Κατσαρίδες κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικίας

Οι Κατσαρίδες κοινοχρήστων χώρων και αποχέτευσης, κατσαρίδες με φτερά ή φτερωτές κατσαρίδες πολυκατοικίας και μονοκατοικιών πηγάζουν από το αποχετευτικό σύστημα. Πηγάζουν από τα φρεάτια της κατοικίας και μόλις ανεβεί λίγο η  θερμοκρασία την άνοιξη  εισβάλουν στο χώρο ακόμα και τον διαμερισμάτων. Οι κατσαρίδες μαύρες μεγάλες ανεβαίνουν από την αποχέτευση και είναι κατσαρίδες αποχέτευσης.

Κατσαρίδες κοινοχρήστων χώρων, Είναι δυο είδη η αμερικανική κατσαρίδα (periplaneta americana), ανατολική κατσαρίδα (blatta orientalis). Είναι η αρσενικές κατσαρίδες αυτόν τον ειδών που πετάνε. Οι θηλυκές δεν έχουν φτερά ή έχουν υποτυπώδη φτερά  και δεν πετάνε. Τα αυγά τα βάζουν σε οργανική ουσία σε σήψη, μπορεί να κάνουν φόλες και στο σπίτι συνήθως πότε λυπούμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Καταπολεμάτε εύκολα, είναι πολύ ευαίσθητη στις πυρεθρίνες. Γιατί ώμος πολύ διαχειριστές πολυκατοικιών και ιδιώτες έχουν χάση την εμπιστοσύνη στις απολυμαντικές εταιρίες; Το κλειδί της απάντησης, και το συμπέρασμα που έχουμε βγάλει εμείς ως Alpha Απολυμαντική είναι στη φερεγγυότητα της εταιρίας.

Κατσαρίδες κοινοχρήστων χώρων, Περιγραφή για τις κατσαρίδες των αποχετεύσεων  πολυκατοικίας

Μεγάλη κατσαρίδα – Blatta orientalis, Periplaneta americana

Κατσαρίδες κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικίας

Το είδος κατσαρίδας  B. orentalis και P. Americana ή μεγάλη κατσαρίδα έχει χρώμα σκούρο η μαύρο , μήκος 2,5 cm, φτερά που δεν καλύπτουν τελείως την κοιλία στο αρσενικό , ενώ είναι υποτυπώδη στο θηλυκό. Το θηλυκό, στη διάρκεια της ζωής του, παράγει 18 ωοθήκες, κάθε μια με 16 αυγά. Είναι το πιο συχνό είδος στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Κατσαρίδες κοινοχρήστων χώρων, Οι κατσαρίδες αυτές προτιμούν υγρά και σκοτεινά μέρη όπως υπόγεια, σοφίτες, αποθήκες, ψευδοροφές, σωλήνες αποχέτευσης.

Οι κατσαρίδες εμφανίζονταιπιο πολύ στους κοινόχρηστους χώρους παρά μέσα σε διαμέρισμα. Για την καταπολέμηση αυτών των κατσαρίδων σε αυτούς τους χώρους επεμβαίνουμε με υπολειμματικούς ψεκασμούς και εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα.

Στο διαμέρισμα οι κατσαρίδες έρχονται από τις ανοιχτές πόρτες, από το κλιμακοστάσιο και από την λεκάνη.

Κατσαρίδες πολυκατοικίαςΚατσαρίδες κοινοχρήστων χώρων, Αυτό το είδος κατσαρίδας προτιμά τις τροφές υπό σήψη και πολλαπλασιάζετάι ταχύτατα, γι’αυτό συνιστούμε δυο επεμβάσεις το χρόνο, ειδικά σε περιοχές που προσβάλλονται συχνά απ’αυτό το είδος κατσαρίδας, όπως οι περιοχές που έχουν βόθρους κλπ.

Πείτε μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε οποιοδήποτε χώρο δημόσιο ή ιδιωτικό και ο γεωπόνος εντομολόγος έρχεται στο χώρο σας απαλλάσσοντας σας από τους εισβολείς.
Κατσαρίδες κοινοχρήστων χώρων, Για τις κατσαρίδες αντιμετώπιση, καταπολέμηση και εξόντωση χρησιμοποιούμε το GEL το οποίο δίνει λύση σε όλα τα είδη μικρή Ξανθιά και μεγάλη κατσαρίδα.

 

 

Διττέ τα νέα μας site.