Απεντομώσεις, Gel για  κατσαρίδες.

Απεντομώσεις με Gel για  κατσαρίδες, η απεντόμωση με ειδικό πιστόλι γίνεται τοποθέτηση δολώματος μορφής GEL, τζελ για τις κατσαρίδες ακριβώς στα σημεία που Απεντομώσεις με Gel για κατσαρίδεςσυχνάζουν ή έχουν τις φωλιές τους.

  • Το  Gel για  κατσαρίδες είναι άοσμο,
  • Δεν λεκιάζει,
  • Δε χρειάζεται να μετακινηθούν τα έπιπλα και
  • Δεν είναι τοξικό για τον άνθρωπο με 100% αποτελεσματικότητα.

Τζελ για κατσαρίδες τιμή

Η τιμή του τζελ για κατσαρίδες είναι διαφορετική. Ωστόσο, η διάφορα είναι από την ποιότητα τους, κυμαίνετε από 15, 00 μέχρι 54, 00 ευρώ

τζελ για κατσαρίδες τιμήΕντωμεταξύ, οι απεντομώσεις με εφαρμογή GEL για κατσαρίδες μπορεί να γίνει και την ώρα που ο χώρος είναι σε λειτουργία.
Τα δολώματα μορφής GEL για κατσαρίδες είναι ορμονικά. Ακόμη, οι κατσαρίδες την δραστικοί ουσία αυτών των σκευασμάτων την μεταφέρουν σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό των κατσαρίδων.  Ωστόσο, προκαλεί «κανιβαλισμό» (οι ζωντανές τρώνε τις νεκρές).  Παράλληλα, οι νεκρές κατσαρίδες μυρίζουν, αυτός τρόπος  δημιουργεί μία ροή θανάτου,  εξόντωση όλων των κατσαρίδων.

Τελευταία έχουν παρουσιαστή περιπτώσεις ανθεκτικότητας στις απεντομώσεις  σε μερικά ειδή Gel για κατσαρίδες. Η μη επαγγελματική χρήση του σκευάσματος δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, πολύ ερασιτέχνες δεν βάζουν την κατάλληλη δόση σκευάσματος.  Η απεντόμωση να μη είναι πετυχημένη και οι κατσαρίδες να κερδίζουν ανθεκτικότητα στα φάρμακα.

gel για κατσαρίδες

Εντωμεταξύ η απεντόμωση με gel για κατσαρίδες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες. Ωστόσο, ο απεντομωτής το gel το τοποθετεί στα σημεία που συχνάζει ο πληθυσμός  των κατσαρίδων αλλά και  έχουν τις φωλιές τους. Ακόμη, το gel είναι άοσμο, δεν λεκιάζει και δεν είναι τοξικό για τον άνθρωπο. Επίσης η απεντόμωση με gel για κατσαρίδες μπορεί να γίνει και όταν ο χώρος είναι σε λειτουργία.

 

 

Διττέ τα νέα μας site.