Κουνούπια Τίγρης

Τα Κουνούπια Τίγρης είναι κουνούπια, που μεταφέρουν  τις ασθένειες δάγκειος πυρετός, και κίτρινος πυρετός, καθώς και άλλες ασθένειες. Το κουνούπι ξεχωρίζει από τα αλλά κουνούπια από τις λευκές λωρίδες στα πόδια. Ακόμη και με ένα σημάδι που μοιάζει με λύρα στο θώρακα. Το κουνούπι προέρχεται από την Αφρική και απαντάται σε τροπικές και υποτροπικές περιοχές του πλανήτη.

 

Αυτό το είδος του κουνουπιού είναι φορέας αστείων τροπικών πυρετών. Μόνο τα θηλυκά κουνούπια τσιμπάνε για αίμα έτσι ώστε να ωριμάσουν για τα αυγά τους. Το είδος έλκεται από χημικές ενώσεις που παράγουν τα θηλαστικά. Ανάμεσα σε αυτές τις ενώσεις είναι η αμμωνία, το διοξείδιο του άνθρακα, το γαλακτικό οξύ. Τα ενήλικα κουνούπια ζουν περίπου 2 με 4 εβδομάδες ανάλογα με τις συνθήκες.

Τα αυγά είναι βιώσιμα ακόμη και μετά από ένα χρόνο σε ξηρή κατάσταση.

Το κουνούπι τσιμπάει συνήθως την αυγή ή το σούρουπο, αλλά μπορεί να τσιμπήσει Κουνούπια Τίγρηςοποιαδήποτε ώρα σε εσωτερικού χώρο, στη σκιά και όταν έχει συννεφιά.
Τα κουνούπια”Τίγρης” του Νείλου μπορεί να διανύσουν απόστασης 50-100 μετρά.
Το κουνούπι αναπαράγεται σε στάσιμα νερά. Αυτά μπορεί να είναι βάζα με λουλούδια, ανοικτά βαρέλια, κουβάδες και λάστιχα αυτοκινήτων, αλλά πιο επικίνδυνα μέρη είναι το νερό της τουαλέτας και υγρά πατώματα του μπάνιου, επειδή του επιτρέπουν να αναπαράγεται μέσα στα σπίτια.

Κουνούπια Τίγρης και Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ

έχει μια αρκετή μεγάλη πήρα στην αντιμετώπιση των κουνουπιών. Διαβάστε περισσότερα πάνω στο πινάκα καταπολέμηση κουνουπιών.

 Η Διασπορά στα Κουνούπια Τίγρης είναι ένα κρίσιμο  ζωής στη   συμπεριφορά του κουνουπιών  και είναι σημαντική για την εξάπλωση της  ασθένεια του κουνουπιών.  Η επιστήμονες έχουν δημιουργήσει ισότοπα ραδιενεργά για να παρακολουθήσουν  τις μετακίνησης τον κουνουπιών.  Αυτές η μελέτες δεν είναι στόχος παρουσίας μας,  θα αναφερθούμε ωστόσο αναλυτικά στα επόμενα άρθρα με επιστημονική ανάλυση και εικόνες προκειμένου να υπάρχει μια σαφής ενημέρωση και γενική εικόνα.

 

Διττέ τα νέα μας site.