Απολυμάνσεις Πειραιάς.

Απολυμάνσεις Πειραιάς, απεντομώσεις και υπηρεσίες μυοκτονίας στο Πειραιά. Επίσης, η Alpha Απολυμαντική προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο Πειραιά όπως απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες άλλα και καταπολέμηση του σαράκι ξύλου, καταπολέμηση σε τερμίτες ξύλου. Απεντομώσεις κοντέινερ για εξαγωγή.

Απολυμάνσεις.Απολυμάνσεις Πειραιάς

Ωστόσο, Απολύμανση προσφέρουμε σε περιπτώσεις μόλυνσης από ποντίκια και αρουραίους άλλα και σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάζεται η μείωση του μικροβιακού φορτίου όπως ψυγεία επιχειρήσεων και χώρων Δημοσίου. Κάνουμε απολυμάνσεις για ιούς οπός ο κορονοϊός Covid 19.

Απεντομώσεις Πειραιά.

Προσφέρουμε απεντόμωση στο Πειραιά σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, σπίτι μονοκατοικίες, καταστήματα και σε κάθε επαγγελτικό και  χώρο ή χώρο του Δημόσιου.

Μυοκτονίες Πειραιά.

Προσφέρουμε υπηρεσίες μυοκτονίας στο Πειραιά σε περιπτώσεις.

  • Αντιμετώπιση ποντικών σε ιδιώτες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, σπίτια μονοκατοικίες με την κλασική εφαρμογή απεντόμωσης
  • Κατόπιν τηλεφώνου του πελάτη για εισβολή ενός τρωκτικού στο σπίτι.
  • Κλασική μυοκτονία με την απεντόμωση στα καταστήματα και σε κάθε επαγγελματικό χώρο και χώρο του Δημόσιου.

Απολυμάνσεις Πειραιάς, Απεντομώσεις πολυκατοικίας.

Στην απεντόμωση πολυκατοικίας, κτιρίων, σπιτιών στο Πειραιά. Για να έχουμε ένα καθαρό περιβάλλον η Alpha Απολυμαντική συστήνει να γίνονται 2 εφαρμογές το χρόνο.

Απεντόμωση διαμερισμάτων στον Πειραιά.

Στην απεντόμωση διαμερισμάτων αντιμετωπίζουμε, κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ψαράκι, ψαλίδες, σκνίπες, κουνούπια, σαρανταποδαρούσες, τερμίτες, σαράκι, μυρμήγκια ξύλου  και πάσης φύσεως έντομα.

Απολυμάνσεις Πειραιάς, Καταπολέμηση κοριών και ψύλλων.

Η καταπολέμηση κοριών και ψύλλων την κάνουμε με ψυχρό εκνεφωτή αλλά και με καθολικό ψεκασμό.

Καταπολέμηση κοριών σε ξενοδοχεία στο Πειραιά.

Η καταπολέμηση κοριών στα ξενοδοχεία είναι μια υπηρεσία που εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία. Πολλές φορές με τα ξενοδοχεία κάνουμε σύμβαση για την καταπολέμηση των κοριών αλλά και όλων εντόμων.

Απολυμάνσεις Πειραιάς, Απεντόμωση καταστημάτων και χωρών παράγωγης τροφίμων στο Πειραιά.

Στα καταστήματα υγειονομικής σημασίας και στους χώρους παράγωγης τροφίμων εγκαθιστούμε το φάκελο απεντόμωσης μυοκτονίας με προδιαγραφές Haccp, κατόπιν σύμβασης με την επιχείρηση. Στη σύμβαση περιγράφουμε τις υπηρεσίες που διενεργήθηκαν, ο αριθμός επισκέψεων από εμάς και ο χρόνος σύμβασης. Τηρούμε της προδιαγραφές της απεντόμωσης με άριστα αποτελέσματα.

Στα καταστήματα υγειονομικής σημασίας και στους χώρους παράγωγης τροφίμων καταπολεμούμε με μεγάλη επιτυχία τη μικρή κατσαρίδα και δίνουμε εγγύηση στη καταπολέμηση.

Απεντομώσεις κοντέινερ με υποκαπνισμό στον Πειραιά.

Ο Πειραιάς είναι ένα  από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσόγειου. Ωστόσο, στο λιμάνι αυτό προσφέρουμε απεντομώσεις κοντέινερ με υποκαπνισμό σε περίπτωση εξαγωγή προϊόντων  σε άλλες χώρες άλλα και απεντομώσεις σε κοντέινερ με εισαγόμενα προϊόντα από εξωτερικό. Εφαρμόζουμε απεντόμωση σε κάθε είδους πλοίο, κρουαζερορόπλοιο, φορτηγό πλοίο  και κότερα.

Απώθηση φιδιών.

Ωστόσο, εφαρμόζουμε απώθηση φιδιών στις οικίες και δημοσίους φορείς.

Απώθηση περιστεριών

Εφαρμόζουμε απώθηση περιστεριών στις οικίες και δημοσίους φορείς.

 

 

Απολυμαντική LG

Alpha Απολυμαντική Products