απολυμάνσεις στα ξενοδοχεία

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις, Δημόσιο

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις, Δημόσιο,  είναι οι χώροι  που εφαρμόζουμε Απολυμάνσεις στο δημόσιο τομέα είναι  Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί σταθμοί, Παιδότοποι, Πάρκα Νοσοκομεία, Νοσηλευτικά ιδρύματα, Γηροκομεία, Εκκλησίες Δήμοι, Δημοτικές επιχειρήσεις Δημόσιες Υπηρεσίες, Αεροδρόμια, Λιμάνια Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Αρχαιολογικοί χώροι, Στρατόπεδα
Επιπλέον εντάσσονται τα ρέματα, ποτάμια, λίμνες, δημόσια φρέατα, πεύκα που έχουν προσβληθεί από βαμβακίαση και πιτυοκάµπη (κάμπια των πεύκων) Thaumetopoea pityocampa.

Απολυμάνσεις Δημόσιο

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Δημόσιοκαι τα κύρια προβλήματα των χώρων αυτών είναι ο έλεγχος των εντόμων υγειονομικής σημασίας όπως οι κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, τρωκτικά. Τα κουνούπια πολλές φορές είναι και τα έντονα προβλήματα ανάπτυξης μεγάλων εστιών σε ρέματα, ποτάμια, λίμνες κ.α. που απειλούν την δημόσια υγεία.
Ένα πρόβλημα είναι και αυτό της βαμβακίασης των πεύκων που προκαλείται από το έντομο Marchalina hellenica και απειλεί με αφανισμό τα πεύκα και πευκόφυτες επίσης και πιτυοκάµπη (κάμπια των πεύκων) Thaumetopoea pityocampa.

Πολλές φορές στα σχολικά κτήρια, παρουσιάζονται προβλήματα απολύμανσης για την αντιμετώπιση μικροβίων και παθογόνων οργανισμών όπως μηνιγγίτιδα φυματίωση κ.α.
Αντιμετώπιση προβλημάτων που παρουσιάζονται.

 

Διττέ τα νέα μας site.