυρκαγιά στο σπίτι, ροκανίζουν  ηλεκτροφόρα καλώδια.

Ενδείξεις προσβολής από ποντίκια

 • Καταπολέμηση Ποντικών. Οι ενδείξεις προσβολής από ποντίκια είναι: Θόρυβος Ροκανίσματος στους τοίχους πίσω από τις βιβλιοθήκες, κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας και άλλα έπιπλα.  Τα ποντίκια κυκλοφορούν ευέλικτα στο χώρο του σπιτιού.

Καταπολέμηση Ποντικών

 • Ένδειξη ότι στη σοφίτα υπάρχουν ποντίκια είναι ήχους από τρεχαλητό ή ξύσιμο. Στην οροφή σας έχουν εγκατασταθεί αρουραίοι ή άλλα είδη άγριας ζωής.
  Οι σοφίτες είναι χώρος που συχνάζουν οι σκίουροι, τα ποντίκια η νυφίτσες. Τα τρωκτικά μπορούν να κάνουν μεγάλες ζημιές σε αντικείμενα που έχετε αποθηκεύσει στη σοφίτα. Διαρκές τους ροκάνισμα μπορεί να γίνει αίτιο φωτιάς αν ροκανίσουν ηλεκτρικά καλώδια.
 • Περιττώματα – Τα ποντίκια αφήνουν μικρού μεγέθους και σκούρου χρώματος περιττώματα, σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Κάτω από τον νεροχύτη, κάτω από τούς καναπέδες, πίσω από τα έπιπλα.
 • Η μυρωδιά – Τα ποντίκια αφήνουν μυρωδιά της αμμωνίας. Το ροκάνισμα σε ξύλα ή σε πλαστικά, οι φωλιές με νεογνά, σημαίνει ότι τα ποντίκια έχουν γίνει νοικοκύρης στο σπίτι. Το σπίτι ήταν ακατοίκητο και θα χρειαστεί μια ριζική καταπολέμηση του ποντικών. Μετά από μερικές μέρες εφόσον τελείωση το πρόβλημα με τα ποντίκια χρειάζεται οπωσδήποτε μια απολύμανση στο χώρο.

Μετρά προστασίας στο σπίτι σας από εσάς για τα ποντίκια.

Μία πρώτη ενέργεια ενάντια σε μία προσβολή από ποντίκια είναι να προφυλάσσεται, με τις απαραίτητες μονώσεις, το σπίτι σας. Ένα ποντίκι είναι δυνατών να πέραση σε μια χαραμάδα μέχρι ένα εκατοστό. Ο σκελετός του ποντικών είναι πολύ ευέλικτος. Είναι σημαντικό οι πόρτες ναι είναι πολύ καλά εφαρμοσμένες ώστε τα ποντίκια να μην εισχωρήσουν μέσα στο σπίτι.

Εάν έχετε δη ποντίκια στον κήπο μην αφήνετε τις πόρτες του σπιτιού σας ανοιχτές, καλέστε μας να τοποθετήσουμε δολωματικούς σταθμούς. Πλέων σε εσάς χρειάζεται μια επαγγελματική καταπολέμηση.

Μια άλλη πηγή μόλυνσης από τα ποντίκια είναι τα δένδρα του κήπου που συχνά κολλάνε στα μπαλκόνια και πολλές φορές στη στεγή. Τα ποντίκια ανεβαίνουν σε αυτά το σημεία του μπαλκονιών και στη στεγή.

Επαγγελματική Καταπολέμηση Ποντικών

Η Alpha Απολυμαντική για την καταπολέμηση ποντικών παρέχει  επεμβάσεις ακριβείας ώστε να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο οποιαδήποτε προσβολή:

 • εσωτερική
 • ή εξωτερική καθώς
 • και να σας ενημερώσουν για τον τρόπο της αποφυγής μελλοντικά μίας νέας προσβολής από ποντίκια στο σπίτι σας.

Εσωτερική καταπολέμηση για ποντίκια.

Όταν στο σπίτι δε υπάρχει σκύλος και μικρά παιδιά, τοποθετούμε σε πολλά σημεία δολώματα για το ποντίκι. Κανονικά το ποντίκι έχει ζωή 1-5 μέρες αφήνουμε τα δολώματα και άλλες 5 ημέρες, μετά τα τραβάμε. Αν επιθυμεί ο πελάτης μετά από 10 μέρες κάνουμε απολύμανση στο σπίτι.

Εσωτερική καταπολέμηση ποντικών στα σπίτια και διαμερίσματα όταν υπάρχει σκύλος.

Όταν στο σπίτι υπάρχει ποντίκι και σκύλος καλά είναι να απομακρύνουμε το σκύλο έως να εξοντώσουμε  το ποντίκι. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα απομονώνουμε το σκύλο σε ένα άλλον χώρο  στο σπίτι και στο διαμέρισμα βάζουμε δολωματικούς σταθμούς. 

Εσωτερική καταπολέμηση ποντικών στα σπίτια και τα διαμερίσματα όταν υπάρχουν μικρά παιδιά μέχρι 6 ετών.

Όταν στο σπίτι ή διαμέρισμα υπάρχουν μικρά παιδιά για την καταπολέμηση ποντικών βάζουμε δολωματικούς σταθμούς με κλειδί ώστε να μην μπορεί να βάλει το χέρι το παιδί.

Εξωτερική καταπολέμηση ποντικών.

Για την εξωτερική καταπολέμηση ποντικών τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς.

Τιμές στη καταπολέμηση των ποντικών

Οι τιμές εξαρτιούνται από την επιφάνεια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και από την ποσότητα της προσβολής.

 • Στην κλασική αντιμετώπιση ποντικών στη πολυκατοικία οι τιμές ξεκινάμε από 10 ευρώ.
 • Στην αντιμετώπιση του τρωκτικών στο διαμέρισμα οι τιμές ξεκινάμε από 50 ευρώ.
 • Το κόστος είναι διαφορετικός εάν  στο διαμέρισμα τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς.

Η Alpha ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ  σας προσφέρει υπηρεσίες Γεωπόνου.

 

Διττέ τα νέα μας site.