Καταπολέμηση σκόρου ρούχων. 

Καταπολέμηση σκόρου ρούχων είναι η διαδικασία επέμβασης στη ντουλάπα των ρούχων και σε όλο το σπίτι με χημικούς μεθόδους. Η καταπολέμηση του σκόρου ρούχων γίνεται με απεντόμωση. Οι απεντομώσεις για το σκόρο ρούχων εφαρμόζονται με, υποκαπνισμό, με σπρέι ή ψυχρό εκνεφωτή. Μια άλλη μέθοδος καταπολέμησης σκόρου και άλλον σκαθαριών που επηρεάζουν τα ρούχα με βιολογική μέθοδο, με την μέθοδο (pest control box) ή Σάκο απεντόμωσης.

Προστασία της οικίας σας, θεατρικές ενδυμασίες, μούσια από ΣκόρουςΚαταπολέμηση σκόρου ρούχων

Οι Σκόροι δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία, είναι παράσιτα οικιών. Οι προνύμφες προκαλούν φθορά στα ρούχα, τα υφάσματα, τις γούνες, τα δερμάτινα, και τα χαλιά. Αυτή η καταστροφή των υφασμάτων συνεχίσει για πολλές εβδομάδες μετά από την εκκόλαψη των αυγών και την εμφάνιση των νεαρών προνυμφών. Σοβαρές καταστροφές υφασμάτων έχουν γίνει πριν από την εμφάνιση των ιπταμένων εντόμων και για το λόγο αυτό είναι σημαντικά τα προληπτικά μέτρα για την καταπολέμηση σκόρου ρούχων.

Προσβολής από σκόρο

Οι αρχικές ενδείξεις προσβολής από έντομα, ειδή σκόρου είναι οι φθορές σε υφάσματα, αλλά συνήθως θα υπάρχουν και άλλες ενδείξεις:

  • Προνύμφες σε μορφή σκουληκιού (προνύμφες σκόρου )
  • Σωλήνες με μεταξένια υφή ή θήκες μέσα στις οποίες ζουν οι προνύμφες των σκόρων
  • Νύμφες- χρυσαλλίδες (μεταξωτά κουκούλια) μέσα στα οποία οι προνύμφες θα μεταμορφώθουν σε σκόρους
  • Τέλεια έντομα σκόρων ( συχνά έρπουν αντί να πετούν )
    Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι άλλη μία συνηθισμένη

αιτία καταστροφής των χαλιών μπορεί να οφείλεται σε έντομα της οικογένειας Dermestidae ή σε Κοινά Σκαθάρια Χαλιών και όχι απαραίτητα σε σκόρους και η αντιμετώπιση είναι ίδια με την καταπολέμηση σκόρου ρούχων.  Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε έντομα γουναρικών υφασμάτων.

Επαγγελματική Καταπολέμηση Σκόρων

Αποτελεσματική μέθοδοι.

1. Καταπολέμηση σκόρου με Απεντόμωση με υπολειμματικούς ψεκασμούς.

Αυτή την μέθοδο την χρησιμοποιούμε σε περιπτώσεις που έχει παρουσιαστή μικρή προσβολή σκόρου στις ντουλάπες των ρούχων.

2. Καταπολέμηση σκόρου ρούχων με Ψεκασμό με υπολειμματικούς ψεκασμούς σε συνδυασμό με υποκαπνισμό.

Την μέθοδο του υποκαπνισμού – fumigation τη  χρησιμοποιούμε σε μεγαλύτερη προσβολή σκόρου στις ντουλάπες των ρούχων και σε όλη την επιφάνεια του χώρου της οικίας. Ο πελάτης έχει επιλέξει να αδειάσει την ντουλάπα και τον βοηθάμε να μη κάννη έξοδα δαπανηρά, έξοδα καθαριστήριου.

3. Καταπολέμηση  με Βιολογική μέθοδο.

Ατοξικές απεντομώσεις σε ύφασμα και δέρμα (Υφαντά, Γούνες, Ενδύματα, Εθνικές/ Θεατρικές Ενδυμασίες, Άμφια, Έργα Τέχνης, Έπιπλα, Πίνακες Ζωγραφικής, Εικόνες, Βιβλία, Παπύρους)

 

Διττέ τα νέα μας site.