Καταπολέμηση ψύλλων

Η καταπολέμηση ψύλλων  ανθρώπου  ζώων, σκυλού και  γάτας στο περιβάλλον του ανθρώπου  η αντιμετώπιση σε εσωτερικούς  χώρους η εξωτερικούς του σπιτιού ή της επιχείρησης γίνεται με ψυχρή εκνέφωση με φάρμακα. Τα εντομοκτόνα για απολύμανση ή απεντόμωση είναι επιλεγμένα, διαφορετικά για εξωτερικούς και άλλα για εσωτερικούς χώρους. Τις απολυμάνσεις ή απεντομώσεις  του ψύλλου την κάνουν οι αδειοδοτημένες εταιρίες απολύμανσης. Για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους τηλεφωνήστε σε μια εταιρία απεντόμωσης. Προσέχουμε τα ζώα μας, οι ψύλλοι του σκυλού και της γάτας μεταλλάζεται σε ψύλλους του ανθρώπου. Οι ψύλλοι στο στρώμα στο περιβάλλον του ανθρώπου είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν με φυσικούς τρόπους. Τους ψύλλους μπορεί να τους εξολοθρέψουμε μόνο με φάρμακα. Για τη αντιμετώπιση του ψάλλουν σε εσωτερικό χώρο του σπιτιού χρησιμοποιούμε πυρεθρίνες. Κάποιες πυρεθρίνες είναι αρκετά ισχυρό φάρμακο που σκοτώνει τους ψύλλους. Στους εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιούμε πολύ πιο ισχυρά φάρμακα.

Συμβουλεύετε τον γιατρό σας

Για να επέμβουμε με απεντόμωση με φάρμακα χημικά για την αντιμετώπιση των ψύλλων θα πρέπει να ξέρουμε από τη προέρχονται τα τσιμπήματα. Τα τσιμπήματα στον άνθρωπο και η αντιμετώπιση τους γίνεται από γιατρό. Τα τσιμπήματα των ψύλλων και η αλλεργίες που προκαλούν από αυτά τα αντιμετωπίζουν η γιατροί δερματολόγοι.

Καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου

Καταπολέμηση ψύλλων στα μαλλιά

Αν οι ψύλλοι έχουν φτάσει στα μαλλιά ή στα ρούχα  του ανθρώπου αυτό δείχνει ότι η μόλυνση είναι παρά πολύ μεγάλη. Άμεσος απευθυνόμαστε σε μια εταιρία απεντόμωσης. Το πώς να αφαιρέσουμε τους ψύλλους από τα μαλλιά μπορείτε να συμβουλεφθίτε το φαρμακοποιό σας.

Μετάλλαξη των ψύλλων

Ένα χαρακτηριστικό του ψύλλων είναι η «μετάλλαξη». Αλλάζουν εύκολα ξενιστή, από ψύλλος του σκύλου και της γάτας να γίνεται ψύλλος του ανθρώπου. Από ψύλλος των τρωκτικών να γίνεται ψύλλος του σκύλου της γάτας και του ανθρώπου.

Καταπολέμηση, αντιμετώπιση, εξόντωση εξολόθρευση του πληθυσμού του ψύλλου.

Οι ψύλλοι στον άνθρωπο και η καταπολέμηση τους είναι δύσκολο έργο. Στον άνθρωπο παρουσιάζουν συμπτώματα όπως τσιμπήματα με κηλίδες μαύρες. Το πιο δύσκολο έργο καταπολέμησης ψύλλων είναι η αντίληψη της χρονικής στιγμής που έχουν μεταφερθεί  στο σπίτι. Πρέπει να γίνει άμεσα απολύμανση το σπίτι, το στρώμα για την αποτελεσματική καταπολέμηση τους. Τα συμπτώματα των ψύλλων στο σκύλο παρατηρούνται όταν ο σκύλος προσπαθεί να δαγκώσει και είναι πολύ ανήσυχος.

Καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου με σχολαστικό καθαρισμό

  1. Το πιο σημαντικό προληπτικό μέτρο καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου, που ο καθένας μπορεί να πάρει αν διαπιστώσει ψύλλους στο σπίτι είναι ο σχολαστικός καθαρισμός της οικίας.
  2. Τα ζωύφια γεννούν τα αυγά τους σε σκοτεινά και σκονισμένα μέρη. Επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα θα πρέπει να δίνεται στα σημεία που παίζουν και κοιμούνται τα κατοικίδια ο σκύλος ή γάτα .

Η καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου θα πρέπει να γίνεται από έμπειρο συνεργείο

Σε περίπτωση προσβολής η καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου θα πρέπει να γίνεται από έμπειρο συνεργείο.

Η εταιρία απολύμανσης  θα πρέπει να εφαρμόσει  ειδική επέμβαση με εντομοκτόνο υγειονομικής σημασίας σε συνδυασμό με ένα ρυθμιστή ανάπτυξης.

Σε προσβολές οι εστίες των ψύλλων θα έχουν εξαπλωθεί σε όλο το σπίτι απαιτείται επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Κατασταλτική καταπολέμηση ψύλλων του ανθρώπου με εντομοκτόνα

Ο έλεγχος των ψύλλων αποτελεί γενικά δύσκολη εργασία και απαιτεί διαφορετική τακτική σε κάθε περίπτωση. Στο οικιακό περιβάλλον μπορεί να καταπολεμηθούν με χρήση υπολειμματικών εντομοκτόνων, που εφαρμόζονται μέχρι 2  φορές σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Οι εφαρμογές θα πρέπει να καλύπτουν όλα τα σημεία της κατοικίας μέσα και έξω, οπού οι ψύλλοι βρίσκουν κατάλληλα ενδιαιτήματα για την αναπαραγωγή τους.

O υπεύθυνος επιστήμονας

Σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με αυτή, ο υπεύθυνος επιστήμονας, κατά την επίσκεψή του, θα εφαρμόσει την κατάλληλη μέθοδο.

Θα σας δώσει τις σχετικές οδηγίες για τον χειρισμό των ρούχων, χαλιών και του προσβεβλημένου χώρου 

 

Διττέ τα νέα μας site.