Καταπολέμηση Αρουραίων

Η Καταπολέμηση Αρουραίων σπίτι ή στο κήπο σας. Η διαπίστωση αρουραίων στο σπίτι σας είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Αν δεν εισέρχονται στους κύριους κατοικήσιμους χώρους της οικίας.

Είναι επικίνδυνο να υπάρχουν αρουραίοι στο κήπο ή στους εξωτερικούς χώρους της οικίας, ιδιαίτερα όταν οι συγκεκριμένοι χώροι χρησιμοποιούνται από παιδιά ή και ενήλικους. Είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από τους αρουραίους που υπάρχουν στο κήπο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στους κλειστούς εσωτερικούς χώρους στάθμευσης.

Καταπολέμηση Αρουραίων – Ενδείξεις προσβολής από Αρουραίους 

Οι αρουραίοι είναι μεγάλα ποντίκια (βλέπε είδη τρωκτικών) νυκτόβιοι και συνήθως κρύβονται από τους ανθρώπους, έτσι οι χαρακτηριστικές ενδείξεις προσβολής από αρουραίους στην οικία είναι :

  • Θόρυβος Ροκανίσματος στους τοίχους πίσω από τις βιβλιοθήκες ή στις οροφές καθώς τα ποντίκια κυκλοφορούν ευέλικτα στο χώρο του σπιτιού.
  • Αν στη σοφίτα ακούτε ήχους από θορυβώ  ή ξύσιμο, είναι και έντονη ένδειξη ότι στην οροφή σας έχουν εγκατασταθεί αρουραίοι.Καταπολέμηση Αρουραίων
    Οι σοφίτες είναι χώρος που συχνάζουν οι σκίουροι, τα τρωκτικά οι νυφίτσες. Τα τρωκτικά μπορούν να κάνουν μεγάλες ζημιές σε αντικείμενα που έχετε αποθηκεύσει στη σοφίτα με το ροκάνισμα.
  • Περιττώματα – Τα ποντίκια αφήνουν μικρού μεγέθους και σκούρου χρώματος περιττώματα, σε διάφορα σημεία του σπιτιού, όπως κάτω από τον νεροχύτη.
  • Η μυρωδιά – Τα ποντίκια αφήνουν μυρωδιά της αμμωνίας, το ροκάνισμα σε ξύλα οι σε πλαστικά και οι φόλες με νεογνά, σημαίνει ότι τα ποντίκια έχουν γίνει νοικοκύρης στο σπίτι, το σπίτι ήταν ακατοίκητο και θα χρειαστεί μια ριζική καταπολέμηση του ποντικών. Σε μια τέτοια περίπτωση μετά από μερικές μέρες εφόσον τελείωση το πρόβλημα με τα ποντίκια χρειάζεται οπωσδήποτε μια απολύμανση στο χώρο.
  • Τρύπες στο έδαφος – Οι αρουραίοι σκάβουν τρύπες στους κήπους, επίσης θα κατασκευάζουν φωλιές σε σημεία όπως σε σωρούς με καυσόξυλα κ.λ.

Καταπολέμηση Αρουραίων – Μετρά προστασίας στο σπίτι σας από εσάς για τα ποντίκια.

Μία πρώτη ενέργεια ενάντια σε μία προσβολή από ποντίκια είναι να προφυλάξτε, με τις απαραίτητες μονώσεις, την οικίας σας. Ένας αρουραίος νεογνό είναι δυνατών να πέραση σε μια χαραμάδα μέχρι ένα εκατοστό λόγο ότι ο σκελετός του ποντικών είναι πολύ ευέλικτος. Είναι σημαντικό οι πόρτες ναι είναι πολύ καλά εφαρμοσμένες ώστε τα ποντίκια να μην εισχωρήσουν μέσα στο σπίτι.

Καταπολέμηση Αρουραίων. Είναι σημαντικό να μην προσελκύετε τα ποντίκια με τρόφιμα – αποθηκεύετε, όσο το δυνατό, τα τρόφιμα στις αποθήκες σας με πόρτες καλά εφαρμοσμένες.

Εάν έχετε δη ποντίκια στον κήπο μην αφήνετε τις πόρτες του σπιτιού σας ανοιχτές, καλέστε μας να τοποθετήσουμε δολωματικούς σταθμούς. Πλέων σε εσάς χρειάζεται μια επαγγελματική καταπολέμηση.

Καταπολέμηση Αρουραίων. Επαγγελματική Καταπολέμηση ποντικών

Οι επιστήμονες της Alpha Απολυμαντικής παρέχουν επεμβάσεις ακριβείας για την καταπολέμηση ποντικών ώστε να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο οποιαδήποτε προσβολή εσωτερική ή εξωτερική καθώς και να σας ενημερώσουν για τον τρόπο της αποφυγής μελλοντικά μίας νέας προσβολής από ποντίκια στο σπίτι σας.

 

Διττέ τα νέα μας site.