Απολύμανση για Covid σε επαγγελματικούς χώρους

Απολύμανση για Covid σε επαγγελματικούς χώρους.

Απολύμανση για Covid σε επαγγελματικούς χώρους. Απολυμάνσεις επαγγελματικών χωρών για κορονοϊό – covid 19, απολύμανση επαγγελματικών χωρών με Cold fogger νεφελοποιητη. Η εταιρία Alpha Απολυμαντική εδώ και 20 χρόνια, από το 2000 αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα απολυμάνσεων. Αυτό το κανί με οριστικές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης.

Με Εξειδικευμένα Συνεργεία η Alpha Απολυμαντική παραμένει στη διάθεσή σας. Θα καλύψει κάθε σας ανάγκη, με υπευθυνότητα και σεβασμό σε σας. Προσφέροντας υποστήριξη και μετά το τέλος της απολύμανσης για κορονοϊό στο χώρο σας, απαντώντας σε κάθε σας απορία. Επαρκής καθαρισμός και η απολύμανση του τον χωρών εργασίας και κρουσμάτων είναιΑπολύμανση για Covid σε επαγγελματικούς χώρους απαραίτητα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Αυτό σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης του covid-19.
Για την διασφάλιση της υγιεινής σε επαγγελματικούς χώρους είναι απαραίτητη η εφαρμογή μικροβιοκτόνων σκευασμάτων. Αυτό γίνεται σε επαγγελματικούς χώρους όπως, γραφεία, εταιρείες και καταστήματα. Ο ρόλος της εφαρμογής της απολύμανσης για κορονοϊό σε επαγγελματικούς χώρους είναι η μείωση μικροβιακού φορτίου σε αποδεκτά επίπεδα και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Απολύμανση για Covid σε επαγγελματικούς χώρους. Απολύμανση χώρων με νεφελοποίηση

Η απολύμανση με νεφελοποίηση είναι ένα πιστοποιημένο σύστημα απολύμανσης χώρων και αποτελείται από την συσκευή νεφελοποίησης και το απολυμαντικό διάλυμα. Η μέθοδος της νεφελοποίησης είναι μία αποτελεσματική, εύχρηστη λύση απολύμανσης σε ένα περιβάλλον υγειονομικής φροντίδας, σε ιατρεία, σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς κ.α. Σε περιόδους επιδημιών η μέθοδος της νεφελοποίησης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη γιατί επιτυγχάνεται πλήρης απολύμανση (καταστροφή βακτηρίων, μυκήτων, ιών και σπόρων) του χώρου, ακόμη και των πλέον δυσπρόσιτων σημείων.

Τι είναι η απολύμανση επαγγελματικών χωρών για covid 19;

Η απολύμανση για κορονοϊό σε επαγγελματικούς χώρους πραγματοποιείται μετά από σχολαστική καθαριότητα. Με τον όρο απολύμανση για κορονοϊό σε γραφεία, εταιρείες και καταστήματα αποκαλούμε τη διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνουμε την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε επιφάνειες και αντικείμενα. Η εφαρμογή των σκευασμάτων στους χώρους των γραφείων και των καταστημάτων γίνεται με χρήση της μεθόδου ψυχρής εκνέφωσης, Cold fogger νεφελοποιητη.

Γιατί είναι απαραίτητη η απολύμανση για κορονοϊό;

Η απολύμανση είναι διαδικασία εξόντωσης των μικροοργανισμών, ιοί, βακτήρια και μύκητες, που είναι πιθανός να βρίσκονται σε μια επιφάνεια ή χώρο, με χημικά μέσα. Η απολύμανση για κορονοϊό είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου φορτίου και συγχρωτισμού. Οι κοινόχρηστη χώροι των επαγγελματικών κτιρίων που περιλαμβάνει τους χώρους εισόδου, χώρους αναμονής πελατών, ανελκυστήρες, γκαράζ,  είναι χώροι φορτίου μικρόβιον και συγχρωτισμού.

Τι προετοιμασία απαιτείται για την εφαρμογή απολύμανσης για κορονοϊό σε επαγγελματικούς χώρους;

Οι χώροι, στους οποίους πραγματοποιείται η απολύμανση για κορονοϊό σε καταστήματα ή γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ως εξής :

 • Τρόφιμα, σκεύη ή συσκευασίες τροφίμων θα πρέπει να είναι προφυλαγμένες εντός ντουλαπιών.
 • Οι χώροι να είναι καθαροί και απαλλαγμένοι ρύπων, υπολείμματα τροφίμων και άλλων υλών πάνω στις επιφάνειες.
 • Γραφική ύλη, καλό θα ήταν να βρίσκεται εντός συρταριών.

Ποιες υπηρεσίες για απολύμανση μπορούμε να σας προσφέρουμε;

Η Alpha Απολυμαντική με μεγάλη ευθύνη λόγω της ραγδαίας εμφάνισης κρουσμάτων του κορωνοϊού, αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης για κορονοϊό σε:

 • Εσωτερικό κάθε είδους Επαγγελματικών Χώρων
 • Κοινόχρηστους Χώρους Συνάθροισης
 • Ξενοδοχειακές μονάδες
 • Βιομηχανίες
 • Χώρους εργασίας
 • Χώρους μαζικής εστίασης
 • Δημόσια κτίρια
 • Νοσοκομεία
 • Μέσα μεταφοράς
 • Σχολεία

Με Εξειδικευμένα Συνεργεία η Alpha Απολυμαντική παραμένει στη διάθεσή σας, ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη, με υπευθυνότητα και σεβασμό.

 

Alpha Απολυμαντική products 

Απολυμαντική LG