Κοριοί, επιλογή φαρμάκων για κοριούς

Κοριοί, επιλογή φαρμάκων για κοριούς

Κοριοί, επιλογή φαρμάκων για κοριούς, μετά από πολλές εφαρμογές σε κοριούς, σε διαφορετικούς πελάτες διαπιστώσαμε το φαινόμενο που λέγετε ανθεκτικότητα του  κοριού σε μερικά φάρμακα υγειονομικής σημασίας.

Κοριοί, επιλογή φαρμάκων για κοριούςΠώς αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα;

Τα φάρμακα υγειονομικής σημασίας που χρησιμοποιούμε για τους κοριούς πρέπει να έχουν μερικά χαρακτηριστικά, να μην έχουν οσμή , να μην ερεθίζουν , να μην προκαλούν αλλεργίες στους ανθρώπους, να μην είναι βλαβερά για τα κατοικίδια και το κυριότερο να μην αφήνουν ζωντανά στελέχη του κοριού μετά από της προγραμματισμένες απολυμάνσεις.

Εάν αφήνουν ζωντανούς κοριούς τότε λέμε ότι ο κοριός έχει ανθεκτικότητα στο συγκεκριμένο φάρμακο, άρα το φάρμακο χρειάζεται αλλαγή.

Μελετήσαμε όλα τα  φάρμακα  για τους κοριούς και βρήκαμε κατόπιν δοκιμών, φάρμακα για κοριούς  που δεν έχουν ανθεκτικότητα στους κοριούς.

Κοριοί, – Αγαπητή πελάτες!

Να είστε ήσυχοι, το ότι για τους κοριούς και πάσης φύσης εντομών τα  φάρμακα που χρησιμοποιεί  η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι κοριοί δεν έχουν ανθεκτικότητα σε αυτά τα  φάρμακα. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε για τους κοριούς είναι ασφαλές για το άνθρωπο και τα κατοικίδια.

 

Δείτε τα νέα μας site.