Πώς να απομακρύνετε τα έντομα από το σπίτι

Πώς να απομακρύνετε τα έντομα από το σπίτι

Αυτή την περίοδο τα έντομα κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα και έξω από το σπίτι. Γι’ αυτό αν θέλετε να απαλλαγείτε οριστικά από την pos na apomakrinete ta entoma apo to spitiενοχλητική παρουσία τους… μπορείτε να εφαρμόσετε φυσικούς και οικολογικούς τρόπους για να τα… εξαφανίσετε. Και φυσικά, θα γλιτώσετε χρήματα μην αγοράζοντας τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να απομακρύνετε τα μικρά έντομα που βρίσκουν… καταφύγιο στα φυτά, όπως για παράδειγμα τις αράχνες και τις μελίγκρες, μπορείτε να διαλύσετε δύο κουταλιές της σούπας υγρό σαπούνι για τα πιάτα και μαζί με την ίδια ποσότητα ελαιόλαδου να τα τοποθετήσετε σε πέντε λίτρα νερό. Στη συνέχεια, ψεκάστε τα φυτά σας.

Στην περίπτωση που θέλετε να απομακρύνετε τα μυγάκια από τα λουλούδια,διαλύστε μία κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι για τα πιάτα σε πέντε λίτρα νερό και ψεκάστε ντάλιες, γεράνια και ιβίσκους.

Για να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια μέσα και έξω από το σπίτι, ψεκάστε τις φωλιές τους ή τα σημεία στα οποία εμφανίζονται με ξίδι και νερό.

Για να μην αποκτήσει το κατοικίδιό σας ψύλλους ή τσιμπούρια, τοποθετήστε στο μέρος που κοιμάται φύλλα από δεντρολίβανο, μάραθο ή πευκοβελόνες.Επίσης, μπορείτε να ανακατέψετε στο φαγητό του λίγη μαγιά μπύρας ή σκόρδο.

Δείτε τα νέα μας site.